Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gap 40% nuolaida nuo pilnu kainu su kodu YAYGAP
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2017 05 18, 11:30)
Gap 40% nuolaida nuo pilnu kainu su kodu YAYGAP

gal kas issikut nuolaidos koda sale prekems? ar cia visoms taip sekasi ir tik 40proc uz pilna kaina? biggrin.gif
Atsakyti
Ir aš dėl basučių mergaitiškų...
Mums reikia kitai savaitei šventei į daržą, turime primigi 31 dydį, bet skęstame..
Gal kas norėtų keisti į 30 dydį naujas, gali būti kitos firmos, tik kad šventiškesnės kokios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 05 17, 14:18)
Tokiu maziuku dydziu Ecco nemazai matau uz gera kaina, perziurekit amazonus visus

Na be 40 eur nematau pigiau...arba pražiūriu, nemoku ieškot...
Atsakyti
Babiator US puslapyje yra išmetę pasiūlymą Aviator tipo akinius perki, kitus nemokamai gauni. gal kas norėtų su manim kartu pirkti per tarpininkes? Užsakinėčiau per KATE25. Mano išsirinkti akiniai kainuoja 20 USD.

pasiūlymas: https://babiators.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryyste: 18 gegužės 2017 - 11:03
merginos, kur ieškoti ilgu, plonu kelnyciu i darzeli. Gal kazka rekomenduoti galit? ir kad nebutu labai placios, nes ir taip dauguma reikia siaurinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2017 05 18, 12:05)
merginos, kur ieškoti ilgu, plonu kelnyciu i darzeli. Gal kazka rekomenduoti galit? ir kad nebutu labai placios, nes ir taip dauguma reikia siaurinti  biggrin.gif

gap, vertbaudet kelnes neplacios, mano kudenai tinka
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2017 05 18, 11:07)

Aš irgi šitą pirkau paspirtuką. Iš kažkokios LT internetinės parduotuvės, 40 eur mokėjau. Iki 100 kg svoriui skirtas. Aš juo važinėju (tiesa nedaug), pretenzijų neturiu.
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2017 05 18, 12:02)
Babiator US puslapyje yra išmetę pasiūlymą Aviator tipo akinius perki, kitus nemokamai gauni. gal kas norėtų su manim kartu pirkti per tarpininkes? Užsakinėčiau per KATE25. Mano išsirinkti akiniai kainuoja 20 USD.

pasiūlymas: https://babiators.com/

Tai kad jos pacios sugrupuoja uzsakymus. As per rudaplauke pirkau akinukus su akcija
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2017 05 18, 08:23)
Mes ne, nes jau su kainom visai susipyko tie stovykalutojai...... 4u.gif

na man biški pasisekė, nes leisiu savo darbe į anglų stovykla : 2sav dienos stovykla Anglu kalba tik 125eur (vietoj 250)
bet dukra dar karate lanko, tai 7d stovykla per naktį 250eur..tai cia jau man atrodo brangoka, nes stovyklaviete tai tokia iš Caro maro laikų
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 05 18, 13:27)
na man biški pasisekė, nes leisiu savo darbe į anglų stovykla : 2sav dienos stovykla Anglu kalba tik 125eur (vietoj 250)
bet dukra dar karate lanko, tai 7d stovykla per naktį 250eur..tai cia jau man atrodo brangoka, nes stovyklaviete tai tokia iš Caro maro laikų

tai super bet 2 sav, ir mokesite 125, o cia uz dienos stovyklas lupa po 140-150 eur, na man kai du vaikai tai mano alga tiek nepakilo eurais, kaip viska viens prie vieno paverte, tai mes stapdom, turime kaima, baisiai laukia kada leks bigsmile.gif bigsmile.gif o tada paderinsime prie juros ar kur, na bet ismest pinigus uz 5 d, na nzn apsurdas kazkoks, nors butu is ko....
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2017 05 18, 12:35)
tai super bet 2 sav, ir mokesite 125, o cia uz dienos stovyklas lupa po 140-150 eur, na man kai du vaikai tai mano alga tiek nepakilo eurais, kaip viska viens prie vieno paverte, tai mes stapdom, turime kaima, baisiai laukia kada leks  bigsmile.gif  bigsmile.gif o tada paderinsime prie juros ar kur, na bet ismest pinigus uz 5 d, na nzn apsurdas kazkoks, nors butu is ko....

didelis geris turet kaima arba senelius pensijoj, o kai nera kaimo, o seneliai dirbantys, toooks galvos skausmas kur ta vaika padet vasara
Atsakyti