Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2018 02 21, 13:23)

kad auga jie kaip ir paprasti kopūstai. Dar aš gal blatnesnių veislių paieškau, o mamikė perka bile kokius, kuriuos ten Žalioj stotelėj parodo (hibridus visgi). Ir auga visi kaip dideli. Taip kad sėk galvos nesukdama smile.gif

Tai gerai, nuraminai rolleyes.gif Dabar drąsiau augint bus bigsmile.gif Blatnų man nereikia, nei raudonų, nei violetinių, turbūt tokių net nevalgyčiau. Gal dar paklausčiau kada sėt, bet ten pas tuos dzūkelius viskas greičiau auga, tai kažin ar pritapsiu prie jūsų sėjos laiko unsure.gif

Reik gal ir man tris Polkas pasėt hmm.gif o tai tik salotų pilna palangė.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2018 02 21, 12:50)
Gal dar paklausčiau kada sėt

Reik gal ir man tris Polkas pasėt  hmm.gif

balandį ar gegužės pradžioj sėjam, man rodos. Kad paskum nebereiktų nuo šalnų dangstyt smile.gif pas jus tai neaktualu, nebūna tokių šalčių gegužį kaip pas mus.

sėk penkias smile.gif aš irgi penkias sėjau, bet išdygo tik trys.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 21, 13:41)
uij,man su žiediniais pravalas kaip ir su baklažanais ar sniegiai doh.gif Sakot hibridus sėtis?Kažkaip visad už veisles buvau,o mažum bandyt,gal rimtai..ir man pasisektų bigsmile.gif

Rimi pirkau buternutų.Kokie smagūs ,apie 500/600g sveria,1kartui šeimai.Prisrinkau sėklų,naiviai tikiuos,kad ne hibridas..

Taigi užsiaugini, tik kad nespėji paragaut, zuikiai už tave greitesni biggrin.gif

Gal kokie vėlyvi. Pas mus LT gali nespėt užaugt. Taip galvoju.
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2018 02 21, 13:57)
balandį ar gegužės pradžioj sėjam, man rodos. Kad paskum nebereiktų nuo šalnų dangstyt smile.gif pas jus tai neaktualu, nebūna tokių šalčių gegužį kaip pas mus.

sėk penkias smile.gif aš irgi penkias sėjau, bet išdygo tik trys.

rev.gif

Gerai, einu įbersiu 5 sėklas, durpės prie pečiaus, tik vazoniuką atsinešt tereikia. Bet tai tavo jau žydi polkos. Nepasivysiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 21 vasario 2018 - 13:07
QUOTE(Ex @ 2018 02 21, 13:06)
Bet tai tavo jau žydi polkos. Nepasivysiu biggrin.gif

Aha, ir žydi, ir mezga, ir apelsinus augina..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 02 21, 14:21)
Aha, ir žydi, ir mezga, ir apelsinus augina..

lotuliukas.gif
Atsakyti
Ex ,įtariu,šįmet Pinčiukui atkato nesumokėjovartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka dingęs pasitikėjimas sėkmevartotojo įkelta nuotrauka
Kaiskitės ,kas arbatos ,kas kavos-tuoj bulkutes iš orkaitės trauksiu mirksiukas.gif
Ataikit ant žibučių,ką tik pririnkau iš po sniego biggrin.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 21 vasario 2018 - 14:34

GONZIKAS117, 21 Vas 2018 - 14:12, parašė: Ex ,įtariu,šįmet Pinčiukui [i]atkato [/i]nesumokėjo[url="http://smayliki.ru/smilie-1227083943.html"]c7a1d4c2374098d41e1cc41fbd600fa7.gif[/url][url="http://smayliki.ru/smilie-935410407.html"]e4b3dfa26f11398981c879b62407f6d2.gif[/url] dingęs pasitikėjimas sėkme[url="http://smayliki.ru/smilie-1227091335.html"]ac5c526b5736fc4ccf471d7c259f39e9.gif[/url] Kaiskitės ,kas arbatos ,kas kavos-tuoj bulkutes iš orkaitės trauksiu mirksiukas.gif
Vis tiek pas ją viskas greičiau užaugs nei pas mane :D va, darbinė palangė

Priedas  IMG_20180221_143032037.jpg   143,14KB   0 Parsiųsta kartų

Eik tu žinai kur su tom kavom, su tavim susidėjus ir pradėjau gerti :D bet bulkučių tai kokias tris paimsiu. Aciux, kaip daba sako jaunimas :D 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 02 21, 15:34)
</blockquote> Vis tiek pas ją viskas greičiau užaugs nei pas mane biggrin.gif va, darbinė palangė

<p>Eik tu žinai kur su tom kavom, su tavim susidėjus ir pradėjau gerti biggrin.gif bet bulkučių tai kokias tris paimsiu. Aciux, kaip daba sako jaunimas biggrin.gif </p>

kas ty pas tau jau su daug lapiukų?
Nu taviškės arbatos prie saldumynų netinka tongue.gif jas tik vienas geriant gardžiuotis galima wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 21 vasario 2018 - 14:43

Ar kur paaugę? Čiliai, kur su Kulke prieš Naujus sėjom, 2/6. O jei kur daug pridygo, tai peperoniai. 

Atsakyti
Gonziau, su kuo bandelės? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 21, 14:42)
Nu taviškės arbatos prie saldumynų netinka tongue.gif jas tik vienas geriant gardžiuotis galima wub.gif

Arbatos dietininkams thumbup.gif
Atsakyti
Ogo, Lylia, ko ten šitiek prisidaiginus? bigsmile.gif

Jamu bandukę ir svajoju apie šaltibarščius, eičiau su savo banda iki pardos, ale bijau sušaldyt smile.gif O važiuot tingiu, auto po sniego kalnu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 21 vasario 2018 - 15:39
Oho, koks pas Lylią sodas ant palangės! bigsmile.gif

Pasėjau ir aš Polkas. Šios dienos žygdarbis. Reiktų gal ir kelias čili sėklas pasėti, bet tai vėlgi reik dėžutės su tom sėklom ieškot. Šiandien per daug bus man, pavargsiu rolleyes.gif Ryt. Poryt. Arba gal savaitgalyje surasiu ir pasėsiu.

Gonzik, pasitikėjimo gal ir turiu, bet vat, noro sėjai vis dar trūksta. Snūduriuoju. Niekas rimtai neužveda rolleyes.gif O pinčiukas ištikimas, savo zoną turi, malkas dabar skaldo bigsmile.gif
Atsakyti