Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Labas. Normaliai tam lauke. Kol nieko nedarai :D

Mano draugas šiandien per tvorą išlipo,nes aš už tvoros kapsčiausi, ir tekinas pas kaimynus :oh: uždariau name, tai ant palangės vazonus išvartė, o kaukė :oh: ot turiu daiktą :D visai nenori būti vienas, nemato žmogaus- panika.

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 05 26, 13:37)
visai nenori būti vienas, nemato žmogaus- panika

Pripratęs nuolat būti šalia žmogaus ir psio smile.gif

Aš šian vešiuos namo ir senąją katę. Kai pamačiau, net žliumbiau. Per savaitę katė tartum iš koncentracijos stovyklos pasidarė.. kaži ar kilogramą sveria blink.gif bandysiu pas vetą vežt, nors vargu ar kas ką padarys, katei 17 metų..
Ale kaip namie jie su šuniuku bus, neįsivaizduoju. Vakar mazgis tik vos artyn priėjo, kaip kirto nagais, vargšiukas per visą dieną bijojo koją virtuvėn įkelt. Bute išvis liūdnas reikalas bus.

Tiesa, Lylia, tavo braškės vėl uogų neaugina blink.gif aš jau nesuprantu kas per pliatstva doh.gif šian nupurškiau deciu. Galvoju, gal ten tie straubliukai žieduose sėdi. Nes uogytės lyg ir užmegztos, bet neauga ir vietom jau ruduoja. Panašu į kenkėjų darbą.
Bet visos kitos braškės auga ir vargo nemato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 27 gegužės 2018 - 08:59

Laba diena, ar yra gyva dūšelė atsigerti sykiu kavos? Saintlina, šitokia sena katė? Gaila gyvuliuko. Gonziau, atsimeni, pavasarį aptarinėjom petuniją dark sky? Vakar mačiau gyvai.

Priedas  IMG_20180526_205743101.jpg   210,08KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 05 27, 09:48)
yra gyva dūšelė atsigerti sykiu kavos?

Saintlina, šitokia sena katė?

pavasarį aptarinėjom petuniją dark sky?

Yra yra smile.gif bet kavis gėrėja jau prapuolė smile.gif

Aga, senutė jau. Užtat labai graudu, nes tokio amžiaus sulaukus jau sunku tikėtis pasveikimo..

Kokia graži petunija wub.gif
Atsakyti

Aga, senutė jau. Užtat labai graudu, nes tokio amžiaus sulaukus jau sunku tikėtis pasveikimo.. Kokia graži petunija wub.gif
Kiek dabar turi kačių?

Realiai gražesnė. Prisirinksiu sėklų, jei tik bus, kitąmet bandysiu sėti.

Ar jau perskaitei tą knygą ,,Vieningi"? Parsinešiau ir aš ją senokai, dabar imsiu. Prieš tai skaičiau Santos Montefiore ,,Dvasių medį", toks meilės romanas, skaityti buvo įdomu, bet iš tų knygų, kai užverti ir užmiršti :) dar skaitau ,,pilkosios sielos". Ką pati skaitai?

Vakar su vyro sesėm važiavom ant vieno garsaus piliakalnio. Esu kažkada su šeimyna buvusi, tada buvo vaaau įspūdis. Vakar taip labai šiaip sau, pavaikščiojau su mintim, kad geriau jau namie bijūnus siuvinėčiau :D 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 27 gegužės 2018 - 09:29
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 05 27, 10:26)
Kiek dabar turi kačių?
<p>Ar jau perskaitei tą knygą ,,Vieningi'? Ką pati skaitai?

Vakar taip labai šiaip sau, pavaikščiojau su mintim, kad geriau jau namie bijūnus siuvinėčiau biggrin.gif </p>

Katės dvi. Laukinis tik paėst ateina, nesiskaito.

Perskaičiau. Patiko man. Gražiai parašyta.
Daba skaitau I. Allende 'Vidury žiemos'.

lotuliukas.gif nuotraukų neturi nuo piliakalnio?
Atsakyti

Daba skaitau I. Allende 'Vidury žiemos'.

lotuliukas.gifnuotraukų neturi nuo piliakalnio?

Šita gal nauja? Nes neturiu šitos ir neskaičiusi.

