Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 24, 21:21)
Aš turiu abejų wub.gif
nežinau ,kuom jie ypatingi,tik Kulkė jau du metus iš eilės erzina virdama jų padažą su mangais...pardavime pačių vaisių nemačiau,tad teks augintis,bo bais noriu tą padažą išbandyt bigsmile.gif

Uhuuuu, labai astrus, tai maniskis ratu apsuktu.
Nea, man saikingai astrus pats tas.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 24, 21:21)
nežinau ,kuom jie ypatingi,tik Kulkė jau du metus iš eilės erzina virdama jų padažą su mangais...pardavime pačių vaisių nemačiau,tad teks augintis,bo bais noriu tą padažą išbandyt bigsmile.gif

Ir daimura verda biggrin.gif Nu tikrai skanus, geras padažas, manau, tavo skoniui bus pats tas smile.gif O iš likusių galėsi cukatų pasidaryt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 24 sausio 2017 - 21:44
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 24, 21:43)
Ir daimura verda  biggrin.gif Nu tikrai skanus, geras padažas, manau, tavo skoniui bus pats tas  smile.gif  O iš likusių galėsi cukatų pasidaryt  :biggrin.gif  biggrin.gif

sutariam...bet būsi viena pirmųjų,kuri paragaus,ok? bigsmile.gif
šiand vienos bitės dėka savo sėkladėžę persikračiau...tiesą sakant,nieko sėklų pardėj nereik...bet va ,Kulkė priminė ,kad yra esėklos,tai nardau ten...nu nedidelis dar krepšukis...tik 10pinigų... unsure.gif nes man nieko nereikia..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 24 sausio 2017 - 21:51
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 24, 21:48)
sutariam...bet  būsi viena pirmųjų,kuri paragaus,ok? bigsmile.gif
šiand vienos bitės dėka savo sėkladėžę persikračiau...tiesą sakant,nieko sėklų pardėj nereik...bet va ,Kulkė priminė ,kad yra esėklos,tai nardau ten...nu nedidelis dar krepšukis...tik 10pinigų... unsure.gif  nes man nieko nereikia..

Neee biggrin.gif

Ką įsimetei? bigsmile.gif Gal reik eit panardyt, man naktį labai gerai perkasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 24, 21:48)
sutariam...bet  būsi viena pirmųjų,kuri paragaus,ok? bigsmile.gif
šiand vienos bitės dėka savo sėkladėžę persikračiau...tiesą sakant,nieko sėklų pardėj nereik...bet va ,Kulkė priminė ,kad yra esėklos,tai nardau ten...nu nedidelis dar krepšukis...tik 10pinigų... unsure.gif  nes man nieko nereikia..

laugh.gif

Šian ir aš buvau visas sėklų dėžes išsitraukus - kokiem 7 gyvenimams užteks. Uf!

Freke, greit rašyk iš naujo, nu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 24 sausio 2017 - 22:10
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 24, 22:00)
Neee  biggrin.gif

Ką įsimetei?  bigsmile.gif Gal reik eit panardyt, man naktį labai gerai perkasi  biggrin.gif

bet gi pati pasiūlei blink.gif blink.gif
ui neklausk...jau per 30eur peršokau.. unsure.gif jaučiu visai nieko nepirksiu..
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 24, 22:25)
bet gi pati pasiūlei blink.gif  blink.gif
ui neklausk...jau per 30eur peršokau.. unsure.gif jaučiu visai nieko nepirksiu..

Tai aš tau pasiūliau ax.gif

Gėlių ar daržovių prisikrovei? Aš permečiau greit, tai gėlių daugiau reik, nei daržovių biggrin.gif Bet kažkodėl šiemet nusprendus labiau daigus pirkti, nei sėti ax.gif

Gaudvile, o gyvenimus 7 irgi turi užsitavarinus? biggrin.gif

A kur šiandien Saintlina? Prisiskaitė apie šampės naudą ir nuėjo naudingai leisti laiko? biggrin.gif
Atsakyti

Tai kad nieko idomaus, jei pagalvoji normaliau.... viskas tas pats per tapati. Kaip tingejau tinget visa diena....

