Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2018 02 02, 14:09)
Kulke, kaip mergikė jaučiasi?

Šilta tokia, bet nebaisiai. Naudojasi ligonio statusu biggrin.gif Nežinau tik, koks vakaras bus, ar kils vėl, ar ne.
Atsakyti
Gonzikel, sveikinimai dideliausi su gimtadieniu wub.gif Linkiu, kad butum sveika ir bistra, kaip ka tik i gatves isriedejes naujutelaitis raudonas feraris bigsmile.gif Buk laiminga wub.gif

QUOTE(saintlina @ 2018 02 02, 09:17)
labai tikslus pastebėjimas biggrin.gif kuriom užsikrėtei?  bigsmile.gif

Dviem. Paprastai visom trim vienu metu neiseina biggrin.gif Nuo nestumo pasiskiepyjus biggrin.gif

QUOTE(ate42 @ 2018 02 02, 09:18)
Ranką skauda. Arbatos puodelio su ja dar nesineša.
Mūsų mieste taip slidu? kažkaip 6:45 išvažiavau, slidu nebuvo.
Iš karto matyti medikė. Talentinga medikė. wub.gif  biggrin.gif

Tai gal nakti bais vyriskis knarke ir zybtelejai per ranka, kad siules isposkejo, a? Siaip ir turi skaudet dar, danti pakrapsto ir tai gera buna.
Autostradoj siaubinga buza buvo, labai slidu.
QUOTE(saintlina @ 2018 02 02, 09:28)
vienas. Patenkintas savarankišku gyvenimu smile.gif tėvų pagalbos nereik jokios, gyvena, džiaugiasi smile.gif tik tiek, kad prie kompų visąlaik prilipęs- tiek darbe, tiek paskaitose, tiek po darbo. Kur jis kokią mergikę susiras?  unsure.gif

Nu nu. Tai galvoji, kad siaip sau jis ten prie kompo prikibes?
Anie juk dabar per kompus bendrauja geriausiai.
QUOTE(Kulkė @ 2018 02 02, 11:59)
Nu pastebėjimas tai liuksinis  biggrin.gif  Šiąnakt kaip tik sapnavau, kad aš nėščia. Darausi vis testus, o kaip dvi juostelės, taip dvi. Tokį sapną jau priskiriu prie košmarų  biggrin.gif

Oi, cia ir man baisu butu.

Sveikatos mergikei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 02 vasario 2018 - 15:58
O, Ex matau grįžo iš viražų zigzagais bigsmile.gif Kur buvai, ką matei, ką pirkai?

Aš kaip tik kavos užsipyliau ir atėjau čia pabūt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2018 02 02, 15:57)

Nu nu. Tai galvoji, kad siaip sau jis ten prie kompo prikibes?
Anie juk dabar per kompus bendrauja geriausiai.

taigis žinau, ko jis ten prilipęs. Arba programuoja kažką, arba su draugeliais žaidžia. Namie gi tas pats buvo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2018 02 02, 15:01)
Šilta tokia, bet nebaisiai. Naudojasi ligonio statusu  biggrin.gif Nežinau tik, koks vakaras bus, ar kils vėl, ar ne.

tai gal ne gripas, jei tiap smile.gif pasidžiaugtų vaikas nors atostogomis padoriai smile.gif

pas mus mokykloj kol kas karantino neskelbia, nors vaikų stipriai mažėja. Bet šian maniškis labai susirūpinęs, nes mokytoja pasakė, kad jei bus daug sergančių, nevažiuos į ekskursiją į Varšuvą (į tą patį muziejų smile.gif )
Atsakyti
Gonzikai, siunčiu kupetą gėlių, gražios tau šventės, tikrų draugų, lengvų darbų, ilgiausių metų, stiprių sveikatų birthday.gif 000552.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(saintlina @ 2018 02 02, 09:53)
tai apie užaugusius vaikus irgi yr su kuo padiskutuot - mes čia irgi tokių turim biggrin.gif nors apie tuos suaugusius nebaisiai yr ką diskutuot, džiaugiesi žmogus retkarčiais pamatęs ir psio smile.gif

Atvažiuoja tavo draugas į svečius? Braškių uogienės turi prie blynų?

drinks_cheers.gif aha, turim, matom kartą metuose, nėr ką pasakot biggrin.gif
O anūkai, pasirodo, auga. Ir kažkaip žymiai greičiau negu mano pačios vaikai augo smile.gif

kas? blink.gif koks?? blink.gif Blynai ir uogienė..blynai ir uogienė.. nieko neprisimenu hmm.gif Dą pasakyk kad francūzas. Susimilinai turbūt.

QUOTE(daimura @ 2018 02 02, 09:56)
Labas rytas, senjora ir visos jaunos  biggrin.gif su regėjimu viskas gerai? žinok, Lenkijoj nebrangiai papildai akims biggrin.gif

lotuliukas.gif

Parsikraipiau namo pagaliau. Autostrados kelias nepriekaištingas. Kaip visada miesto gatvės pilnos vėplų, kaušų, blondinių ir pirdylų. Ir tik vieną mano amžiaus moterį mačiau klasiškai vairuojančią. Kaip žinia, ten buvau aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2018 02 02, 16:40)
Parsikraipiau namo pagaliau. Autostrados kelias nepriekaištingas. Kaip visada miesto gatvės pilnos vėplų, kaušų, blondinių ir pirdylų. Ir tik vieną mano amžiaus moterį mačiau klasiškai vairuojančią. Kaip žinia, ten buvau aš biggrin.gif

