Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Atostooogos!!!
Dėl gripo epidemijos stabdomas ugdymo procesas, pamokos nevyks iki 16d, o 19-23 numatytos atostogos, tai pamokos prasidės tik nuo 26d. Išprotėjimas manęs laukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 02 01, 14:21)
tai turbūt procedūras skirs tik kai nueisiu pas fizioterapeutę ar kaip ją ten.
Papildyta:
o kiek gali pati neiti?
Ilgai reiks laukt draugės grįžtant?

paprastai tai visas procedūras skiria reabilitologas (šeimos daktaras pas jį siunčia). Pradžioj gauni 5 dienas, tad vėl pas reabilitologą, rašo, kad nepadėjo, tada dar skiria, paprastai jau 10 ar 14 dienų. Bet negaliu galvos guldyt, kad mylimas mūsų Veryga su cherba savo naujos tvarkos neįvedė unsure.gif jau su kompensuojamais vaistais betvarkė, mano tėčiui po insulto išrašė Eliquis, visą laiką vartoja, dabar jie kompensuojami pasidarė, bet negali skirti, nes turi pradėti nuo prieštvaninių nuodytis. Svarbiausia, ligonių kasos pradėjo tikrinti ar pacientai nusiperka jiems skirtus pradinius vaistus, čia jau visiška viršūnė - turi pirkti ir išmesti, ot taupo pinigus ligonių kasos.

Ai, greitai grįš draugė, išvažiavo į Londoną sūnaus studento aplankyt.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 02 01, 14:27)
Atostooogos!!!
Dėl gripo epidemijos stabdomas ugdymo procesas, pamokos nevyks iki 16d, o 19-23 numatytos atostogos, tai pamokos prasidės tik nuo 26d. Išprotėjimas manęs laukia  biggrin.gif

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif nu tu JPB,par mum tik iki pirmadienio,vaikiui iki antradienio
ui,sveikos 4u.gif
blem,kai apie lėtai važiuojančius paskaičiau,pagalvojau,kad Gaudvilės postas.O čia ir Ex gonščikė bigsmile.gif
Pas mus šiandie gatvėse pilna būzos,o drebia,kad valytuvai vos valyt spėja..panosėj sukantį taip susvaidė,kad kelnės pilnos buvo,galvojau ,kad ir man klius...
Daimura,gaudyk balioną ir sveik stiprėk 4u.gif ai,gi Gaudvilės patarimu gryčią jodu prisodrink mirksiukas.gif nu va,vaistinėj buvau,o nenuspirkau jo unsure.gif reiks cetaliuką prie šaldytuvo prisklijuot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 01 vasario 2018 - 14:46
QUOTE(Kulkė @ 2018 02 01, 14:27)
Atostooogos!!!

Nu ir kur atostogausit, kad taip rėkauji? bigsmile.gif

Daimura, laikykis susikryžiavusi kojas ir rankas, nesusirk. Susirgt tai mikliai, o pasveikt laiku - niekaip. Vakar kažkaip įtartinai ėmiau čiaudėti, bet šįryt jau lyg nieko. O jau maniau neišsisuksiu nuo bryliko po nosim.
Eliquis jau kompensuojami pas mus?

Prisiskaičiau čia jūsų sėjos džiaugsmų ir išsitraukiau sėklas pasklaidyt. Nu, neužkabina jos manęs visai. Ir nesuprantu, ar aš tų Polkų neturiu, ar nukišau kur. Hibridų irgi nerandu, nors tikrai turėjau likučių nuo pernai. Yra tik tos sėklos, kurių niekad nesėju, o kur sėju, nė kvapo. Kiba reiks pinčiukui kiaušus užsukt.
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 01, 15:42)

reiks cetaliuką prie šaldytuvo prisklijuot

Čia kas per daiktas?
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2018 02 01, 16:47)

Prisiskaičiau čia jūsų sėjos džiaugsmų ir išsitraukiau sėklas pasklaidyt. Nu, neužkabina jos manęs visai. Ir nesuprantu, ar aš tų Polkų neturiu, ar nukišau kur. Hibridų irgi nerandu, nors tikrai turėjau likučių nuo pernai. Yra tik tos sėklos, kurių niekad nesėju, o kur sėju, nė kvapo. Kiba reiks pinčiukui kiaušus užsukt.
Papildyta:

Čia kas per daiktas?

Gal pamačyt su savom,mažum intiks kuri veislė? bigsmile.gif
raštelis tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 01, 16:48)
Gal pamačyt su savom,mažum intiks kuri veislė? bigsmile.gif

raštelis tongue.gif  biggrin.gif

Ui, dėkui, kol kas nieko nereikia, žiema dar smile.gif Turiu sėklų, jei ką, tai atsiprašysiu tų savo senienų, irgi neblogos veislės. Va, geltoną Zlato turiu, pažiūrėjau datą, kad jau keletas metų kaip nesėjau. Reiks gal pasėt, prisimenu, kad skanus buvo. Svarbiausia, Skarių turiu, jie atstos bet kokią kitą raudonos spalvos veislę smile.gif

Esi ne ką prastesnė kalbininkė už Šuliją biggrin.gif Net guglas nebūtų padėjęs vertimą rast biggrin.gif

Einu toliau sėklų ieškot kur nukišau, nu, vistiek koks tai nervas ima..

