Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

požiūris į šampaną niekada nesensta blink.gif

va todėl, kad bijau, jog bus eilinis bobiškas skaitalas, ir neskaičiau dar biggrin.giftu perskaityk, paskui papasakosi, ar verta.
Baigiau R. Flanagano 'Siauras kelias į tolimąją šiaurę'. Va čia nei bobiškas, nei skaitalas. Kaip japonų belaisviai (pagrinde australai) Siamo-Birmos geležinkelį per džiungles tiesė. Jei nori, galiu permest.

Aš nuo, atrodytų, sveiko maisto susergu, tai jei dar ant viršaus uźpilčiau burbuliukų, būtų pypiec. 

Kad man jau dabar nelabai, 9 % perskaiĉius. Jauna žmona nusikraustē pas našlį į Ceiloną, ji jo nori, jis jos nori, ale sykiu nemiega, nes kaźokia priežastis yra. Čia kol kas pagrindinė drama, dar su tarnais nemoka elgtis. Ir pats rašymo stilius labai paprastas. Toks kaip rašinėlis.

Aišku, mesk, gaudysiu. 

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 03 20, 13:58)
Ojei. Ir nesakyk. Aš dar kamuoliuką turiu tos pabaisiškos iš Casa Lana itališkos. Reiks kojinyčių mažui primegzt sudėjus su kokiu padoresniu siūlu, kad sulaikytų tą skėryčiojimąsi.

Merino extra 145? biggrin.gif Man tai kaip tik ši kol kas geriausia, bet tai ir mezgiau mažesniu nr, nei ant etiketės nurodo. Berods 2,5mm, neatsidžiaugiu. A paskui kvailystę padariau su ŠS merinu. Ai, pati kalta.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 03 20, 14:29)
Merino extra 145?  biggrin.gif Man tai kaip tik ši kol kas geriausia, bet tai ir mezgiau mažesniu nr, nei ant etiketės nurodo. Berods 2,5mm, neatsidžiaugiu. A paskui kvailystę padariau su ŠS merinu. Ai, pati kalta.

Nu taip, ta pati smile.gif Aš visai visai visai nesidžiaugiu ja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 03 20, 14:32)
Nu taip, ta pati  smile.gif Aš visai visai visai nesidžiaugiu ja  rolleyes.gif

Pabandyk 2,5mm virbalais. Pamatysi kaip gerai viskas gausis ;)

Prie kepšos dar snūdą planuoju megzt iš tų pačių. Gėris tame, kad gaminys nesveria tonos, bet reikalui esant šildo belekaip gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 20 kovo 2018 - 14:40
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 03 20, 14:39)
Pabandyk 2,5mm virbalais. Pamatysi kaip gerai viskas gausis ;)

Prie kepšos dar snūdą planuoju megzt iš tų pačių. Gėris tame, kad gaminys nesveria tonos, bet reikalui esant šildo belekaip gerai.

Aš? Su 2.5 nr.? bigsmile.gif Naivuolė biggrin.gif Nebent tik kojines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 03 20, 14:15)
Kad man jau dabar nelabai, 9 % perskaiĉius. Ir pats rašymo stilius labai paprastas. Toks kaip rašinėlis.

jei parašyta kaip jaunesniam mokykliniam amžiui, tai jau aišku, kad ir toliau stilius nepasikeis. Erzina mane tokios knygos.
Jeigu jau norisi egzotikos iš tos pusės, tai nepalyginamai geriau Moemo 'Dažytas vualis".
Atsakyti

saintlina, 20 Kov 2018 - 15:51, parašė: tai nepalyginamai geriau Moemo 'Dažytas vualis".
Pasižymėsiu, gal pasimaišys po akimis. Dažniausiai skaitau atsigulusi skaityklėj, jau neužmiegu be to, toks kaip sąlyginis refleksas susiformavo :D tai tokios nelabai įdomios gerai migdo. O šitą ar skaitei? Draugė sakė, kad labai patiko. Bet mudviejų skoniai nelabai sutampa. Aprašymo nerandu.

Priedas  received_1659956324094601.jpeg   237,13KB   0 Parsiųsta kartų

Pasisodinau paveldinius svogūnus. Rudenį nurinkau ir palikau kibire šiltoj patalpoj. Ištraukiu iš kibiro, ne svogūnai, o kaltūnas, šaknys metro ilgio :D tai išskirsčiau ir sukišau, bus laiškams. 

Ką źadėjau sakyti?... Aaa, suknelę 2,75 nr virbalais pradėjau. Kol kas smagu, tik neźinau, ar ilgai :D 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 03 20, 16:11)
Aaa, suknelę 2,75 nr virbalais pradėjau. Kol kas smagu, tik neźinau, ar ilgai biggrin.gif

Kokią? bigsmile.gif Pas mane ne mezgimas, o ardymas pradėtų mezginių vyksta. Nežinau ko noriu, nežinau ko reik. Nieks galvon nešauna g.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 03 20, 16:11)
O šitą ar skaitei?

nei mačiau, nei girdėjau apie tokią.
Atsakyti

Kokią? bigsmile.gifPas mane ne mezgimas, o ardymas pradėtų mezginių vyksta. Nežinau ko noriu, nežinau ko reik. Nieks galvon nešauna g.gif

Gražią :D pas mane amžinai kas nors pradėta ir padėta. Reiktų suskaičiuoti pradėtukus. Bijūnai, takas, staltiesė, suknelė. Čia dideli projektai. Mažų net neatsimenu. Kokie dar 3 siuvinėjimo ir nežinau kiek mezgimo😑

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 03 20, 15:31)
Aš? Su 2.5 nr.? bigsmile.gif  Naivuolė  biggrin.gif  Nebent tik kojines  biggrin.gif

Jei kietai mezgi, gal ir 3mm užteks. Ai, pastoviai kaip karvė ant ledo jaučiuosi, kai tenka nuo kokių 5 ar 7, prie 2,5 pereit lotuliukas.gif bet tai įsivažiuoji ir net nepastebi. Žodžiu, pabandyk bent jau kojinėms be jokio pridėtinio siūlo.
Atsakyti
pagaliau susiėmiau ir užsisakiau ridikėlių, salotų ir t.t, ir pan. Nes išsigandau, kad taip ir liksiu be ridikėlių biggrin.gif
Atsakyti