Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Sveikos mergycos mirksiukas.gif
žadėtos kapalkos foto daba nebus,bo kai išvirtau iš lovos,brangenybės jau nė kvapo gryčioj nebebuvo ax.gif
iš ryto buvo gili žiema,o jau snigo blink.gif o dabar saulutė šviečia,nuo stogų varva,išnešiau pomikus ir čilius\paprikas verandon prasbezdėt ax.gif
fb grupso moteros foto įkėlusios,kaip lauke pomidorai grūdinasi blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 23 kovo 2018 - 11:42
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 03 23, 11:39)

iš ryto buvo gili žiema,o jau snigo blink.gif o dabar saulutė šviečia,nuo stogų varva

pas mus pavienės snaigės lakioja, saulutės nė kvapo smile.gif
Atsakyti
Jauč savaitgalį eisiu braškių tvarkyt ax.gif Saintlinos gražiausiai atrodo, nes iš rudens nuravėjau, sutvarkiau. O maniškėse vėl žliūgė karaliauja ir ūsų bilekiek, nors irgi, rodės, tvarkiau rudenį. Nors tas ruduo tik gruodžio pabaigoj baigės ax.gif
Atsakyti
La bigsmile.gif

Na, kokie mieli LT atstovai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 03 23, 13:32)
Na, kokie mieli LT atstovai  wub.gif

Vėl čiuožinėji? biggrin.gif

Aš šiandien vien dyko buvimo žmogas smile.gif Reik susiimt ir pradėt judėt biggrin.gif O su levandom kokia psichozė užėjus, pačiai nuostabu. Pešioju žiedynus ir barstau sėklas vis praeidama lotuliukas.gif Jeigu sudygtų, būčiau very much laiminga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 23 kovo 2018 - 13:38

Laba diena. Kaip norėčiau ką nors gražaus pasakyti, bet neturiu ką :D tai va, visos naujienos.

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 03 23, 13:40)
Laba diena. Kaip norėčiau ką nors gražaus pasakyti, bet neturiu ką biggrin.gif tai va, visos naujienos.

Kaip 2.75 suknelė gražioji mezgasi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 03 23, 13:38)
Vėl čiuožinėji?  biggrin.gif

Aš šiandien vien dyko buvimo žmogas  smile.gif  Reik susiimt ir pradėt judėt  biggrin.gif  O su levandom kokia psichozė užėjus, pačiai nuostabu. Pešioju žiedynus ir barstau sėklas vis praeidama  lotuliukas.gif Jeigu sudygtų, būčiau very much laiminga  biggrin.gif

Ugu.

Plantaciją auginsi? biggrin.gif Ale kai pražys pas tave ten, tai užkvips visas visas rajonas ir visi taikiai naktimis miegos wub.gif laugh.gif
Žodžiu, nenustebsiu, jei rajonas taps pačiu saugiausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 03 23, 13:32)
Na, kokie mieli LT atstovai  wub.gif

patiko? Perspektyviai atrodo? smile.gif

Mergelė sakė, mano sėklas kažkas pasiimt iš pašto dėžutės norėjo, bet turbūt nespėjo - buvo atidarytos durelės. Ryte kai į darbą ėjau, dar žiūrėjau, tikrai užrakinta dėžutė buvo. Įdomiai - siunta registruota, mergelė namie buvo, o iki buto nieks nelipo, kad atiduot. Ale gerai, kas gerai baigiasi, sėklos daba turbūt saugios pas mergelę mašinoj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 23 kovo 2018 - 14:18
QUOTE(saintlina @ 2018 03 23, 14:00)
patiko? Perspektyviai atrodo?   smile.gif

Iki anglų poros dar teoriškai turėjo šansų patekti į laisvą programą. Ale jau psio, greičiausiai. Šiaip gražiai pasirodė.

Aaaaaaaaaaa, papuolė mūsiškiai!!!!! Rytoj rodys laisvą programą. Anglų pora vis tik mažiau gavo taškų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 23 kovo 2018 - 14:20
QUOTE(Kulkė @ 2018 03 23, 13:44)
Kaip 2.75 suknelė gražioji mezgasi?  bigsmile.gif

Po truputį judinu. 3 sprindžiai jau yra.

Nusipirkau šiandien trispalvės gilijos sėklų. Nei man jos reikėjo, nei ką, kaip šarka negaliu praeiti pro sėklų stendus. Rašo, kad kvapni. Niekas neauginot?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 03 23, 14:19)
Aaaaaaaaaaa, papuolė mūsiškiai!!!!! Rytoj rodys laisvą programą.

nu super smile.gif Vakare pažiūrėsiu, kaip jie šian šoko smile.gif

Mergelė mane aktyviai bando atkalbėt nuo šunio. Paskui nuo kolio. Bandė piršt vilkšunį, ši-tcu, vestuką, šeltį. O aš jau rezervavau koliuką wub.gif šuniuką iš vados rinksiuos po Velykų. Jeigu su mergele nesusipyksim iki to laiko smile.gif Jam daba gerai, jis jau turi Žalią ir sėdi patenkintas.
Atsakyti