Oi, kieta, tu, Ex, negaliu, prunkščiu į delną lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2018 02 02, 16:40)
kas? blink.gif koks?? blink.gif  Blynai ir uogienė..blynai ir uogienė.. nieko neprisimenu hmm.gif Dą pasakyk kad francūzas. Susimilinai turbūt.

ne, nu, pati tu melnica blink.gif anūkėlį gi turėjau omeny. Labai jau čia kam daugiau blynus kepi.

lotuliukas.gif thumbup.gif

ė, o kokį ten francūzą turi užslėpusi??? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 02 vasario 2018 - 17:26
QUOTE(saintlina @ 2018 02 02, 17:25)
ė, o kokį ten francūzą turi užslėpusi???  bigsmile.gif

Šitoj temoj buvo tik vienas afrikinis francūzas i tas pats ant mano ščioto biggrin.gif

Na, kokiais niekais užsiiminėjam? Mano širdis dainuoja, kad pomidoruose judesys, dar galėtų daržo tema įsijungti. Dėve, Dėve, kai prisimenu, kai tiesiog ryte rijau visą info pačioj pradžioj, esu perskaičiusi visas temas, o Diasajos daržo foto kokios būdavo wub.gif Net dabar prisiminus akyse stovi smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 02 vasario 2018 - 21:16
QUOTE(Kulkė @ 2018 02 02, 20:56)
Šitoj temoj buvo tik vienas afrikinis francūzas i tas pats ant mano ščioto  biggrin.gif 

Na, kokiais niekais užsiiminėjam?

Diasajos daržo foto kokios būdavo  wub.gif Net dabar prisiminus akyse stovi  smile.gif

tai va, ir aš jokio kito neatgaminu. Tai ir interesna, kokį ten fruktą Pinčiukas Ex'ei parnešė biggrin.gif

visiškai jokiais. Neturiu ką veikt.

o Ex šiltnamis... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 02 02, 21:18)
visiškai jokiais. Neturiu ką veikt.

o Ex šiltnamis...  wub.gif

Žinai ir aš niekuo biggrin.gif Koją ant kojos užsikėlus guliu biggrin.gif

Aik, tu, nigavari wub.gif kiek čia visko gero ir gražaus būta wub.gif Bet, žinai, viskas apsisuka ratu ir grįžta smile.gif Tam išsvajotajam fajeboke išvien pjautynės. Garbės reikalas pastebėti klaidą žodyje ir apie tai parašyti, pasityčioti. Jei kuris turi savesnę nuomonę, ar sukritikuoja tuoj pat iškyla išsilavinimo klausimas nu ir t.t. Daug kas lazdavojosi iš SM , gi supermamites tipo ir pan. , bet čia žymiai taikesnė ir geranoriškesnė publika rinkdavosi.

O, sugalvojau klausimą- kaip ir kada atsiradot SM? Kokios temos užkabino? bigsmile.gif
Aš čia nuo 2009m, kai laukiausi dukros susiradau to mėnesio nėštukes ir prasidėjo mano karjera SM. biggrin.gif Mergelė tada savaitėm į komandiruotes važinėdavo, jaučiausi bais nuskriausta ir palikta, o dar ir nėščia visa biggrin.gif Verkt pradėdavau jau sekmadienį iš vakaro, hormonai valdė. Tiek juokinga dabar prisiminus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 02 vasario 2018 - 21:40
QUOTE(Kulkė @ 2018 02 02, 21:29)
  Tam išsvajotajam fajeboke išvien pjautynės.

O, sugalvojau klausimą- kaip ir kada atsiradot SM? Kokios temos užkabino?  bigsmile.gif

gerai, kad manęs ten ir nebuvo biggrin.gif

aš tai turbūt atsiradau tada, kada ir parašyta - 2004 m. O užkabino knygų tema. Daržai jau vėliau atsirado ir prilipo, kai užklydau į pomidorus ir Ex sutikau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 02 02, 22:29)
Aik, tu, nigavari  wub.gif  kiek čia visko gero ir gražaus būta  wub.gif Bet, žinai, viskas apsisuka ratu ir grįžta  smile.gif  Tam išsvajotajam fajeboke išvien pjautynės. Garbės reikalas pastebėti klaidą žodyje ir apie tai parašyti, pasityčioti. Jei kuris turi savesnę nuomonę, ar sukritikuoja tuoj pat iškyla išsilavinimo klausimas nu ir t.t. Daug kas lazdavojosi iš SM , gi supermamites tipo ir pan. , bet čia žymiai taikesnė ir geranoriškesnė publika rinkdavosi.

O, sugalvojau klausimą- kaip ir kada atsiradot SM? Kokios temos užkabino?  bigsmile.gif
Aš čia nuo 2009m, kai laukiausi dukros susiradau

Labas rytas, kavos??? Sėdžiu kompą apsikabinusi, šalia puodelis kavos, saldainis... ir nieko nereikia saugoti - nei kompo, nei kavos, nei saldainio... ir smagu, ir liūdna rolleyes.gif

Aš, kai prisimenu, kaip viena SM pasiūlė tortinę pomidorų daigų, visada kvatoju biggrin.gif šiaip žiauriai smagu buvo... gal ir bus??? blink.gif ai, dar ir "pliuchą" esu pernai gavus smile.gif
Atsiradau pomidorų temoj, kai dukra ją surado - tais metais pastatė šiltnamį, o patirties tai 0. Ir smagu, ir naudinga, o dar kai pamačiau, kad daigai gerai auga, iš viso smagu pasidarė. Na, pirmakartės sėkmė biggrin.gif O dar kai Ex mano šiltnamyje popiežių apgyvendino... wub.gif

Kulke, dar turiu 3 Sacher sėklas, gal įdėt??? Aš tai jų tikrai neauginsiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 03 vasario 2018 - 10:11