Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2018 03 09, 16:59)
kaip faina, kad abi eis  wub.gif  Mano didysis tai nė už ką nėjo, kiek siūliau su broliuku eit.
Koks užkabino? Gal ir man reik biggrin.gif

Ai, toji mano vyresnė gi plaukioja kažkur kitur nuolat. Į spektaklį nori nueiti/nuvest, bet gi nežino, nei kur salė, nei rūbinė. Jau burzgiau, kad liežuvį turi ir Kaune žmonės lietuviškai supranta. Pirmą kartą nuvesčiau, tai sekantį kartą nestresuotų.
Tai, kad labai retai rodo ir vienintelis buvo 02.19, daugiau šį sezoną jokiam mieste nemačiau afišuojant. Pavadinimo neatsimenu, S. Siparis turėjo būt ir dar keletas žinomų pavardžių. Prisiminsiu, parašysiu pavadinimą mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas dienas smile.gif

Atėjau su kava ir gaideliu su sviestu biggrin.gif

Sėjos naujienos- sudygo salotos ir levandų indelis vienas iš penkių bigsmile.gif Ta proga pasėjau dar čilių ir radau Daimuros pernai duotų svogūnų sėklų bigsmile.gif

Kas čia dar. Pradėjau naują megztinį biggrin.gif

Auto servisas neatidavė, manikiūrintis važiuosiu viešuoju biggrin.gif O ten ir ŽS man labai pakeliui bigsmile.gif
Atsakyti
Labas dienas smile.gif
jau koks pavasaris lauke wub.gif ir turiu pasakyt, kad Kulkės nuostabiosios kalėdinės skarelės spalva saulės šviesoj dar puikesnė wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2018 03 10, 11:18)
..ir gaideliu su sviestu  biggrin.gif

...ir radau Daimuros pernai duotų svogūnų sėklų  bigsmile.gif

Auto servisas neatidavė, manikiūrintis važiuosiu viešuoju  biggrin.gif  O ten ir ŽS man labai pakeliui  bigsmile.gif

naujoviškas sumuštinis biggrin.gif

pagyvenusios svogūnų sėklos gali ir nebesudygti. Kaip man su azerbaidžanietiškom buvo.

na va, nėr to blogo, kas neišeitų į gera thumbup.gif
Atsakyti
cha-cha lotuliukas.gif

Laba bigsmile.gif
Atsakyti
Laba.

Atėjau su kava ir be jokio gaidžio ant sviesto.

Niekas nesudygo nuo anksčiau, nieko ir dabar nepasėjau. Nėra įkvėpimo ir fantazijos. O jei tiesą pasakius, tai kažkur nukišau sėklas, kurias buvau išsirinkusi sėjimui. Gerai pasidėjau, taip sakant ir ieškot tingiu. Išgersiu bilobilo ir pasistengsiu prisimint kur paslėpiau.
Spirkit kuri nors man į pasturgalį, nes niekaip nepabundu iš žiemos miego.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2018 03 10, 13:28)
Laba.

Atėjau su kava ir be jokio gaidžio ant sviesto.

Niekas nesudygo nuo anksčiau, nieko ir dabar nepasėjau. Nėra įkvėpimo ir fantazijos. O jei tiesą pasakius, tai kažkur nukišau sėklas, kurias buvau išsirinkusi sėjimui. Gerai pasidėjau, taip sakant ir ieškot tingiu. Išgersiu bilobilo ir pasistengsiu prisimint kur paslėpiau.

laba ax.gif
Pagaliau pasrodei,prietelka wub.gif tongue.gif
Pas mum nuo pat ryto lietus,gryčioj tamsu,sniegas irgi baigia ištirpt..Labai link pagalvės traukia.Gerai rašai,reik eit kavos užsiplikyt bigsmile.gif
Nieko,kitą savaitę žada atšilimą.Išlįs saulutė,atsiras įkvėpimas ir be spardymosi mirksiukas.gif Pas mum rodo mėnesio pabaigai dar iki -15..Tai pagrindiniam derliui pomidorus balandžo pirmą savaitę sėsiu.Įdomu būt agurką pasisėt,ale nė karto man gryčioj jie nė nepražydo,vis nugeibdavo su trečiu ketvirtu lapu unsure.gif
Kulke,kaip vadinasi tas taškas,kur australišką gėrį perki?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 10 kovo 2018 - 12:45
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 03 10, 12:36)
Nieko,kitą savaitę žada atšilimą

ujėzus, nėr kuo apsirengt blink.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2018 03 10, 12:28)

dar ko. Dabar nors man ramiau, kad ne aš viena iš žiemos migio niekaip neišlendu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 03 10, 12:36)
Kulke,kaip vadinasi tas taškas,kur australišką gėrį perki?