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2018 02 01, 16:47)
Nu ir kur atostogausit, kad taip rėkauji? bigsmile.gif
Daimura, laikykis susikryžiavusi kojas ir rankas, nesusirk. Susirgt tai mikliai, o pasveikt laiku - niekaip. Vakar kažkaip įtartinai ėmiau čiaudėti, bet  šįryt jau lyg nieko. O jau maniau neišsisuksiu nuo bryliko po nosim.
Eliquis jau kompensuojami pas mus?
Papildyta:

Vakar bendradarbė irgi "pasidžiaugė", kad mokykloj priverstinės atostogos. Man tai jau seniausiai pamiršti tie rūpesčiai, bet dabartinės mamkos tai stresuoja, kai vaikams atostogos - nėr kur jų padėt. Maniškiai, kai pagalvoju, auksiniai buvo - sėdėdavo vieni per atostogas, nėra niekad nesąmonių pridirbę, o jei ką ir papaškudino, o mes su tėvu nepastebėjom, reiškia, nuostolių nebuvo biggrin.gif
Taip, Ex, Eliquis jau kompensuojamas, pernai metų pabaigoj pradėjo kompensuot, ale mes iš lenkų turim dar atsargų ax.gif
Sėklos, kurias sėjai, gi kitoj vietoj padėtos, nu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2018 02 01, 17:13)
Ui, dėkui, kol kas nieko nereikia, žiema dar smile.gif Turiu sėklų, jei ką, tai atsiprašysiu tų savo senienų, irgi neblogos veislės. Va, geltoną Zlato turiu, pažiūrėjau datą, kad jau keletas metų kaip nesėjau. Reiks gal pasėt, prisimenu, kad skanus buvo. Svarbiausia, Skarių turiu, jie atstos bet kokią kitą raudonos spalvos veislę smile.gif

Esi ne ką prastesnė kalbininkė už Šuliją biggrin.gif Net guglas nebūtų padėjęs vertimą rast biggrin.gif

Einu toliau sėklų ieškot kur nukišau, nu, vistiek koks tai nervas ima..

nu va,norėjau pasidalint,vėl neišėjo huh.gif
Rašau,kaip kasdienybėj kalbu.Išvada-reik baksnot lietuviškai hmm.gif
Aš vakar vėdinau savo sėkladėžes... blink.gif blink.gif blink.gif Siaubas ,kiek visko turiu unsure.gif Ko dar internetinėse kasdien tupiu,nedaeina hmm.gif kaip viena draugė parašė-PRIKLAUSOMYBĖ unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 01 vasario 2018 - 16:34
QUOTE(daimura @ 2018 02 01, 17:16)

Taip, Ex, Eliquis jau kompensuojamas, pernai metų pabaigoj pradėjo kompensuot, ale mes iš lenkų turim dar atsargų  ax.gif

Sėklos, kurias sėjai, gi kitoj vietoj padėtos, nu  biggrin.gif

Va tai tau devintinės. Kažkaip nesitiki, kad va taip nueisiu su receptų knygele ir nupirksiu. Iš po prekystalio tik biggrin.gif Reik eit registruotis ir išsirašyt 4u.gif

Nu, dievaži. Tikrai radau kitoj vietoj biggrin.gif Stebuklas. Ir Polkų turiu, ir hibridus radau, nai-nai bigsmile.gif

Mergiotės, eikit Gaudvilės ieškot. Dingo ir nei kavos neateina, nei sūrelio. Pasakykit, kad išpardavimas siūlams bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 01, 17:34)
nu va,norėjau pasidalint,vėl neišėjo huh.gif

Aš vakar vėdinau savo sėkladėžes... blink.gif  blink.gif  blink.gif Siaubas ,kiek visko turiu unsure.gif Ko dar internetinėse kasdien tupiu,nedaeina hmm.gif kaip viena draugė parašė-PRIKLAUSOMYBĖ unsure.gif

Jau radau viską, Daimura pasakė kur ieškot biggrin.gif

O ko ieškai, rodyk puslapius kur juose paslika kasdien guli.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 02 01, 13:27)
Atostooogos!!!

paskum tas pamokas atidirbt reiks.. kursą vis tiek praeit reikės.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2018 02 01, 17:53)

Jau radau viską, Daimura pasakė kur ieškot biggrin.gif

O ko ieškai, rodyk puslapius kur juose paslika kasdien guli.

biggrin.gif bitė bitę pažįsta
ukrainiečiuos tupiu...https://ogorod.ua/sh...zheltyj-monster
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2018 02 01, 13:57)
jau su kompensuojamais vaistais betvarkė, mano tėčiui po insulto išrašė Eliquis, visą laiką vartoja, dabar jie kompensuojami pasidarė, bet negali skirti, nes turi pradėti nuo prieštvaninių nuodytis. Svarbiausia, ligonių kasos pradėjo tikrinti ar pacientai nusiperka jiems skirtus pradinius vaistus, čia jau visiška viršūnė - turi pirkti ir išmesti, ot taupo pinigus ligonių kasos.

mano mergelei lygiai tas pats su Xarelto.
O mamikė pas savo gydytoją kai buvo, tai gydytoja pasakė, kad aplamai dar nė vienam savo pacientui tų naujoviškų kompensuojamų neišrašė.
Papildyta:
QUOTE(daimura @ 2018 02 01, 13:57)
paprastai tai visas procedūras skiria reabilitologas (šeimos daktaras pas jį siunčia). Pradžioj gauni 5 dienas, tad vėl pas reabilitologą, rašo, kad nepadėjo, tada dar skiria, paprastai jau 10 ar 14 dienų. 

o, ačiū už konsultaciją bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 01 vasario 2018 - 17:27