QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 20, 16:09)
Pala, ar nori sėklai, ar iš karto pilvui? Jei nori sėklai, galiu kokį kylą atsiųsti.
Aš, matai, noriu paragaut. Jei skanu ir bulvės estetiškai atrodys išvirtos, tada gal pasodinčiau. Bet jei išvirtos ar iškeptos bulvės bus grindų skuduro spalvos, tada nenoriu. Gonzikas biškį jas supeikė, tai misliju daba

Bet tai ačiū, būželi

gi tą kilą nusipirkt galiu. Apie 2.60/kg kaina. Siuntimas brangiau kainuos, neapsimoka. Aš dar aplamai pagalvosiu ar tikrai noriu. Mano dieds tai kažin ar valgys tokias juodas bulves, sakys pas tave ne tik pomidorai ne kaip visam sviete, tai dar ir bulvės ufonautiškos
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 20, 16:17)
Nelabai supratau nesižiūrėjimo, bet jei tos raudonos yra plautos ir sufasuotos RIMI, tai net labai geros bulvės. Receptų nerašysiu, tačiau šefpovarai iš tolimo ir kiek artimesnio užsienio net labai vertina. Man jos skanios. Be to, jos su 'skūra' vaļgomos, kas reiškia - daugiau K
Aš maxėj mačiau ir tas mėlynas, ir raudonas. Abejos fasuota tai prancūzų. Bet maxėj tos raudonos gal čia tos pačios veislės bulvės kaip ir RIMI. Neturiu su kuo palygint ir kur pažiūrėt, pas mus nėra RIMI pardės.
Nu bet ačiū už patarimą

kaip bebūtų, tas raudonas nusipirksiu ir paragavimui ir sėklai. Pabandymui