Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2018 03 29, 17:40)
Nu ką aš galiu pasakyti, daug metų perku laugh.gif Tai nuotykis jei ir nutiko, tai labai labai seniai. Pavasarį nusistovėjo derinys: geltoni lazdyno žirginėliai, pilnaviduriai geltoni narcizai ir ryškios geltonos našlaitės. Ir tikrai visų gėlių nesėjau - daugiamečių kalnai ne nuo sėklų gyvena. Beje, bazilikai labai gerai tarpsta šiltnamyje ir iš prekybcentrio atkeliavę, kur kiti prieskoninių žolelių vazonėlius perka bigsmile.gif

Daugiametes irgi sėji. Prisimenu kai gal prieš metus ar du pirkai baltų levandų sėklas žs. Sudygo, auga?

QUOTE(saintlina @ 2018 03 29, 17:45)
o, mano dvi Polkutės su pumpuriukais jau, pasirodo  bigsmile.gif

Varai man depresiją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2018 03 29, 16:55)
Varai man depresiją biggrin.gif

čia tu tik man nuotaiką bandai pakelt dėl amaro, aš žinau, pas tave jau užsimezgusių yra biggrin.gif

per anksti apsidžiaugiau, yr brudo ir ant Polkutės. Ale su sparniukais kažkokie g.gif
reik gal mėtas profilaktiškai nuskust iki substrato g.gif nepurkšiu gi jų, jeigu ką blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2018 03 29, 17:55)
Daugiametes irgi sėji. Prisimenu kai gal prieš metus ar du pirkai baltų levandų sėklas žs. Sudygo, auga?

Labai retai, kiemas gi pilnai suformuotas. Jei ir užplaukia pasisėt iš sportinio intereso, išdalinu.
Ne, nesėjau levandų, nes pernai labai užsitęsė lietūs, dar anksčiau vietos net darže nebuvo. O dabar kažin ar kada sėsiu. Labai reiks ką nors apželdinti, pasėsiu, bet jei nea, tai ir nesicackinsiu.
Atsakyti
Labas rytas su kava biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, su kava ir blynu su silke. Sandėlininkė atnešė. Karštas. wub.gif
Balta balta kur dairais. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 03 29, 16:40)
Gruodį reikia sėt ankstyvam pavasariui  mirksiukas.gif rudeniui, kitam pavasariui - birželio mėn. Dvimetės jos  4u.gif

Tai anyta pernai pasejo naslaiciu. Graziai sudygo, bet greiciausiai, kad uzmirko... tai as pabarsciau namuose. Dabar yra kokiu 4 cm su 5 lapeliais, tik silpnokos. Gal rudeni prazys...

Koks niurus dangus. Reik kazkaip pakrutet. Laukiu mamuko, bakstels ir vel galesiu ka nors naudingo nuveikti bigsmile.gif Tik su saule viskas linksmiau biggrin.gif
Atsejau 6 pomidorus, tai jau trys kisa snapukus bigsmile.gif

Na, reik arbatos isgerti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 03 30, 08:15)
Labas rytas, su kava ir blynu su silke. Sandėlininkė atnešė.

Balta balta kur dairais. biggrin.gif

Mielinis blynas? bigsmile.gif Nostalgija kokia. Tokius mano močiutė kepdavo Kūčioms wub.gif Nebėr močiutės ir blynų nebėr.

Ugu. Šulija sakė, kad snigs. Būt nesakęs, būt nesnigę biggrin.gif
Atsakyti
Vėjo nėra, nešalta visai bigsmile.gif

Laba iš ryto, pusryčiai dar palauks.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2018 03 30, 08:16)
Tik su saule viskas linksmiau  biggrin.gif
Atsejau 6 pomidorus, tai jau trys kisa snapukus  bigsmile.gif

Na, reik arbatos isgerti  4u.gif

O taip, tikrai smile.gif Nūdnatis kolkas smile.gif
Man tik vienas nesudygo, mat jį bala, neatsėsiu tikrai smile.gif

Aš jau gal antros kavos norėčiau. Tuoj, ateinu tau į kompaniją bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 03 30, 07:18)
Mielinis blynas?  bigsmile.gif Nostalgija kokia. Tokius mano močiutė kepdavo Kūčioms  wub.gif Nebėr močiutės ir blynų nebėr.

Ugu. Šulija sakė, kad snigs. Būt nesakęs, būt nesnigę  biggrin.gif

Aga, mielinis. wub.gif
Aš retai galiu sau leist mielinius kept, dėl laiko trūkumo. Vakaras po darbo per trumpas. Žinai, paskaičiau pas rusaites. Maišai tešlą su kefyru, su miltais dedi truputų negesintos sodos ir alkoholio. išmaišai ir palieki 15-20 min. Paskui nemaišius iš karto kepi blynus. Iškyla puikiai. Verst reikia, kai matai, kad apie trečdalis tešlos jau iškepė. Gaunas stori, iš viršaus traškūs, viduje minkštučiai, akyti blynai. wub.gif wub.gif wub.gif priedus įmaišau ko noriu. Obuolius, silkę, žuvį. alkoholis neduoda prigert riebalo. Puikūs.
Va kas patiko.
https://video.cookis...ri6O-SwfYTeAac4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 30 kovo 2018 - 07:45
QUOTE(ate42 @ 2018 03 30, 07:15)
su kava ir blynu su silke.

net įsivaizduot negaliu skonio biggrin.gif niekad nesu nei mačius, nei ragavus tokio.
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 03 30, 07:22)
Vėjo nėra, nešalta visai  bigsmile.gif

aga smile.gif aš kai pamačiau sniegą, mislinau, bus dubakas lauke. O išėjau - ėgi visai nešalta bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2018 03 30, 07:44)
  priedus įmaišau ko noriu. Obuolius, silkę, žuvį.

į tešlą silkę įmaišai? Tą sūrią?
Atsakyti
Jau trečią mažosios dokumentą gavau, siaubas, kaip laikas bėga unsure.gif

Nius, tai jau galiu greit papusryčiaut - kava su Senolių sūreliais wub.gif
Atsakyti