Džalpa

Eros oficialus-geltonas.Penio -Auria

o ,ačiū už nuorodą

Ex,prieš kelis metus rauginau pomidorus,bet tik kimštus.Susmulkini česnakus,bazilikus,petražoles,salierų lapus ,kam patinka čiliuko ir tuo mišiniu prikemši įpjautus pomidorus.Tada užpili juos vandeniu su druska,lyg 1,5-2šaukštai 1ltr.Tiksliai nepamenu,jei tikrai darysi,ty draugės paklausiu,nes ji turėjo žurnalą ,kuriiame ir radom tą receptą.Tadum juos paslegi ir dvi savaites lauki,kol tę vyks rūgimas.Po to jau galima valgyt,arba išdėliot į kiitas ,mažesnes talpas.Beje,geeriausia arba bais kieeti,arba vos spalvą keist pradėję pomikai..O pernai bandžiau cielus,bet kokių veislių raugt...Šūdskis gavos,daugelis būza pavirto,nors ir skania.Kiaulės su malonumu surijo