Ir vėl.Jampolskis mano ausiai geriau už originalą.
Aš sušių pasidariau. Laikau save prispaudusi ant sofos, kad dar nepasiimčiau poros. Skanu, o negaliu daug suvalgyti duonos irgi kepiau ir beveik viena viską padėjau į vietą.
aha. Nesu gerbėja jos, gal dvi dainas žinau. Bet kaip kiti dainuoja, visai gražu pažiūrėt.
tikrai žiūrėjoir kalbės dabar kokią savaitę
o jūs vis tiek čiuožkit, kad tik noras būtų
aš ant slidžių paskutinįkart gal septintoj klasėj stovėjau. Mums fizinio pamokos žiemą Vingio parke būdavo. Su klasioke miškely slides segėm prie batų, atsisuku - ogi ant klasiokės slidžių už jos diedas stovi. Be kelnių. Pabėgim kažkaip. Ale baigėsi tos pamokos ten. Ir aplamai mano kaip slidininkės karjera
Žinau to meto Sekmadienio dainas. Esu net koncerte buvusi savo kultūrnamy, gal.kokioj şeštoj klasėj. Nustebau, kai tarp Kajoko eilėraščių visai neseniai radau ,,Aguonas".
Nekalbės va, kad girti būtume pasivartę, tada tai jau taip
nors kai vienais metais kelios trisdešimtmetės vakarais bėgiodavo krosą, tai vyresnės damos uoj kaip ūžė
bet man labai dzin darosi vieša nuomonė. Kuo toliau, tuo labiau
Fu. Ir juokinga, ir bjauru. Net nupurtė.
Per ką ir kada tas jūsų strazdas?
] striošnas siužetas ]
Tada ilgai nelauksiu ir imsiu. Skaičiau atsiliepimus, kad šita geresnė už ,,apeigas,,. Ar taip?
Iš dešinės knarkia vyrs, iš kairės kūdikis internete įklimpęs emocijas laido, prieky televizorius, jau pradeda atsibosti visi garsai tik mano pacanas ant dekiuko pakritęs be garso deda į akį. Vakaroju, reiškia