LabukąRytuką.
Ir vėl jūs čia su tais grybukais grojat, nu. Kuri nevalgot grybukų kotų su aguoninėm šaknelėm, galit man duot. Aš jums grybukų kepures atiduosiu
Gaminsiu šiandien varškėčius. Ekologiškus

Nežinau kaip tą padaryt, nesugalvojau, bet bandysiu. Prisipirkau visokių nesąmoningų, neregėtų, negirdėtų miltų. Makaluosiu.
QUOTE(ate42 @ 2018 02 22, 20:52)
Jei to kur sakiau- litru vandens kaupinas šaukštas druskos. Pomidorai žali arba vos vos bekeičiantys spalvą. Krienų lapai, krapų žiedynai. Psio. Dedi stilainiuos, užpili tirpalą ir krapų kotus
užsperečini stiklainy, kad prisispaustų. Dedi rūgt. Mažiausiai porai savaičių. Jei didesni pomikai, dar ilgoau.
Ačiū, Ate

Maždaug įsivaizduoju. Man labai patiko tavo kažkada parašytas receptas raugintų agurkų

tų kur reik užpilt verdančiu raugu. Liuks agurkėliai, labai skanūs, traškūs, puikiai laikosi

Tai noriu paklaust, ar netiktų taip pačiai padaryt ir su raugintais pomidorais? Na, irgi paraugintus užpilti tuo pačiu užvirtu raugu. Gal nesukiužtų?
Ate, labai pralinksmino tavo tas tarmiškas žodis 'užsperečini'

Skaitydama ties juo net sustojau akis išpūtusi. Reikėjo laiko suvirškint kas tai yra

Suvirškinau
Nu, kaip šiandien, apšarmojot? Gal karštos kavos? Be grybukų, aišku.. Be vafliukų, be spurgų. Arba savo atsineškit, nes aš nieko skanaus neturiu.
Gonzik, kai turėsi progą, patikslink ir savo tą kimštų pomidorų receptą. Na, jei jis ten kažką tikslinasi. Šiaip užsirašiau, ačiū tau