Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2017 01 25, 10:56)
ir ne rankos, o augimo sąlygos - greičiausiai žemė netinkama, o dar ir oro sąlygos labai įtakoja. Salierai ir pas mane neužauga, daryk ką nori.

Salierų gumbus reik augančius žemėj iš šonų apipjaut šaknis, kad nesišakotų plačiai. o šaknis tik gilyn augintų. Čia taip girdėjau mokant, nors kas augina masiškai netikiu, kad taip daro. Paklausiu kaiminkos.
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 25, 10:36)
labuuuuukas,mergucos,nesvietnas ryto grožis wub.gif  bigsmile.gif  wub.gif
šito ieškojai?tokią citatą esu išsisaugojusi:'''Gerai, imkit, Gaudvilės varškės apkepas (pas mane jis taip vadinasi)
4 kiaušiniai, juos plakant, supilti indelį kondensuoto pieno. 4 šaukštai manų, 2 šaukštai grietinės. Viską sumaišau. Ir plyta 9% varškės (aš ją pirmiausia atskiram bliūde išdrapakuoju). Su liesa varške irgi bandžiau, nu, neskanu visiškai, ta varškė kaip kokia padanga schmoll.gif
Viską sumaišyti, pilti į skardą. Aš skardą patepu sviestu.
Adija, razinos ir kiti džiovinti priedai - pagal poreikį. Kai nėra laiko, tai aš visiškai nieko nededu, kai kada dar džiovintų abrikosų pasmulkinu
''''''''
Kulke,nebereik habanerų,vistiek darausi užsakymą,kam tau lyšnas clapatas mirksiukas.gif
Papildyta:

tai kad Floros kirmėlių diena labai dažnai būna...tai sakai,lietuviai ankščiau naujus metus dažnokai švęsdavo blink.gif  blink.gif

Ačiū, šito. Man atrodo, kad čia Gaudvilės apkepas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 25 sausio 2017 - 11:03
QUOTE(ate42 @ 2017 01 25, 11:05)
Salierų gumbus reik augančius žemėj iš šonų apipjaut šaknis, kad nesišakotų plačiai. o šaknis tik gilyn augintų. Čia taip girdėjau mokant, nors kas augina masiškai netikiu, kad taip daro. Paklausiu kaiminkos.
Papildyta:

Ačiū, šito. Man atrodo, kad čia Gaudvilės apkepas.

na bandysiu taip šiemet,žiesiu,kas gausis...
Agam,tai gi Adijos postą kažkada nusikopinau,pradžioj ir parašyta,kad Gaudvilės...o pačioj apačioj Adi komentaras,kad ji dar džiovintų vaisių prideda ax.gif
Atsakyti
kaip smagiai nuteikė smile.gif Tai vis konkurencija kažkokia tarp Vilniaus ir Kauno. O čia - prašau wub.gif Šaunų merą turit thumbup.gif

http://www.delfi.lt/...s.d?id=73543654

Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 25, 11:08)
na bandysiu taip šiemet,žiesiu,kas gausis...

bandžiau. Lygiai taip pat neužaugo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 25 sausio 2017 - 11:11
QUOTE(saintlina @ 2017 01 25, 11:10)
kaip smagiai nuteikė smile.gif Tai vis konkurencija kažkokia tarp Vilniaus ir Kauno. O čia - prašau  wub.gif  Šaunų merą turit thumbup.gif

Smagu bigsmile.gif

Mes kažkada šiaip atvažiavom į centrą pasižmonėt, papuolėm į gana įdomų renginį - prie Miesto sodo rinkosi žmonės, gavo užduočių lapus ir turėjo smagią progą surast užšifruotus objektus. Kiek iš komentarų praeinant supratau, nevietinių didžioji dauguma buvo. Buvo smagu stebėt grupeles: kas šeimomis su mažiukais, paaugliai, studentai, senjorai. Labai marga masė wub.gif Taip miesto valdžia 'privertė' susipažinti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 25, 11:27)
Mes kažkada šiaip atvažiavom į centrą pasižmonėt, papuolėm į gana įdomų renginį - prie Miesto sodo rinkosi žmonės, gavo užduočių lapus ir turėjo smagią progą surast užšifruotus objektus.

tikrai smagumėlis thumbup.gif
Atsakyti
Gonziau, juk L'amūrus siųsiu ar taip, ar kitaip. Taupyk, nu biggrin.gif
Atsakyti
Tai miegat, ne? Popietuko, saulei besiridinėjant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 01 25, 14:27)
Tai miegat, ne? Popietuko, saulei besiridinėjant smile.gif

Gerai būtų biggrin.gif Mąstau, grįš mano didžiausia nelaime namo ar nelabai. Vakar vėl grasino su ašarom ax.gif
Atsakyti
Laba laba laba, cia dainuoju pagal vienos dainos meliodija biggrin.gif
Nieko tiems salierams nereikia pjauti, reikia sunkios trasios zemes ir pacio saliero daigo. Nieko nepjaunu, nieko nedengiu, pacios matet, kokie uzauga. Reikia rinktis: arba arbuzai, arba salierai. Nors as nesirinkau, man tokia dirva teko pagal palikima biggrin.gif

Parsinesiau knygu, 4 cielas, dar siuvinejimo siulu is akies nusipirkau, pasiziuriu namie, kad visai netinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 25, 14:31)
Gerai būtų  biggrin.gif Mąstau, grįš mano didžiausia nelaime namo ar nelabai. Vakar vėl grasino su ašarom  ax.gif

Kur ji dings, aišku, kad grįš. Ir be ašarų. Toks jau suš....s amžius.

Lylia, liuks, kad išeina tie salierai. Man gerų geriausiai tik žolės užauga, t.y. prieskoniams.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 25, 11:48)
Gonziau, juk L'amūrus siųsiu ar taip, ar kitaip. Taupyk, nu  biggrin.gif

ok,tadum išmesiu anuos iš krepšio bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 25, 14:35)
Laba laba laba, cia dainuoju pagal vienos dainos meliodija  biggrin.gif
Nieko tiems salierams nereikia pjauti, reikia sunkios trasios zemes ir pacio saliero daigo. Nieko nepjaunu, nieko nedengiu, pacios matet, kokie uzauga. Reikia rinktis: arba arbuzai, arba salierai. Nors as nesirinkau, man tokia dirva teko pagal palikima  biggrin.gif

nei vieni nei kiti neauga...iš ko dar rinktis,a?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 25, 14:56)
ok,tadum išmesiu anuos iš krepšio bigsmile.gif
Papildyta:

nei vieni nei kiti neauga...iš ko dar rinktis,a?

Iš prekybcentrio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 25 sausio 2017 - 14:58