Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Gaudvile, su gimtadieniu 4u.gif linkiu dar daug daug superinių gėlynų (kaip pas mane biggrin.gif ) idėjų.

mane, aišku, pamiršot pačiame baliaus įkarštyje unsure.gif ką padarysi, pati kalta unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2018 02 22, 19:55)
mane, aišku, pamiršot pačiame baliaus įkarštyje  unsure.gif ką padarysi, pati kalta  unsure.gif

ką pamiršom? kaip pamiršom? tavo gimtadienis? bigsmile.gif Greit prisipažink bigsmile.gif aš kaip tik šampano labai noriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 02 22, 20:34)
ai, ateis pavasaris, stebuklingai jėgų atsiras smile.gif
b]
o jis dangtį turi?
Papildyta:

wub.gif
nėr dangčio prie jos.Ale yr namie trys tinkami nuo kitų bigsmile.gif
Atsakyti

aš irgi bulvių norėčiau.. ir uodegytės

Mhm, uodegą visada nusuku aš :) toks labai skanus traškus riebus skanėstas. 

ATE, dėkui, einu ir užsirašau. Būtinai raugsiu.

Daimura, tikrai užmiršau per organizacinius rūpesčius :D per retai, reiškia, apie save primeni. Prieš kelias dienas prisiminiau vieną moteriškę, kuri irgi kartais čia parašydavo, arkliukų nuotraukas keldavo. Niekaip niko neprisiminiau :) iki šiol neatgaminu. 

Atsakyti
čia mums, užuomaršoms

vartotojo įkelta nuotrauka

o dabar pasakykit, ką prisimint reik biggrin.gif
Atsakyti
Lylia, kukushka ten buvo smile.gif Kaimynka mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 02 22, 20:25)
Mhm, uodegą visada nusuku aš smile.gif

кто не успел, тот опоздал bigsmile.gif tu tik bulbių norėjai, taip kad uodegytę spėjau nugriebt aš thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 02 22, 21:36)
o dabar pasakykit, ką prisimint reik  biggrin.gif

neee, ne gimtadienis, aš vasarinė gi biggrin.gif Lylia čia vardino visoms darbus, o man??? blink.gif
Aš gi dabar vakarus leidžiu viena, valgyt nieko nedarau, laiko turiu sočiai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2018 02 22, 20:47)
Aš gi dabar vakarus leidžiu viena, valgyt nieko nedarau, laiko turiu sočiai...  ax.gif

nu tai te tau darbo - geriam bigsmile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 02 22, 21:25)
Daimura, tikrai užmiršau per organizacinius rūpesčius biggrin.gif per retai, reiškia, apie save primeni. Prieš kelias dienas prisiminiau vieną moteriškę, kuri irgi kartais čia parašydavo, arkliukų nuotraukas keldavo. Niekaip niko neprisiminiau smile.gif iki šiol neatgaminu. </p><p></p>

ai, nieko tokio... aš jau tiek darbe "prisikompinu", kad namie net į tą pusę nebenoriu jau žiūrėt, labai akys pavargsta.
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2018 02 22, 21:50)
nu tai te tau darbo - geriam  bigsmile.gif 

superinis darbas biggrin.gif aš, žinok, visai rimtai kokią taurę vyno išgerčiau, bet kaip čia vienai dabar maukti??? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2018 02 22, 20:53)
aš, žinok, visai rimtai kokią taurę vyno išgerčiau, bet kaip čia vienai dabar maukti???  biggrin.gif

kaip tai vienai? blink.gif su mumis biggrin.gif
bent jau aš mielai tau kompaniją palaikysiu smile.gif nešk čia vyną, po šampano išgersim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 22 vasario 2018 - 20:58
QUOTE(saintlina @ 2018 02 22, 21:55)
kaip tai vienai?  blink.gif  su mumis biggrin.gif

gerai, einu į rūsį... tikiuosi, sugebėsiu atsidaryt butelį biggrin.gif
Atsakyti