Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

vartotojo įkelta nuotrauka

Vuo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 )

Vuoj, koki puošnūs... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 04 16, 14:46)

Nais wub.gif

Pas mane abrikoso žiedukai plyšta jau wub.gif Pirmą kartą žydės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 04 16, 15:46)
Pas mane abrikoso žiedukai plyšta jau  wub.gif  Pirmą kartą žydės  smile.gif

Kai važiuoju į sodą paneriu, ajazusmarija, kaip gražu būna žydintys abrikosai wub.gif wub.gif wub.gif Vien dėl žydėjimo norėčiau augint wub.gif
Atsakyti

Gaudvilė, 16 Bal 2018 - 14:46, parašė: Vuo
Super. Bet ir aš žydžiu visa. Tik spalvu neina sugaudyti.

Priedas  1523887550831-1178132469.jpg   100,05KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Niu joa, tokį ryškumą pagaut fotografuojant labai sunku. Na, bet įsivaizduoju, labai gražu wub.gif

Gavau užduotį darželiui papuošimus padaryti. Laikas spaudžia, jaučiu naktį reiks kuistis wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 04 16, 16:06)
Bet ir aš žydžiu

Oho, koks ryškumas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 04 16, 15:03)
Kai važiuoju į sodą paneriu, ajazusmarija, kaip gražu būna žydintys abrikosai  wub.gif  wub.gif  wub.gif Vien dėl žydėjimo norėčiau augint  wub.gif

Pas jus ten gal ir galima norėt. Pas mane visi iśšalo. Jau net nežinau, kiek aš jų sodinau - abrikosų ir persikų, ypač atsparių šalčiams. Tai vienąkart persikų buvo ir vienąkart abrikosų. Kažkaip šilta labai žiema buvo. O šiaip arba žiedpumpuriai nušaldavo, arba visas medelis. Ir šiemet matau, kad teks du persikus ir abrikosą išpjaut - visiškai negyvi. Et, nebesodinsiu jų daugiau.. o gaila..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 04 16, 17:25)
Pas jus ten gal ir galima norėt. Pas mane visi iśšalo. Jau net nežinau, kiek aš jų sodinau - abrikosų ir persikų, ypač atsparių šalčiams. Tai vienąkart persikų buvo ir vienąkart abrikosų. Kažkaip šilta labai žiema buvo. O šiaip arba žiedpumpuriai nušaldavo, arba visas medelis. Ir šiemet matau, kad teks du persikus ir abrikosą išpjaut  - visiškai negyvi. Et, nebesodinsiu jų daugiau.. o gaila..

Pas mus abrikosai nuo seno auga. Didžiuliai medžiai. A pas jus tik vienas variantas galimas - augint 'kardodu' prie mūrinės sienos ir žiemai, per pavasarines šalnas - dengti. Jau pasakojau kažkada, kitaip niekaip mirksiukas.gif
Atsakyti

Pas mane antras abrikosas pernai vasarą numiriojo. Kaip tik šiandien aptarėm, kad reiks rauti. Skaičiau pas Kudriumovą, kad vidurio platumose abrikosus puola kažkokia liga. Iš po žiemos susprogsta, peržydi ir liepos pradžioj pradeda vysti lapai, bet ne ant visų šakų. Kitais metais susprogsta likusi medžio pusė ir vėl.ta pati daina. Medis dera kokius tris- keturis metus ir nudžiūva. Irgi daugiau nesodinsiu. 

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 04 16, 16:49)
A pas jus tik vienas variantas galimas - augint 'kardodu' prie mūrinės sienos ir žiemai, per pavasarines šalnas - dengti. Jau pasakojau kažkada, kitaip niekaip  mirksiukas.gif

Taigis sodinau vieną prie vištidės, kieme, užuovėjoj. Kapiec taip pat. Dengiau aś juos visaip - ir eglišakiais iki viršaus raišiojau, ir agro sukau, ir durpėm apkasinėjau. Nu ir tiek to, pasisodinsiu kokią kriaušę ar trešnę vietoj jų.
Atsakyti
Gaudvile, tark paskutinį žodį apie Gazzal siūlus. Ryt noo važiuot ir aš pirkt ax.gif
Atsakyti

QUOTE(saintlina @ 2018 04 16, 19:02)
Taigis sodinau vieną prie vištidės, kieme, užuovėjoj. Kapiec taip pat. Dengiau aś juos visaip - ir eglišakiais iki viršaus raišiojau, ir agro sukau, ir durpėm apkasinėjau. Nu ir tiek to, pasisodinsiu kokią kriaušę ar trešnę vietoj jų.

Taigi kad ne taip. Ten kaip vynuogė prie sienos ir nuo viršaus plėvelė + agro per šalnas. Vaizdas kaip pusė šiltnamio. Mūrinę/betoninė siena turi būt, medine nelaiko šilumos mirksiukas.gif
Ai, šiaip jie turėtų būt skiepyti į kaukazinę slyvą ( jei nesapnuoju), tai šaknų zonos šiltint visai nereikia. Atvirkščiai, toks šiltinimas greičiau 'sušutina'.

QUOTE(Kulkė @ 2018 04 16, 19:09)
Gaudvile, tark paskutinį žodį apie Gazzal siūlus. Ryt noo važiuot ir aš pirkt  ax.gif

Mane tai nervuoja akrilas, merino tik 9proc. Ir megzt rankoms nefaina, ir neįsivaizduoju kaip kūnas kvėpuos dėvint. Žodžiu, tu jau pati savo rankom čiupinėk ir žiūrėk mirksiukas.gif Kas gerai, kad pro pūkelį metalik blizgesys prasimuša.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 16 balandžio 2018 - 18:23