Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Labas rytas biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Šilta., gražu ir vėjo tik nedaug smile.gif
Atsakyti
Lab.

Labai mielas Saintlinos šuniukas bigsmile.gif ir šviežias toks - ką tik iškeptas. Visu grožiu sužibės kai užaugs wub.gif Kudlose Žaliuokis galės slėpynių žaist ir šiltai pamiegot biggrin.gif

Graži diena. Mano katė lauke prieš saulę šildosi užsimerkusi, aišku, taip visą dieną ir pramurksos dykai.
Aš tai beieškodama vieno daikto, netyčia atradau senieną - išlikusį sveiką seną mielą kavos puodelį su lėkštute. Kadaise kelionėje po Rusiją nusipirkau. Gražus, auksu ir raudonais raštais išrašytas. Tai va, kaičiuosi kavą. Pasisėdėsiu ir aš prieš saulutę. Kaip katė biggrin.gif
Atsakyti
Šunytis mielas mielas wub.gif

Laba, gal kavos? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2018 04 07, 08:58)
Labai mielas Saintlinos šuniukas bigsmile.gif 

Pasisėdėsiu ir aš prieš saulutę. Kaip katė biggrin.gif

Dar ne mano smile.gif aš tik pagal foto rinkausi ir iš šeimininkų žodžių. Tarėmės ryt važiuot žiūrėt, ale gi mergelė šian pareiškė, kad galima ir nevažiuot, vis tiek jau išsirinkau. Tegu šitą rezervuoja ir psio. Tai va daba nebežinau kaip čia su važiavimu bus g.gif
Manau, kad kitą vargu ar išsirinksiu, nes noriu būtent šitos spalvos patinuko. O tokie tik du. Pagal charakterį ir dydį šitas man tinka labiau. Bet šiaip įdomu pažiūrėt į visą vadą smile.gif

Tu susirangyk prie katės smile.gif
Atsakyti
Uf, šampę lakam po nežinau kiek metų. A užvilko, siaubas. Tai va, prisidaviau laugh.gif
Atsakyti

Nesigirk, da vaiką atims :D 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 04 07, 20:52)
Nesigirk, da vaiką atims biggrin.gif 

Kodėl turėtų? blink.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif

Uf, parvažiavau iš kaimo. Sezonas prasidėjo - nei rankyčių, nei kojyčių.. Vaikis sako - jei darže tiek duosies, visiškas invalidas būsi biggrin.gif
Ale braškės sutvarkytos, patręštos. Avietės nukarpytos. Medeliai ir šilauogės nugenėti.
Dabar irgi šampanas gerai būtų biggrin.gif ale nėr smile.gif
Atsakyti

Kodėl turėtų? blink.gif

Bandžiau pajuokauti. Akivaizdu, kad nesėkmingai. Ignoruok.

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 04 07, 20:19)
Uf, šampę lakam po nežinau kiek metų. A užvilko, siaubas. Tai va, prisidaviau laugh.gif

I vėl metinės atėjo? bigsmile.gif Šveikinu wub.gif
Atsakyti

Uf, parvažiavau iš kaimo. Sezonas prasidėjo - nei rankyčių, nei kojyčių

Ale braškės sutvarkytos, patręštos. Avietės nukarpytos. Medeliai ir šilauogės nugenėti.

Pas mane taip šlapia, kad dar nėra nei minties tvarkyti braškes. Ir nežinau, kaip atžels, beveik visi lapai negyvi iki pačio kero vidaus. 

Atsakyti