Turiu, bet nieko nesimato. Ten tokie aukščiai ir erdvės, kad man neina nuotraukose perteikti. Galiu įkelti dar karštų čeburiekų nuotraukų :D 

Atsakyti

Priedas  IMG_20180527_142938675.jpg   160,68KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20180527_143012304.jpg   150,75KB   0 Parsiųsta kartų

Saintlina, tik dabar pamačiau apie braškes. Tiesioginė transliacija iš mano lysvės⬆nemažai tokių yra. Jei tokie orai, greit noks.

Nu nepavydėjau tau daigų siųsdama :D

Gal atpažįstat ko čia prisisėjau. Neturiu supratimo, kas čia auga. Tarp išbirusių burokėlių sėklų nuo dėžutės dugno subrauktose sėklose buvo ir tų.

Priedas  IMG_20180527_143048358.jpg   140,33KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Laba

Lylia, gal cia rukola?

Kokiu vaizdu pridejot, groziuosi wub.gif

Vakar ir mane nuveze is ryto, kol karsta taip nebuvo. Nupjove zole. Man tik ant sofkutes leido gulet.
Gaudvile, bijunai zydi wub.gif Ir grazuolis salavijas pradeda wub.gif

Braskems kapiec. O gali buti, kad zemuoges grambuokiams neidomios? 10 krumu guriu, tai jie tiesiog bujoja, prie ju nelenda.
Grambuolys dar viena pomidora nucmokino. Pajudinau toki nelaiminga, man rankoj ir liko. Vyras pakasiojo, riebu balta istrauke.
Beje, siemet darau eksperimenta. Viena eile pomidoru susodinau po du daigus i viena vieta. Tai toj eilej jau tu dvejetukininku ir mazeja. Gal cia grambuoliai priestarauja mano eksperimentui blink.gif

Kai kurie pomidorai graziai zydi, kiti dar tik pumpurus sukrove. Jau reik paristi visus. Bet as tik sveikatinauso, nejudejau. Vyriskis apmulciavo zole. Kita savaitgali paraisiosiu.

Lauko agurkiukai po truputi pradejo kisti nosis. Burokeliai graziai sudygo, o morkos kazi ko spyriojasi. Ar nereiks kaip pernai ju atseti.

Visa darza stirnos graziai istraksejusios. Na bent jau nenugrauzusios.

O siandien kad karsta. Nepakeliu silumos tokios.
Atsakyti

Pou, sveik. Kad turbūt ne rukola, nes rukola man nepatinka, neperku sėklų ir tos nepažįstamosios kvapas silpnas, toks vos vos. Kuo toliau, tuo labiau galvoju, gal kokia gėlė teiksis pražysti. 

Tiesa, šiltnamy pasisodinau 2 cukinijas, augo dienom. Jau žiedukų užuomazgos sukrautos, viena kažko nuleipo, pajudinau ir pasiliko rankoj. Visas kotukas nuėstas. Spėk iš pirmo sykio, ką radau? Atspėjai :(

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 27 gegužės 2018 - 14:53
QUOTE(Pou @ 2018 05 27, 15:31)
Gaudvile, bijunai zydi  wub.gif Ir grazuolis salavijas pradeda  wub.gif

Braskems kapiec. O gali buti, kad zemuoges grambuokiams neidomios? 10 krumu guriu, tai jie tiesiog bujoja, prie ju nelenda.
Grambuolys dar viena pomidora nucmokino.  Pajudinau toki nelaiminga, man rankoj ir liko. Vyras pakasiojo, riebu balta istrauke.

Šaunu! Šalavijai pas mus kieme senokai pilnu tempu žydi, muset šilčiau nei jūsų pusėj. Praėjusį rudenį palikau vieną jautrią šalčiui rožę prie atramos, paprastai nukeldavau ir pridengdavau. Ai, galvoju, blogiausiu atveju tik nežydės vieną sezoną ir dzin. Tai štai, kad krauna pumpurus wub.gif

Mano braškėms taip pat kapec, ėda šaknis. Dzin, atsodinimui medžiagos dar daug liko rolleyes.gif

A dėl pomidorų, tai jei buvosios pievos vietoj šiltnamis, dar kelis metus ta pati bėda bus. Ne dėl lervų, dėl kitų sugyventinių visus šiltnamyje susodinau į growingbag'us. Ramiai miegu mirksiukas.gif

Papildyta:
vartotojo įkelta nuotrauka

Balerinkos wub.gif Anksčiau ignoravau, dabar teks rimčiau užsiimt. Patiko visai.
Atsakyti
Kuo ne lapė? smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 27 gegužės 2018 - 16:57