Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2017 06 04, 12:36)
Man nexto geriausios. Gap suplyso po 1 karto. Nexto trečius metus dėvi. Bet jau viskas bus nes išaugo. Pirksiu kitas. Apsimoka kai 3 poras už 30€ perki. Gražios jos iki šiol. Tik kad iki kelių jau.

reikes isbandyti. mazei reiktu jau atnaujinti ir vyresnei ziuriu ten jau ne tokiu vaikusku galima paimti. jau visa pana, 8 metai... su piesinukais vaikiskais jau nenori smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 06 04, 12:36)
Man nexto geriausios. Gap suplyso po 1 karto. Nexto trečius metus dėvi. Bet jau viskas bus nes išaugo. Pirksiu kitas. Apsimoka kai 3 poras už 30€ perki. Gražios jos iki šiol. Tik kad iki kelių jau.

vakar kai istraukiu ta GAP ir maza buvo, ojeee kiek asaru buvo verysad.gif Net gaila buvo vaiko. Gerai, kad radau Carters nauja biggrin.gif ,su sortukais vasarine. Tai patenkintas miegot nuejo. Kartais gerai padaryti nenumatyta revizija spintoje biggrin.gif , o tai butu ir isauges biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri vilniete is Mangooutlet dar siandien pirksit? smile.gif prisijungciau vakare. Temos neseku, tad i AZ jei reiktu prisijungiant, pas mane kazkur uz 25eur ax.gif
Atsakyti
Ar teisingai suprantu, Forever21 siunčia tiesiai į LT? Gal kad bandėt?
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas esat pirkę iš amazon warehouse skyriaus laikrodį ar išmanią apyrankę? Radau vos ne per pusę pigiau nei Lt unsure.gif
Ar rizikuot? Negausiu sugedusio kokio unsure.gif ir dar vienoms prekėms žymi Used - Very Good, o kitoms Used - like new ax.gif kainos skirtumas 3 eur unsure.gif kuom čia skirsis?
Pamenu, esat rašę, kad gavot naujus daiktus, bet ten ar ne lagaminai buvo, tai vėl kitaip ax.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2017 06 04, 16:28)
Sveikos,
Gal kas esat pirkę iš amazon warehouse skyriaus laikrodį ar išmanią apyrankę? Radau vos ne per pusę pigiau nei Lt unsure.gif
Ar rizikuot?  Negausiu sugedusio kokio unsure.gif  ir dar vienoms prekėms žymi Used - Very Good, o kitoms Used - like new ax.gif kainos skirtumas 3 eur unsure.gif kuom čia skirsis?
Pamenu, esat rašę, kad gavot naujus daiktus, bet ten ar ne lagaminai buvo, tai vėl kitaip ax.gif  ačiū 4u.gif

Aš dabar svarstau, ar pirkti išmaniąsias svarstykles iš to skyrelio. Esu pirkus kelis daiktus, kažkokią patalynę, tai buvo OK. Paskutinę siunčiausi vaikišką Cybex kėdutę, tai matėsi, kad naudota, nes trupinių net palikta pribyrėję, o paskui supratau, kad ją grąžino, nes ji keistus garsus skleidžia biggrin.gif
žodžiu fifty fifty šansai.
Atsakyti

Na man micro sprite nelabai kazko... kad labai tyliai riedetu nepasakyciau... mano paspirtuku megeja irgi vis zyzia, kad nupirkciau koki nors kitoki 😊

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linxmute: 04 birželio 2017 - 16:04
QUOTE(Duti @ 2017 06 04, 17:47)
Aš dabar svarstau, ar pirkti išmaniąsias svarstykles iš to skyrelio. Esu pirkus kelis daiktus, kažkokią patalynę, tai buvo OK. Paskutinę siunčiausi vaikišką Cybex kėdutę, tai matėsi, kad naudota, nes trupinių net palikta pribyrėję, o paskui supratau, kad ją grąžino, nes ji keistus garsus skleidžia  biggrin.gif
žodžiu fifty fifty šansai.

Ačiū 4u.gif O garantija normali galiotų iš šio skyrelio? Ir grąžint galima būtų?
Atsakyti

Sveikos smile.gif
Renku iki nemokamo siuntimo Cocooncenter Gargzduose/ Klaipedoje. Kitur galiu persiusti smile.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kur matet pirkti veidrodiniu padekliuku zvakems? 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZoZoo: 04 birželio 2017 - 18:46
QUOTE(mylimaa @ 2017 06 02, 07:29)
<p>Per kiek laiko ateina siuntinukai iš Asda? Bandysiu užsisakinėti smile.gif gal būtų norinčių jungtis? Radviliškis</p><p>Beje, gal kam aktualu, mokykliniai mergaitiški bordo sijonukai <a data-ipb='nomediaparse' href='http://direct.asda.com/george/girls-school-skirts/girls-school-pleated-skirt-burgundy/GEM304839,default,pd.html'>http://direct.asda.com/george/girls-school-skirts/girls-school-pleated-skirt-burgundy/GEM304839,default,pd.html</a></p><p>tamsiai mėlyni mokykliniai megztukai <a data-ipb='nomediaparse' href='http://direct.asda.com/george/school/cardigans-jumpers/girls-school-2-pack-jersey-cardigan-navy/G005738486,default,pd.html'>http://direct.asda.com/george/school/cardigans-jumpers/girls-school-2-pack-jersey-cardigan-navy/G005738486,default,pd.html</a></p>

koki jus dydi pirkot ?
tai gerai suprantu ,kad ant 140 reikia 8-9m imti ?
reiktu tympu juodu ,ir sijono juodo bei paprastu baltu maikiu, buna ten?
Atsakyti