Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveikos, gal žinote kur Vilniuje galima nupirkti didelę "gariūninę" tašę?

Šiandien ryte buvau užsukusi į Viršuliškių Prismą ir nupirkau vaikui Herliz kuprinę su priedais už 21,20 eur bigsmile.gif Buvo modelių ir spalvų pasirinkimas. Jei kam reikia kuprinės, gal visai verta užsukti.
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2017 05 08, 14:51)
Aš šitą pirkau. Plonas, medvilnė. Super.
Mokyklos megztukai vilnoniai, tai dukrai per karšta. Šitas pats tas buvo.
Papildyta:
Vilniuje ir aš norėčiau prisijungti prie Asda.

Arba prašom Maja Di, kad parinktų, ir vienu siuntiniu - mums visoms į Vilnių atsiustų  biggrin.gif

Tinka, galiu vieną didelį siuntinį atsiųsti kur nors į vieną paštomatą kur visoms patogu, pasidalintumėt, perkant kiekvienai iki 40 svarų perkant ir susirinkus 5-ioms siuntimas iš asdos iki LT būtų po 2 svarus.
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2017 05 08, 13:06)
Mergaites, gal kas renkat arba gal galit patart kas siuncia i LT koki purskaliuka nuo alergiskos slogos? Vaikui nosis nuolat uzgulta, kankinasi..juros vanduo nebepadeda  unsure.gif

Gal aerius nuo alergijos padėtų ( bet čia vaistai, ne purškalas). Jis nemigdo
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2017 05 08, 13:12)
Sveikos, gal žinote kur Vilniuje galima nupirkti didelę "gariūninę" tašę?

Šiandien ryte buvau užsukusi į Viršuliškių Prismą ir nupirkau vaikui Herliz kuprinę su priedais už 21,20 eur bigsmile.gif  Buvo modelių ir spalvų pasirinkimas. Jei kam reikia kuprinės, gal visai verta užsukti.

O kas dar gero likę Prismoje? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2017 05 08, 13:17)
Tinka, galiu vieną didelį siuntinį atsiųsti kur nors į vieną paštomatą kur visoms patogu, pasidalintumėt, perkant kiekvienai iki 40 svarų perkant ir susirinkus 5-ioms siuntimas iš asdos iki LT būtų po 2 svarus.

Man irgi labai tinka, galiu apsiimti paimti siuntinį iš paštomato ir išdalinti norinčiom.
Gyvenu prie Lazdynų ligoninės. Ar bus norinčių jungtis?
VILNIETĖS? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 05 08, 13:17)

Prisijungčiau :-)
Atsakyti
As irgi prisijungciau prie Asdos smile.gif
Atsakyti
ECCo berniukams 35 eurai https://www.amazon.f...pf_rd_i=desktop siunciant i UK

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 05 08, 14:17)

gal man irgi prie tavęs prisidėti su tais mokykliniais megztukais. priimtum? rolleyes.gif kada užsakinėsi?
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2017 05 08, 14:24)
O kas dar gero likę Prismoje? smile.gif

Nevaikštinėjau, tik iš tolo tuščias lentynas mačiau. Ir kuprines netyčia pastebėjau.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 05 08, 11:03)
Gal klasiokai bus?  ax.gif  biggrin.gif  nes rajonas panašus biggrin.gif

Mum priklauso genys, bet as ziburi pirmu numeriu rasiau. Man ziburys labiau patinka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Eglute @ 2017 05 08, 10:22)
Sakykit o Samsonite geriausios kainos amazon.de buna? 100 euru uz XL dydi cia jau gera kaina? ar pats modelis nekoks?
https://www.amazon.d...e...XB7XF&psc=1

Eglute, domejaus as jais. Reik pirt S'Cure. Dabar jis be tu elitiniu samsonite liniju uz 300€ yra pats geriausias, tinkantis net lektuvams.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 05 08, 13:49)
Mum priklauso genys, bet as ziburi pirmu numeriu rasiau. Man ziburys labiau patinka biggrin.gif

mums irgi Genys, gal pakliūsim ax.gif apie Žiburį pirmą kart girdžiu unsure.gif bet pagooglinau, kad visai ne į temą jis man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 05 08, 14:56)
mums irgi Genys, gal pakliūsim  ax.gif  apie Žiburį pirmą kart girdžiu  unsure.gif  bet pagooglinau, kad visai ne į temą jis man biggrin.gif

Man genys nepatogu. O kaii registravau ziuuuriu jog jis mum priskirtas nors iki siol buvo ziburys. Tai bais pergyvenu kad genin neikistu biggrin.gif
Atsakyti