QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 23, 23:43)
Po paros paskaičiuot. 1:1 turi būt.

Aš nurašau tai nėštumo bonusams, kaip ir daugelį kitų malionumų

Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 23, 23:43)
Aš irgi

Mezgiau šiandien ir žiū, kad pritrūksiu siūlų mergikės šlebei. Tuo pačiu ir pledukui dar padauginsiu siūlų. Nes kažkokiu būdu sugebėjau vienos spalvos vienu kamuoliuku per mažai užsisakyt

Kokių matmenų pledukas palankiausias?

QUOTE(Kulkė @ 2017 01 23, 23:50)
Oi, kai manęs klausinėjo, ar tinsta kojos. Pasižiūriu į čiurną, riešus. Kad nieko ten labai tragiško nemačiau, na bet po gimdymo iškart skirtumas pasimatė

QUOTE(Kulkė @ 2017 01 23, 23:55)
Tokie apsiskaičiavimai jokio išskirtinumo neparodo, nerašyk netiesos

Trumpiau 80x80, ilgiau 90x90. O visai ilgai - tai kaldrytės dydžio 90x120 cėmė ;)
Labas rytas
Na ir naktinėjat... Tai kaip iš ryto atsikelt tuomet. O jos mezga iki pirmų gaidžių.

Na ir naktinėjat... Tai kaip iš ryto atsikelt tuomet. O jos mezga iki pirmų gaidžių.
QUOTE(Pou @ 2017 01 24, 07:50)
Labas rytas

Paprastai, imi ir atsikeli - labas rytas

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 24, 08:58)
Gaudvile, tau mažai miego reikia tuomet...
Labas dienas 
peržiūrėjau ir aš vakar tą 'Vandens ieškotoją'. Baisus filmas.. Bet geras.

Labdien
O ką daryt jei nemiegasi
Aš va jau ir vaiką mokyklon pristačiau, ir pas daktarų buvau, tuoj kavos pageriu ir vėl važiuosiu echo darys
Viskas normaliai

QUOTE(Pou @ 2017 01 24, 07:50)
O ką daryt jei nemiegasi

Aš va jau ir vaiką mokyklon pristačiau, ir pas daktarų buvau, tuoj kavos pageriu ir vėl važiuosiu echo darys

QUOTE(saintlina @ 2017 01 24, 09:57)
Labas dienas 

Mhm, aš ten vienoj vietoj net ašarą nubarsčiau.
Kulke, gerą varikliuką turi. Visos jūs čia velnių gerai prišveitusios. Aš jau išbarsčiau kažkur savo greitį.
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 24, 09:08)
pastebėjau, kad taip ir būna, kai į darbą nereikia. Miegot vakare nesinori, tai filmas įdomus, tai knyga. Kažkaip labai greit persiorientuoji žmogus į tą pelėdišką pusę

QUOTE(Pou @ 2017 01 24, 09:42)
Kulke, gerą varikliuką turi. Visos jūs čia velnių gerai prišveitusios. Aš jau išbarsčiau kažkur savo greitį.
Aik tu, pasilpęs tas varikliukas, ale bent ant vietos kasuosi

QUOTE(saintlina @ 2017 01 24, 09:42)
pastebėjau, kad taip ir būna, kai į darbą nereikia. Miegot vakare nesinori, tai filmas įdomus, tai knyga.
O taip, tikrai