Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2018 04 23, 19:15)
O taviškės kaip?

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 04 23, 19:18)
O taviškė?

Be emocijų sakyčiau. Sakė rašinėlį rašė, papasakojo apie ką rašė ir psio smile.gif Įdomu ką Neros vaikis prirašė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 04 23, 20:09)
Be emocijų sakyčiau. Sakė rašinėlį rašė, papasakojo apie ką rašė ir psio  smile.gif Įdomu ką Neros vaikis prirašė  bigsmile.gif

Na,įtariu,be nuotykiu ten testas nepraėjo hmm.gif biggrin.gif
Mažai sakau,kad dabar bus matematikos.Juoktis pradėjo,kad ten jai bus labai lengva
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 04 23, 19:23)
Mažai sakau,kad dabar bus matematikos.Juoktis pradėjo,kad ten jai bus labai lengva

O gamtos dar nėr? Gamtos toks sudėtingiausias buvo, bent jau mūsų klasei taip atrodė.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 04 23, 20:42)
O gamtos dar nėr? Gamtos toks sudėtingiausias buvo, bent jau mūsų klasei taip atrodė.

kad ne..Matekos vienas ir dar du lietuvių laukia
Kap šunis?Smagi naktelė laukia,ar vaikis ruošias su juo kartu miegot bigsmile.gif
?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 23 balandžio 2018 - 20:55
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 04 23, 20:54)
kad ne..Matekos vienas ir dar du lietuvių laukia
Kap šunis?Smagi naktelė laukia,ar vaikis ruošias su juo kartu miegot bigsmile.gif
?

Tai tada ketvirtoj klasėj gamtos bus.

Išsijungęs smile.gif prisilakstė su vaikiu, žaislus pavaikė ir pagraužė. Ir psio, parpia. Guolį gnoruoja, gulasi ant plytelių. Karśta turbūt jam. Daba virtuvėj įsitaisęs. Inkštė tik kai valgyt norėjo, šiaip ramutukas.
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

Saintlina, kaip naktis? Aš įsivaizduoju koks tavo vaikis laimingas dėl šuniuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 04 24, 07:51)
Labas rytas  biggrin.gif

Saintlina, kaip naktis? Aš įsivaizduoju koks tavo vaikis laimingas dėl šuniuko  smile.gif

labas rytas mirksiukas.gif
Ir aš laukiu Saintlinos naktinių nuotykių bigsmile.gif
Atsakyti

Sveikos. Lylia, labai simpatiškas pelius.

o Saintlinos šuniukas nai nai nai, taip ir norisi uzniurkyti. Kažin kaip jums miegojosi, pamenu kai mes mažą pudelytę turėjom, seniai labai, į lovą nepriėmėm, tai mama visą naktį koją nuleidus miegojo, kad ta risiglaudus neverktų 😊

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 04 24, 06:51)
Aš įsivaizduoju koks tavo vaikis laimingas dėl šuniuko  smile.gif

Tu žinok, ir mergelė ištirpo smile.gif
Naktis visai gerai. Pusę nakties savo guoly miegojo, paskui pas mane prie lovos. Pora kartų cyptelėjo, tai tik paglostau, ir toliau miega. Iki septynių parpė.
Atsakyti
Labas rytas,

Saintlina, sveikinu su nauju mielu šeimos nariu 4u.gif linkiu tau ir vaikiui daug kantrybės ir smagių akimirkų.
Kažkurį vakarą pagalvojau - jaunoji šeimyna išsikraustė, o aš dar daugiau laiko vakarais neturiu. Matyt, senatvė artėja, nes visi pensininkai laiko amžinai neturi biggrin.gif Iš kitos pusės - darbe tiek nusikalu, kad namie į kompą jau net pažiūrėt nebegaliu huh.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2018 04 24, 08:28)
Saintlina, sveikinu su nauju mielu šeimos nariu  4u.gif linkiu tau ir vaikiui daug kantrybės ir smagių akimirkų.

Kažkurį vakarą pagalvojau - jaunoji šeimyna išsikraustė, o aš dar daugiau laiko vakarais neturiu.

ačiū 4u.gif

o kuo užsiimi vakarais?
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 04 24, 07:51)
Ir aš laukiu Saintlinos naktinių nuotykių bigsmile.gif

tai kad tų nuotykių beveik nebuvo smile.gif tik grindis naktį vienąkart išvaliau biggrin.gif
Užtat ryte vaikis lūpą patempęs buvo, nes negirdėjo kaip šuniukas cypė ir pats nepaguodė, o dabar šunelis jau ne paskui jį, o paskui mane sekioja.
Bet jau toks lapiškas snukutis wub.gif būtų kalytė, Lape ir vadintume biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 24 balandžio 2018 - 08:44
Buvo toks filmukas apie lapiuką Vuką, gal vengrų gamybos, nepamenu. Tai visas lapes vyriškos giminės Vukais vadinam iki šiol biggrin.gif

Laba, kavos? bigsmile.gif
Atsakyti