QUOTE(Gaudvilė @ 2018 05 17, 10:09)
Uf, kaip karšta
Pou, mulčiuojam visus vaiskrūmius ir vaismedžius, neserga ir visokios kvarabos mažiau kabinasi
A grambuolio lervos arba gal greičiau kurkliai tris braškių krūmus suniokojo. Ale turiu kuo atsodinti, net nepykstu.
Vaismedziams ir vaiskrumiams zoles jau nepakanka. Mulciuojam siltnamius ir darza. Na tik bulviu nemulciuojam, 6 vagutes, bet ten nepatogu.
As jau apziurejau, kad reiks pas ukininkus siaudu tos kitkutes paprasyt. Siltnamiams pasmulkinus gal butu gerai.
O cia pamiske, tai grambuoliu ziauriai daug. Pernai i daigus neaitaike, na bet siemet nagli juodai. Riebus, ketvirtu metu.
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 05 17, 11:13)
Sveikos
išmasažuota,išmagnetuota,išlimfodrenažuota,daba galima ir kavos
Na mano didyis šiltnamis apie 50kvm ,bet šįmet pomikų ženkliai sumažinau,ty paprikom vieną jo šoną užsodinau

kitame bus agurkai,vidurys-pomikam,bo tę apie 2,5om .Visus neriboto augimo tę odinu.
Spėkit,koks pas mane pirmas pomikas šįmet pražydo?Kovo 8 sėjau su visais ankstyvais ier EX kriaušę.Tai ji pati pirma ir pražydo,tą riebųjį žiedą išskleidė,o ankstyvieji da vakar spyriojos
LYLIA,ty sakai,kad neverta jos augint?ažum fotkę turi,kaip jin žydinti atrodo?
Papildyta:
blyn,per vėlai perskaičiau.DĖdė kaip tik Kaunan išrūko,būčiau prikrovus tau atlikusių daigų.Na dryžių nebėr,ale kiti gal būt tikę..
Pritariu Gaudvilei.Bandyk mulčiuot žole.Turės zarazos ką be tavo augaliukų ėst
Oho, kaip fainai. Tikiuosi, kad proceduros padeda.
As siemet reciau viaus daigus susodinau. Uzteks kiek uzaugs. Du daigus turejau atsargai, tai kaip tik atsodinau. Bet net nebuciau pagalvojus. Gal kad taip staiga atsilo ir i pavirsiu jos maitintis issirause, kol dar daigai nesustipreje.
Nepurskem siemet sodo nuo kenkeju, tai labai uzpuole. Suka lapus net vynuoges.
Na bet buna ir tokiu metu. Niekis, uzteks visiems to derliaus.
Pas mane Milda jau tuoj prazys. Ir avietele (ji ankstyva).