Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(valyte_7 @ 2017 05 11, 09:26)
Panos, kur galima atsvet mergaites astuntaji gimtadieni? is kamuoliuku jau kaip ir isaugo.. gal buvot kur nors neseniai.. Vilnius

Studija "Po skambucio", Mokslininku sou (Megintuvelis), Boulingas

QUOTE(Faustina2000 @ 2017 05 11, 09:26)
Paskutiniu metu neimanoma atsidaryt paskutinio puslapio.
Bardakas SM.

Vat vat. Daug kartu bandziau todel ir gavosi tokia nesamone ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Fabiana @ 2017 05 11, 09:30)
hmm.gif įdomu, kaip jie šitą traktuoja? Suprantu, jeigu perki pigiau, paskui parduodi brangiau, tai gauni realių pajamų, jos ir turėtų būti įtraukiamos į šią sumą. Bet jeigu perki brangiau, o paskui parduodi pigiau, vis tiek tas pats galioja?

Ir man naujovė, kad tik iš skirtumo skaičiuoja tuos 2500 eur. Galvojau už kiek parduodi, ta visa suma jau ir įsiskaičiuoja.

Visada buvo skaiciuojamas pelno mokestis is skirtumo.
Jei Jus negavote pelno tai ir mokesciu jokiu nera.
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2017 05 11, 10:26)
Panos, kur galima atsvet mergaites astuntaji gimtadieni? is kamuoliuku jau kaip ir isaugo.. gal buvot kur nors neseniai.. Vilnius

Maniškiams Sky parke patinka
http://www.skypark.lt/skypark-vilnius/

Mes sekmadienį švęsim sūnaus 13 gimtadienį čia. Jau ne pirmą kartą, vaikams patinka. Galima užsisakyti pavėsinę ir vaišintis vietoje. Man rodos net šašlykinę nomuoja.
http://www.unoparks.lt/?lang=lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Stiklo: 11 gegužės 2017 - 08:37
QUOTE(keistuole @ 2017 05 11, 09:29)
jei neturi įsigijimo dokumentų, tuomet kiek sumokėjo pirkėjas, tiek ir paskaičiuos

Pavedimuose gi nieks neraso uz koki daikta iplaukos.
O kai pirkimu daug ir pardavimu daug,kaip atrinkt ?
Pvz spintoj padariau tvarka. Kalnas seimos rubu isejo pardavimui. Geri. Daug nupirko labai greit.
Per tarpininkes perku N metu. Pati taip pat. Kad ir vaikui daug i prieki. Ir kaip ir daugumai,tenka parduot,nes ateina nesiojimo sezonas,o pasirodo jau mazas rubas.
Dabar papirkau nemazai visko ziemai ir rudeniui. Gavau daug. Ir jau matau,kad kai kuriu firmu dydziai visai neatitinka.
Tegul skaiciuoja ta 15 pr. Nera pas mane pajamu tiek,kad tureciau kazko pergyvent del 15 pr, jei toki uzdetu. Tik bijau kokiu baudu ar kokiu knisimusi.
O kaip kitaip parduot ? Vistiek kaupiasi daiktai.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 05 11, 08:39)
Pvz spintoj padariau tvarka. Kalnas seimos rubu isejo pardavimui. Geri. Daug nupirko labai greit.
Per tarpininkes perku N metu. Pati taip pat. Kad ir vaikui daug i prieki. Ir kaip ir daugumai,tenka parduot,nes ateina nesiojimo sezonas,o pasirodo jau mazas rubas.
Dabar papirkau nemazai visko ziemai ir rudeniui. Gavau daug. Ir jau matau,kad kai kuriu firmu dydziai visai neatitinka.
Tegul skaiciuoja ta 15 pr. Nera pas mane pajamu tiek,kad tureciau kazko pergyvent del 15 pr, jei toki uzdetu. Tik bijau kokiu baudu ar kokiu knisimusi.

dabar klausimas ne i tema , bet smile.gif uz kiek pardavinejote , jau nesiotus rubus, naudotus daiktus ? jei sakote , kad greitai ispirko
taip pat padariau tvarka spintoje, bet apie vaikiskus kalbu drabuzius ir kitus daiktus , na nesamoniu nesamone smile.gif idejau 4 lekstutes ir 4 saukstelius , tommee tippee , uz 3 eurus, raso man kazkas, kiek kainuotu 1 lekstute ir 2 sauksteliai , nu nei verkt nei juoktis smile.gif nezinau , man kas vinted , kas mazyliai , kas forumai , visi nori ar labai gero daikto uz super papigiai , ar va taip pora savaiciu nesamoniu visokiu klausia , tai po to net noras praeina kazka naudoto pardavinti.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 05 11, 09:39)

15 proc skaiciuoja tik nuo pelno ir tik nuo 2500 eur. Pvz jus pardavete daiktu uz 5000 eur (pajamos), bet pelno (pagrysto cekiais, pavedimais ir tt) gavote 2520 eur. 15 proc mokama tik nuo 20 eur.
Atsakyti

