Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2018 02 28, 18:11)
Mažytę? O turėsi kuo važinėt?

O, geras, ačiū, žinosiu kaip vadinasi  smile.gif  Gal tas pagonas ar kaip ten?

Aha. Nu tai viešas transportas dar yra ir kojos. Dzin. Paskutinį kartą klausiau kur padėjo mėlyną dėžę, ten buvo viskas sukrauta: gesintuvas, avarinis, vaistinėlė, liemenė. Pasirodo, gyvenime tokios dėžės mažytėj nebuvo lotuliukas.gif Ne, nu jau man durnos mintys lenda, gal rimtai tiek fantazija subujojus, kad matau nesamus daiktus laugh.gif Nėr tai nėr, pasidariau sąrašą, ką čia susipirkt reikia, tai parduot auto sugalvojo. Ačiū D, kad bent apie tai paskelbė, būčiau be reikalo apsipirkus.

Va, va, kažkaip taip ir vadinasi.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 02 28, 18:32)
Vmi atsiunčia į el. Paštą pranešimą, kad paskirta bauda. Vaikis po močiutės laidotuvių su MB auto važiuodamas namo greirį viršijo. Viskas buvo aprayyta ir pusė baudos.

ania? Bet čia Susisiekimo paslaugos už parkavimą baudą išrašo, ne policija.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 02 28, 18:17)
už ką tu tas baudas gauni?
Mano mergelė mano mašiniukui uždirbo baudą už parkavimą neleistinoj vietoj. Rado popierių už valytuvo. Pasiskambinau, kada čia kiek ir kam sumokėt, tai pasakė - laukit, kol atsiųs laišką namo. Nu plia, to laiško dabar, man rodos, ar ne du metus galima laukt  blink.gif  Ir ateit jis turėtų tėvų adresu, kur gali ir nusimest kur. Sužinosiu po penkių metų iš kokių antstolių apie nerealią skolą doh.gif

Tai jis gi chuliganiškai vairuoja. Posūkius ir tuos tingi junginėt.
Kaune Viešos tvarkos inspektoriai paskiria datą ir laiką, kada reikia atvykti - ant lipduko viskas surašyta. Vietoj skiria baudą, pirmą kartą 15€, pusę minimalios. Po kelių dienų ir važiavau. Pastačiau tai ne aš, o auto mano vardu. Žodžiu, jaučiuosiu atsakinga tik už mažę ir dar šunį ax.gif

Už greitį policija laišką atsiuntė, po pusmečio. Bet tai kai jau ne mums ji priklausė, dokus tik persiunčiau ir el paštu atleido nuo baudos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 28 vasario 2018 - 18:47
QUOTE(saintlina @ 2018 02 28, 19:41)
ania? Bet čia Susisiekimo paslaugos už parkavimą baudą išrašo, ne policija.

Jei tai administracinė bauda- informuoja. Už parkavimą kartą gavo. Ne tos mašinos nr įrašiau apmokėdama, tai buvo pranešimas ir dar registruotą laišką namo atnešė.
Atsakyti
Saintlin,neatsakei į klausymą apie baronkas ax.gif
prieš porą metų buvau baudos kvitą Kaune gavus už tai ,kad nesusimokėjau už parkavimą prie klinikų.Tai kvite buvo parašyta ,kur sumokėt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 28 vasario 2018 - 19:31
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 28, 19:31)
Saintlin,neatsakei į klausymą  apie baronkas ax.gif
prieš porą metų  buvau baudos kvitą Kaune gavus už tai ,kad nesusimokėjau už parkavimą prie klinikų.Tai kvite buvo parašyta ,kur sumokėt

Nekepiau niekad smile.gif
Kvite tik bendra info, kad bauda nuo 30 iki 90 eur, baudą skirs po išnagrinėjimo ir atsiųs pranešimą paštu. Ir mano auto numeris, data, laikas.
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 02 28, 18:44)
Pastačiau tai ne aš, o auto mano vardu.

Akurat kaip pas mus.
Atsakyti
Labas vakaras,
Smagiai jūs čia pliurpėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2018 02 28, 21:10)
Labas vakaras,

Labs smile.gif
Kaip gyveni?
Atsakyti
Vakar gūglinau kur ta sėklelė. Radau V. Krėvės pr. ir Taikos pr. Hm g.gif jauč, bus Taikos smile.gif Nes net strėlytės nupieštos kur. Suintrigavo Nera su baklažanais biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 02 28, 23:05)
Vakar gūglinau kur ta sėklelė. Radau V. Krėvės pr. ir Taikos pr. Hm g.gif jauč,  bus Taikos  smile.gif  Nes net strėlytės nupieštos kur. Suintrigavo Nera su baklažanais  biggrin.gif

Reklamos auka biggrin.gif
Apie tokį mezgimą rašei?ne reglanas
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif

Su pavasariu, bitelės wub.gif Viskas, žiema jau pražiemota bigsmile.gif

Einam pavasarinės kafijos pagert bigsmile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 03 01, 09:47)
Labas rytas  bigsmile.gif 

Su pavasariu, bitelės  wub.gif Viskas, žiema jau pražiemota  bigsmile.gif

Einam pavasarinės kafijos pagert  bigsmile.gif

sveikos mirksiukas.gif
Jungiuos prie sveikinimų su pavasariu bigsmile.gif wub.gif

Ale ir darbšti tu,tikra bitė-šitokį keksą iš pat ryto iškepei wub.gif Labai nuodėmingas vaizdas rolleyes.gif
pas mažę ryt Kaziukas.Nusprendžiau baronkų priraityt.Bandysiu pagal senovinius receptus
Ui,tiesa,mb vakar Lidl nupirko mini daigyklų šiltnamiukų rinkinį.Kaip niežti nagus ten jau k nors pasėt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 01 kovo 2018 - 09:29