Darzu va gal mazinsiu siemet. Neidomu dirbt ir ismest. Pupeliu net nenuroviau. Liko ant dirvos. Bus trasa. Agurku primarinavau. Vyras nevalgo.... burokelius dar dar. Papriku sake nuo 2014 metu marinuotu turi.... kam vargt? Nusipirkau pries kaledas 20kg bulviu. Jauciu pavasario vidurio sulauksiu... pomidoru islaikyt iki sausio nemoku. Marinuotus valgau tik as. Vyras padazus visokius. Del vaiku stengtis? Nevertina.... parduotuviniai skaniau. 

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 24, 22:34)
Gaudvile, o gyvenimus 7 irgi turi užsitavarinusbiggrin.gif

A kur šiandien Saintlina? Prisiskaitė apie šampės naudą ir nuėjo naudingai leisti laiko?  biggrin.gif

Niu joa laugh.gif ale susikaupsiu kurią nors dieną ir mesiu lauk.

Muset trukdo rašyt taurė rankoj unsure.gif biggrin.gif

Freke, o kaip sezono metu, vaikai į šiltnamį nelenda pomidorų, agurkų? Ar uogų neskainioja? Maniškė mažoji net paprikas nuo krūmų rauna ir kramto. Avietes, šilauoges, braškes, serbentus saugot reikia, kad neprinokusių neprisikimštų. Va, tokius žirnius tai visi tingi rinkt, nesėju arba tik viena pati ir valgau. Tiesa, pernai kaimynai daug žirnių davė, abi nepasidalino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 24 sausio 2017 - 22:49
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 24, 22:41)
Niu joa laugh.gif ale susikaupsiu kurią nors dieną ir mesiu lauk.

Muset trukdo rašyt taurė rankoj  unsure.gif  biggrin.gif

Ki ki ki, net pati tuo tikriausiai netiki biggrin.gif

O gal iš dviejų sriūbčioja, kad nauda didesnė būtų biggrin.gif
Atsakyti

Jaunas sodas pas mane. Tai nei ten serbentu nei silauogiu yra.... silauoges pernai , per apsileidusia seimininke, kiskiai ar stirnos nugenejo... siemet eglisakiu parsivilkau. Serbentu pernai pasodinom. Is ankstyvesniu sodinimu nelabai ir augo. Nei trasos nei meiles.nebuvo... avietes neprigijo. Bet pas kaimyne avietyne skyne ir valge. Braskes renka. Bet pernai tik pirmametes pavasario sodinimo. Nekazkas buvo. Pomidoru neskina. Kazkaip neparodai ir nereik.

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 24, 22:34)
Gėlių ar daržovių prisikrovei? Aš permečiau greit, tai gėlių daugiau reik, nei daržovių  biggrin.gif  Bet kažkodėl šiemet nusprendus labiau daigus pirkti, nei sėti  ax.gif

A kur šiandien Saintlina? Prisiskaitė apie šampės naudą ir nuėjo naudingai leisti laiko?  biggrin.gif

gėlių..dabar trinu ,kurių nereik
gal spektakly ax.gif nors ojej,jau vėlus laikas...pasiduodu..
Papildyta:
QUOTE(Freke @ 2017 01 24, 22:35)
<p>Tai kad nieko idomaus, jei pagalvoji normaliau.... viskas tas pats per tapati. Kaip tingejau tinget visa diena....</p><p></p><p></p><p>Darzu va gal mazinsiu siemet. Neidomu dirbt ir ismest. Pupeliu net nenuroviau. Liko ant dirvos. Bus trasa. Agurku primarinavau. Vyras nevalgo.... burokelius dar dar. Papriku sake nuo 2014 metu marinuotu turi.... kam vargt? Nusipirkau pries kaledas 20kg bulviu. Jauciu pavasario vidurio sulauksiu... pomidoru islaikyt iki sausio nemoku. Marinuotus valgau tik as. Vyras padazus visokius. Del vaiku stengtis? Nevertina.... parduotuviniai skaniau. </p>

Freke,o neraugini agurkų,ir darbo mažiau,ir sveikesni....ot šiemet eina bigsmile.gif o paprikos šeimai su medum netiko...šiemet nebedarysiu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 24 sausio 2017 - 23:09