Ten parduotuvytė prekybcentryje, UAB Dabintus. Buvau ten, bet pamiršau pažiūrėt ar turi, ar ne. Bet pernau juk Vilniui pas panas jau buvo atsiradęs. Man Saintlina užfundijo wub.gif Seasolio dar turiu, ale Powerfeed jau reiktų ir man. Aš kai auto atgausiu pračekinsiu ar yra, o jei ne, vėl melsiuos pas Pou ar Saintliną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 10 kovo 2018 - 15:18
QUOTE(Kulkė @ 2018 03 10, 16:17)
Ten parduotuvytė prekybcentryje, UAB Dabintus. Buvau ten, bet pamiršau pažiūrėt ar turi, ar ne. Bet pernau juk Vilniui pas panas jau buvo atsiradęs. Man Saintlina užfundijo  wub.gif  Seasolio dar turiu, ale Powerfeed jau reiktų ir man. Aš kai auto atgausiu pračekinsiu ar yra, o jei ne, vėl melsiuos pas Pou ar Saintliną.

Ačiū mirksiukas.gif ,jei Vilnėj būtų,tai dar geriau.Nes kaip tik in mėnesio pabaigą tę rausiu.
Saintlin,išduok točkęvartotojo įkelta nuotrauka biggrin.gif
Atsakyti
Radau sėklas ir jau spėjau iki pardės sulakstyt žemių sėjai nusipirkt bigsmile.gif Dar galvoju ar bandyt sėti paprikas, ar jau pozdno, a? nes kažkaip nebuvau nusiteikusi šįmet jų augint. Dabar lyg ir apsigalvojau, kokius 3-5 daigiukus gal auginčiau unsure.gif

QUOTE(saintlina @ 2018 03 10, 14:18)

Dabar nors man ramiau, kad ne aš viena iš žiemos migio niekaip neišlendu biggrin.gif

Ko dar nepasėjai? bigsmile.gif Einam, sėsim ką nors ax.gif

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 03 10, 16:50)

Neužkratyk padružkės blink.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 03 10, 15:50)
Ačiū mirksiukas.gif ,jei Vilnėj būtų,tai dar geriau.Nes kaip tik in mėnesio pabaigą tę rausiu.

Sodų gatvėj tokia mažulytė parduotuvė sodininkams. Netoli Halės turgaus ir stoties. Neatknisu dabar tikslaus adreso.. pasiknisiu dar. Jeigu ką, galiu paaiškinti, kaip privažiuoti. Arba gal Gaudvilė prisimins, kur tie česnakai žydintys buvo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2018 03 10, 16:30)
Radau sėklas ir jau spėjau iki pardės sulakstyt žemių sėjai nusipirkt bigsmile.gif
Dar galvoju ar bandyt sėti paprikas, ar jau pozdno, a?

Ko dar nepasėjai? bigsmile.gif Einam, sėsim ką nors ax.gif

oho, koks bystrumas bigsmile.gif
Aišku, sėk. Pas tave dar du derlius spės atiduot.

aš į teatrą ruošiuosi, kaip daba purvinsiuos? biggrin.gif na, gerai, inkišiu dar kokį pomidorą. Jeigu jau tu sėji, vadinas, gera diena bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 10 kovo 2018 - 16:42
Sodų g 6 manrods. Na, bet jau raitaus iš juoko skaitydama. Jei ką, likučiai turi madą kažkada baigtis laugh.gif

A mes šeimoj jau turim EV favoritus. Daug keistų dainų, daug sava kalba dainuojančių. Dar ne visas sąrašas, ale viena ypač užkabino wub.gif
Atsakyti