Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Labas rytas bigsmile.gif

Mūsų mažas geriausiai jaučia šeimos gyvenimo ritmą biggrin.gif Pabunda kada reik be žadintuvo biggrin.gif

Tai ką, sugeriam kavas, arbatas ir einam į tą pasaulį biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2018 04 08, 20:42)
na, ką nuveikėt tokią gražią dieną?
Bet tai karšta net buvo  blink.gif

Nieko ypatingo visiškai biggrin.gif Oras paturbintas, šiandien bus dar geriau bigsmile.gif
Atsakyti
Ex, kur tu? Dafai pažadink tu jas kaip tik tu moki bigsmile.gif biggrin.gif Ens, du... biggrin.gif

Simply great monday morning biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas dienas smile.gif panašu, kad šian vasara bus smile.gif
Atsakyti
Laba, apžiūrėjau savo Gradiflorą, uf, muset stirna į kiemą buvo įšokus. Prie tvoros storiausios šakos nulaužtos.

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 04 09, 12:40)
Laba, apžiūrėjau savo Gradiflorą, uf, muset stirna į kiemą buvo įšokus. Prie tvoros storiausios šakos nulaužtos.

O gal stirninas plikutėlis lėkė nuo meilužės vyro? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 04 09, 14:14)
O gal stirninas plikutėlis lėkė nuo meilužės vyro?  bigsmile.gif  biggrin.gif

Variantas lotuliukas.gif
Papildyta:
vartotojo įkelta nuotrauka

Dar tik 5žiedukai prasisklaidė, a kas bus kai visi? blink.gif Pirkau tai ne tokią ryškią laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 04 09, 14:08)

a kas bus kai visi?  blink.gif

tada mums visus parodysi smile.gif
labai gražūs žiedukai wub.gif
Atsakyti
Oi, negaliu lotuliukas.gif starteris neperspėjęs 'užlūžo', stumiam dviese. Toks visai pacukas mergų į mašiną prisisodinęs, kažką valgo iš transportavimo dėžučių. Sako, gal mašiną patraukt? (Savo cool.gif) Sakau, traukt nereikia, geriau padėkit pastumt. Tai pasakysiu kaip archyvinė, anksčiau būtų neklausę pripuolę padėt pastumt, a dabar nauja mada laugh.gif Jau pradedu įtikėt visokiom z kartom lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 09 balandžio 2018 - 16:39
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 04 09, 17:37)
Tai pasakysiu kaip archyvinė, anksčiau būtų neklausę pripuolę padėt pastumt, a dabar nauja mada laugh.gif Jau pradedu įtikėt visokiom z kartom lotuliukas.gif

O aš tau pasakysiu anigdotą apie bobulę. Kai bobulė buvo jauna, dar nespėjus perėjos prieit mašinos stodavo, o dabar ne tik, kad nestoja, ale dar ir pagazuoja cool.gif Keičiasi laikai, keičiasi žmonės ir vaikai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 04 09, 17:44)
O aš tau pasakysiu anigdotą apie bobulę. Kai bobulė buvo jauna, dar nespėjus perėjos prieit mašinos stodavo, o dabar ne tik, kad nestoja, ale dar ir pagazuoja  cool.gif Keičiasi laikai, keičiasi žmonės ir vaikai  biggrin.gif

Sprendžiant pagal maniškį archyvinį, reakcija su kiekviena diena tolsta akyse. Pliat pliat iš tolo matau šeimą prie perėjos, maniškis dar ir gazuot pradėjo, kai vyriškis koją ant gatvės nuleido. Jau nelaiko mano kantrybė tokiais atvejais, kažką spės prarasti per kelias sekundes. Kūtvėla cool.gif ( čia apie diedą, jei ką verysad.gif )
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 04 09, 17:49)
Kūtvėla cool.gif

Pritariu.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 04 09, 16:37)
Tai pasakysiu kaip archyvinė, anksčiau būtų neklausę pripuolę padėt pastumt, a dabar nauja mada laugh.gif Jau pradedu įtikėt visokiom z kartom lotuliukas.gif

Prieš kokių penkiolika metų padruškė skundėsi, kad mašina užgeso pilnoj mašinų sankryžoj, stūmė pati viena į kelkraštį. O diedams aplink buvo labai smagu žiūrėt, kaip moteriškė su miniaku ir aukštakulniais auto stumia. Nieks nepasisiūlė padėt. Taip kad ar karta x, ar karta z.. nuo žmogaus priklauso.
Aš kai buvau gatvėj 'nudusus', tai buvau tikra moteris - net iš mašinos nelipau, įjungiau avarinį ir paskambinau mergelei smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 09 balandžio 2018 - 17:55