Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Ir vėl.Jampolskis mano ausiai geriau už originalą. 

Aš sušių pasidariau. Laikau save prispaudusi ant sofos, kad dar nepasiimčiau poros. Skanu, o negaliu daug suvalgyti :D duonos irgi kepiau ir beveik viena viską padėjau į vietą. 

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 02 24, 20:21)
aš padariau tinginį, prikepiau duonos

du mano šios dienos neįvykdyti planai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 02 24, 20:27)
du mano šios dienos neįvykdyti planai biggrin.gif

Tai metamės į krūvą giesmininko veizėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 02 24, 20:21)

ui, akurat ta pati blink.gif
gal ir gerai, kad kitą frontą susirado.
Atsakyti

aha. Nesu gerbėja jos, gal dvi dainas žinau. Bet kaip kiti dainuoja, visai gražu pažiūrėt.

tikrai žiūrėjo smile.gifir kalbės dabar kokią savaitę biggrin.gifo jūs vis tiek čiuožkit, kad tik noras būtų thumbup.gif
aš ant slidžių paskutinįkart gal septintoj klasėj stovėjau. Mums fizinio pamokos žiemą Vingio parke būdavo. Su klasioke miškely slides segėm prie batų, atsisuku - ogi ant klasiokės slidžių už jos diedas stovi. Be kelnių. Pabėgim kažkaip. Ale baigėsi tos pamokos ten. Ir aplamai mano kaip slidininkės karjera smile.gif

Žinau to meto Sekmadienio dainas. Esu net koncerte buvusi savo kultūrnamy, gal.kokioj şeštoj klasėj. Nustebau, kai tarp Kajoko eilėraščių visai neseniai radau ,,Aguonas". 

Nekalbės :D va, kad girti būtume pasivartę, tada tai jau taip :D nors kai vienais metais kelios trisdešimtmetės vakarais bėgiodavo krosą, tai vyresnės damos uoj kaip ūžė :D bet man labai dzin darosi vieša nuomonė. Kuo toliau, tuo labiau :) 

Fu. Ir juokinga, ir bjauru. Net nupurtė. 

Per ką ir kada tas jūsų strazdas?

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 02 24, 20:32)
Tai metamės į krūvą giesmininko veizėt  biggrin.gif

dafai bigsmile.gif aš braškių atsinešiu biggrin.gif ir sūrio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 02 24, 20:34)
Nekalbės biggrin.gif va, kad girti būtume pasivartę, tada tai jau taip biggrin.gif
bet man labai dzin darosi vieša nuomonė.
Per ką ir kada tas jūsų strazdas?</p>

tai ir kalbės, kad musėt girti buvot biggrin.gif bet tu visiškai teisi - pokum tos kalbos.

va iškart po 'Dainos' persijungi TV3 - ir ten iškart strazdas smile.gif

Lylia, kokios knygos klausausi.. baisios, bet negaliu atsitraukt. 'Московская сага" vadinasi. Trys dalys. Pirmą baigiu - laikotarpis nuo revoliucijos iki karo. Apie trėmimus, čekistus, inteligentus. Antra bus karo laikotarpis. Trečios dar nežinau. Kai audio variantas, pavartyt nelabai gaunasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 24 vasario 2018 - 20:42

dafai bigsmile.gifaš braškių atsinešiu biggrin.gifir sūrio smile.gif

Mane priimsit? Nors nealpstu dēl tų źaidynių, bet geriau nei eurovizija. Tik aš su kryžiukais ateisiu :) 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 02 24, 20:40)
Mane priimsit? Tik aš su kryžiukais ateisiu smile.gif 

tai aiškiai smile.gif ir nuliukus paimk smile.gif
Atsakyti

tai aiškiai ] ir nuliukus paimk
Burbuliukai- tavo stichija :)  Ar skaitei ,,Gerieji žmonės"? Lyg sakei, kad rusiškai? Jei ką, yra lietuviškai. 
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 02 24, 20:54)
Ar skaitei ,,Gerieji žmonės"? Lyg sakei, kad rusiškai? Jei ką, yra lietuviškai. 

lietuviškai skaičiau smile.gif striošnas siužetas unsure.gif
Atsakyti

] striošnas siužetas ]

Tada ilgai nelauksiu ir imsiu. Skaičiau atsiliepimus, kad šita geresnė už ,,apeigas,,. Ar taip?

Iš dešinės knarkia vyrs, iš kairės kūdikis internete įklimpęs emocijas laido, prieky televizorius, jau pradeda atsibosti visi garsai :D tik mano pacanas ant dekiuko pakritęs be garso deda į akį. Vakaroju, reiškia :D 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 02 24, 21:08)
Skaičiau atsiliepimus, kad šita geresnė už ,,apeigas,,. Ar taip?

man geresnė.
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 02 24, 21:08)
Vakaroju, reiškia biggrin.gif

tai tu su mumis vakaroji smile.gif
Atsakyti