QUOTE(valiar @ 2017 05 10, 13:22)
Ir aš prisijungciau prie sportdirect Klaipėdoje. Arba galeciau ir pati nupirkti, jeigu susirinktum nors 3-4 mamytes

As irgi prisijungciau Klaipedoj arba Šiauliuose.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2017 05 11, 09:26)

Mano merginos sugalvojo, kad nori po medžius palaipiot... Tai jei nepliaups lietus varysim į Uno parką rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 05 10, 21:28)
Merginos, dar noriu paklaust. Nemažai perkat ir darote kooperacijas, taigi per sąskaitas nemažai vaikšto pavedimų. Kaip su mokesčiais, ta prasme VMI ? Ar nebus smalsu kokiu pagrindu ateina į sąskaitas pavedimai ? Gal tai verslas, pardavimai ir t.t ... ?
Šiandien man tokios mintys kažkaip atsirado, nes paskutiniu metu aplink pilna visokių pasikeitimų mūsų valdžios sprendimuose.... rolleyes.gif  rolleyes.gif  ax.gif

Gal ne vieta pokalbiams tokiems.... hmm.gif

pasakysiu trumpai, jokie pinigai į sąskaitą patekti be preižasties negali. Visiems pavedimams turite turėti dokumentus, pagrindą pavedimo ir pan. Jokie draugai, kaimynai šiaip pervesti negali, kooperacijos metu ir gauti pinigai yra pajamos (išį ES pirkimų maximali suma, kad netapti pvm MOKETOJU 14000 Eur)
jei jus sugalvos tikrinti, kvies visus asmenis kurie jums pervede (tikrai zinau, nes pazystama jau vyko į VMI nes pirko per MM ir padarė pavedimą, mokesčiams turėjo paaiškiti už ką vedė, kosk daiktas ir tt)
tad jei parduodat per vinter ir pan, saugokite susirasinejima ir pan..parduodat naują daiktą ir jei neva netiko dydis, turėsit pirkimą parodyt ir pardavimą, tad įvertins ar tai pasipelnymas ar ne..
Dėl visokių tokių nesąmonių turiu IV ir nesuku galvos
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 05 11, 10:50)

Dėl visokių tokių nesąmonių turiu IV ir nesuku galvos

kiek kainuoja IV metams, tokiai veiklai?
Atsakyti

Merginos, klausimas, ar pirko kuri is sios pardes? Normali?

www.fabletics.co.uk

Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 05 11, 09:48)
dabar klausimas ne i tema , bet smile.gif uz kiek pardavinejote , jau nesiotus rubus, naudotus daiktus ? jei sakote , kad greitai ispirko
taip pat padariau tvarka spintoje, bet apie vaikiskus kalbu drabuzius ir kitus daiktus , na nesamoniu nesamone smile.gif idejau 4 lekstutes ir 4 saukstelius , tommee tippee , uz 3 eurus, raso man kazkas, kiek kainuotu 1 lekstute ir 2 sauksteliai , nu nei verkt nei juoktis smile.gif nezinau , man kas vinted , kas mazyliai , kas forumai , visi nori ar labai gero daikto uz super papigiai , ar va taip pora savaiciu nesamoniu visokiu klausia , tai po to net noras praeina kazka naudoto pardavinti.

as Avent puodeli su snapeliu uz 4,50 eur pardaviau, nauja, buvom gave dovanu, neprireike.
Vaiko deveta liemene R.Lauren uz 6,50 eur, bet devejom nemazai. Polo baltinuku trumpim rankovem gal 6 kokius po 3-4 eur, deveti nedaug, clarks odinukai deveti 26 dydis uz 8 eur, HM sortkus kelis po 4 eur, GAP devetus bliuzoniukus plonus po 3 eur, Tomee tipe gertuve su kietu snapeliu uz 3,50 gal, bet sitas ilgokai gulejo pas mane.
Naujus NB kedukus, mazi buvo, vienus uz 25 eur, nors mokejau daugiau, bet pardavinejau metus laiko. Kitus ryskius iskart per pusvalandi nupirko uz 34 eur, kiek ir mokejau as pirkdama per JAV tarpininke.
Kelis Carters komplektukus naujus, nespejom uzsideti po 10 euru, bet cia jau irgi su nuostoliu man, nes man asmeniskai MM Carters sunkiai perka viska.
Taip, sutinku, sunkiai perka, bet kai daug sudedu vienu kartu, tada tikrai judesys yra nemazas.
Dar ir daugiau smulkiu daiktuku pardaviau po 2-3 eur.
Atsakyti
Dar vis renku ASDA GEORGE! Kviečiu prisijungti ir pasidalinti 10sv. siuntimo mokesti.
Vilnius.
Atsakyti