Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Laba.kur ieskoti berniukui basuciu apie 34 dydi? Gal kuri mate kurnors gerom kainom.dekoju
Atsakyti
Aš gal ne visai į temą, tikiuos nesupyksit, bet gal kur užmatėt pirkti LIETUVOS žaislų pardėse tokią ar panašią mašiną? vadinasi wrecky the wrecking buddy
https://www.google.l...p;bih=783#spf=1
parsisiųsti nebespėčiau verysad.gif arba gal kas esat pirkę savo berniukams ir nusibodę, galit perleisti? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2017 05 08, 13:06)
Mergaites, gal kas renkat arba gal galit patart kas siuncia i LT koki purskaliuka nuo alergiskos slogos? Vaikui nosis nuolat uzgulta, kankinasi..juros vanduo nebepadeda  unsure.gif

Imidin ( is perkamu vok vaistiniu) tinkamas alergikams,yra vaikiskas. Bet kazkaip rekomenduot vaistus is oro nelabai noreciau,gal su gydytoja paditarkit. Nes man imidinas labai patinka,greit atkemsa, nesausina,bet pastebejau pripratima prie ju,ciut kas griebiuos ju. Tada "atsipeikeju" ir stengiuos nesipurskaliot.
Yra geras reikalas skalaut vandeniu su mazu kiekiu druskos (geriau juros), tik su tokiu piltuveliu,tuomet viskas paprasta. Kaip taisyklingai tai daryti,manau youtubej rastumet. Jei taisyklingai daryt,tai nera jokiu nemalonumu,tad ir vaikam nebaisu.
Atsakyti
Sveiki, rinksiu užsakymą iš Violey.com VIOLEY

Labai didelis žinomiausių gamintojų ekologiškų prekių pasirinkimas žymiai mažesnėmis kainomis nei LT

Jei susirinks 6 pirkėjos, siuntimas kiekvienai +4.5eur, už tokią sumą kiekviena galės užsisakyti prekių iki 5kg svorio smile.gif

Dėl užsakymų, rašykit el. paštu: ruta.keramika@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2017 05 09, 09:36)
Imidin ( is perkamu vok vaistiniu) tinkamas alergikams,yra vaikiskas. Bet kazkaip rekomenduot vaistus is oro nelabai noreciau,gal su gydytoja paditarkit. Nes man imidinas labai patinka,greit atkemsa, nesausina,bet pastebejau pripratima prie ju,ciut kas griebiuos ju. Tada "atsipeikeju" ir stengiuos nesipurskaliot.
Yra geras reikalas skalaut vandeniu su mazu kiekiu druskos (geriau juros), tik su tokiu piltuveliu,tuomet viskas paprasta. Kaip taisyklingai tai daryti,manau youtubej rastumet. Jei taisyklingai daryt,tai nera jokiu nemalonumu,tad ir vaikam nebaisu.

kas kas bet jau Imidin alergiskai slogai tikrai netinka, ten sudetyje ta pati veiklioji medziaga kaip ir Otrivin, Olynth ir kt. purkaluose. O naudojant daznai, ilgai, ne pagal paskirti, neapgalvotai pripratimas garantuotas. Vaikam is vis tokiu nenaudot geriau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglute: 09 gegužės 2017 - 10:46
panos , kas siuncia PL per eshopa ? sianden ryte atejo , kad issiusta, tai idomu kada galesiu pasiimti ? kaip greitai viskas paprastai ivyksta ?
Atsakyti
ar eina rakuten.de atsiskaityti lietuviska kortele?
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 05 09, 11:56)
panos , kas siuncia PL per eshopa ? sianden ryte atejo , kad issiusta, tai idomu kada galesiu pasiimti ? kaip greitai viskas paprastai ivyksta ?

Kas dieną iškeliauja siuntos iš Lenkijos. Labai greit gavau
Atsakyti
O Asdos Vilnius neperka?Prisijungciau.
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2017 05 09, 11:19)
Kas dieną iškeliauja siuntos iš Lenkijos. Labai greit gavau

aciu , laukiu tada ir as smile.gif gal jau bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2017 05 08, 22:59)
https://www.amazon.c...Q...;th=1&psc=1
Gera žieminių  crocsu kaina 15 svarub Tik siuntimas brangokas

bet apie juos atsiliepimai blogi. Ir ne vienam amazone skaiciau.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 05 09, 12:53)
bet apie juos atsiliepimai blogi. Ir ne vienam amazone skaiciau.

Na aš nepirkau taip tik uzmaciau. Panašius bernas nešiojo..pakaitom su žieminiais nieko labai blogo negaliu pasakyti jei labai taskosi praleidžia prie kulna..ir sala koją kai daugiau minuso. O šiaip crocsai man visi vienodi nėra labai gera avalyne

Galiu prijungti prie vyriskos bershkos ventej kam reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 09 gegužės 2017 - 12:00