man gi prie darbo šian baika buvo. Atvažiuoju, parkuojuosi atbula tarp dviejų auto, iš pirmo karto pamačiau, kad neįvažiuosiu, sustojau, pasitaisiau, pasistačiau. Išlipu, atlekia jaunuolis ir sako - jūs man ką tik veidrodėlį nubrozdinot

Sakau - negali būt. Jis man - aš mačiau, kaip atsirėmėt į mano mašiną. Nu neatsirėmiau aš, ir šiaip daugiausiai iki jo galinio rato buvo uodegą įkišus. Taip jam ir sakau, o jis vis tiek - aš mačiau. Ant to veidrodėlio pusės milimetro įbrėžimas, - mano mašina tokioj vietoj net negalėtų prisiliest. Gerai, sakau, galim ekspertizę daryt. Tai suburbėjo - kitąkart būkit atsargesnė ir nuvažiavo. Bet nuotaiką sugadino. Hrrrrr.
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2017 01 20, 09:22)
Tik tiek, kad katė kaprizna, jai net pavadėlis nepatinka, griūna ir vaidina, kad pasismaugė..
jei tave kada nors yr operavę, turbūt žinai, koks skausmingas kiekvienas judesys. O čia dar tampo, į kojinę kiša, spiritu pila. Nu kankinot katę, net nematant gaila. Turėsit atgailaudami mėnesį peles už ją gaudyt.
Pavadėlis nei vienai save gerbiančiai katei nepatinka.
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2017 01 20, 09:35)
Su šuniu visai kitaip, šuo patikimas, sukalbamas ir supratingas visame kame.
be to, kastravimas yra kur kas paprastesnė procedūra nei sterilizavimas. Ir chirurginė intervencija ne tokia sudėtinga.