QUOTE(saintlina @ 2017 01 25, 10:56)
ir ne rankos, o augimo sąlygos - greičiausiai žemė netinkama, o dar ir oro sąlygos labai įtakoja. Salierai ir pas mane neužauga, daryk ką nori.
Salierų gumbus reik augančius žemėj iš šonų apipjaut šaknis, kad nesišakotų plačiai. o šaknis tik gilyn augintų. Čia taip girdėjau mokant, nors kas augina masiškai netikiu, kad taip daro. Paklausiu kaiminkos.
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 25, 10:36)
labuuuuukas,mergucos,nesvietnas ryto grožis
šito ieškojai?tokią citatą esu išsisaugojusi:'''Gerai, imkit, Gaudvilės varškės apkepas (pas mane jis taip vadinasi)
4 kiaušiniai, juos plakant, supilti indelį kondensuoto pieno. 4 šaukštai manų, 2 šaukštai grietinės. Viską sumaišau. Ir plyta 9% varškės (aš ją pirmiausia atskiram bliūde išdrapakuoju). Su liesa varške irgi bandžiau, nu, neskanu visiškai, ta varškė kaip kokia padanga schmoll.gif
Viską sumaišyti, pilti į skardą. Aš skardą patepu sviestu.
Adija, razinos ir kiti džiovinti priedai - pagal poreikį. Kai nėra laiko, tai aš visiškai nieko nededu, kai kada dar džiovintų abrikosų pasmulkinu''''''''
Kulke,nebereik habanerų,vistiek darausi užsakymą,kam tau lyšnas clapatas
Papildyta:
tai kad Floros kirmėlių diena labai dažnai būna...tai sakai,lietuviai ankščiau naujus metus dažnokai švęsdavo




šito ieškojai?tokią citatą esu išsisaugojusi:'''Gerai, imkit, Gaudvilės varškės apkepas (pas mane jis taip vadinasi)
4 kiaušiniai, juos plakant, supilti indelį kondensuoto pieno. 4 šaukštai manų, 2 šaukštai grietinės. Viską sumaišau. Ir plyta 9% varškės (aš ją pirmiausia atskiram bliūde išdrapakuoju). Su liesa varške irgi bandžiau, nu, neskanu visiškai, ta varškė kaip kokia padanga schmoll.gif
Viską sumaišyti, pilti į skardą. Aš skardą patepu sviestu.
Adija, razinos ir kiti džiovinti priedai - pagal poreikį. Kai nėra laiko, tai aš visiškai nieko nededu, kai kada dar džiovintų abrikosų pasmulkinu''''''''
Kulke,nebereik habanerų,vistiek darausi užsakymą,kam tau lyšnas clapatas

Papildyta:
tai kad Floros kirmėlių diena labai dažnai būna...tai sakai,lietuviai ankščiau naujus metus dažnokai švęsdavo


Ačiū, šito. Man atrodo, kad čia Gaudvilės apkepas.