Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 06 03, 23:08)
biggrin.gif dieds gi da medžiagos telneškei nenupirko biggrin.gif  bigsmile.gif

Ne, nu čia tai išvis - o jau planuoja pasirodymą babai lotuliukas.gif

Pas mus da tų telniaškių nuo mergelės podvokės yr biggrin.gif jau kad užsizapasino, tai užsizapasino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 03 birželio 2018 - 22:23

Saintlina, ar tavo mildos lapai nesusisukę? Pas mane kaip apvytusios atrodo. Daug prisisodinau, tai visa šiltnamio pusė pobaisė tokia.

O čia uogos Priedas  received_2088777304734750.jpeg   49,86KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 03 birželio 2018 - 22:57
QUOTE(saintlina @ 2018 06 03, 23:16)
Ne, nu čia tai išvis - o jau planuoja pasirodymą babai lotuliukas.gif

Pas mus da tų telniaškių nuo mergelės podvokės yr biggrin.gif jau kad užsizapasino, tai užsizapasino.

bigsmile.gif Saintlin,ty jeigu ir tu savo princą ja aprėdytum bigsmile.gif biggrin.gif Ir su Mergele pasivaikščiot išleistum bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 06 03, 23:35)
<p>Saintlina, ar tavo mildos lapai nesusisukę? Pas mane kaip apvytusios atrodo.

Jos tokios yr smile.gif nesusisukę lapai, bet kaip pavytę kabo.
Faini kokie pomidoriukai thumbup.gif
O aš supainiojau sėklas ar surinkusi, ar sėdama. Vietoj Lipeckio Mildos visur pasirodė besančios. Vaikštau šiltnamy ir galvoju, iš kur čia tiek tų ilgų pomidorų, gi tik dvi Mildas sėjau. Prie vieno prieinu - žymekly Lipeckij, prie kito - Lipeckij. Nu koki ten lipeckiai jei aiškių aiškiausios mildos. Likau vienžo šiemet be lipeckių. Gaila, labai man jie patinka. Gerai dar, kad ir mildos patinka biggrin.gif

Ai, tiesa, polkutes jau skint pradėjau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 06 03, 23:54)
bigsmile.gif Saintlin,ty jeigu ir tu savo princą ja aprėdytum bigsmile.gif  biggrin.gif Ir su Mergele pasivaikščiot išleistum bigsmile.gif

Ne ne ne biggrin.gif maniškis ir taip pakankamai prisirengęs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 04 birželio 2018 - 06:24
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 06 03, 22:08)
biggrin.gif dieds gi da medžiagos telneškei nenupirko biggrin.gif  bigsmile.gif

Labas rytas,
ne ne ne, tegul neišsisukinėja ir neerzina senos moterišės. Žodis-darbas. Varo pirkt kitą telneškę, karpai, siuvi ir laukiu fotkių. dar ir mamkai parodysiu. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 04 birželio 2018 - 07:53
Labas rytas bigsmile.gif

Kavos, sumuštinių, braškių, šokolado? bigsmile.gif

Gaudvile, kokį žurnalą skaitei?

Kas yr telneškė?
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 06 04, 08:43)
Labas rytas  bigsmile.gif

Kavos, sumuštinių, braškių, šokolado?  bigsmile.gif

Kas yr telneškė?

https://skipperltu.w...5/02/13/telnik/
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 06 04, 10:00)

Maikutės bigsmile.gif Geras biggrin.gif
Tada ir aš turiu telneškių, nors ir šiuolaikinių biggrin.gif Ir suknelę telneškinę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 04 birželio 2018 - 09:14
QUOTE(Kulkė @ 2018 06 04, 09:43)
Kavos, sumuštinių, braškių, šokolado?  bigsmile.gif

Kavos gal rolleyes.gif Pusę miesto apvažiavau, jaučiasi pradinukų atostogos bigsmile.gif

'Mano namus' mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 06 04, 10:31)
Kavos gal  rolleyes.gif Pusę miesto apvažiavau, jaučiasi pradinukų atostogos  bigsmile.gif

'Mano namus'  mirksiukas.gif

Tuščia? bigsmile.gif Tai dar ir vasara, atostogos daug kam smile.gif

Randi dar ką nors įdomaus? Buvo laikas, kai žurnalus pirkdavau krūvom, bet dabar tie žurnalai, ale reklaminiai leidiniai, už-kni-sa.
O matei Siūlo gale kokių žurnalų turi? bigsmile.gif Jaz, Jaz, kaip norėčiau, ale ta kaina jų vopše nekrikščioniška. Jau geriau tada pirktis atskirus pavienius patikusius aprašymus.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 06 04, 11:17)
Tuščia?  bigsmile.gif  Tai dar ir vasara, atostogos daug kam  smile.gif

Randi dar ką nors įdomaus? Buvo laikas, kai žurnalus pirkdavau krūvom, bet dabar tie žurnalai, ale reklaminiai leidiniai, už-kni-sa.
O matei Siūlo gale kokių žurnalų turi?  bigsmile.gif Jaz, Jaz, kaip norėčiau, ale ta kaina jų vopše nekrikščioniška. Jau geriau tada pirktis atskirus pavienius patikusius aprašymus.

Akivaizdžiai tuščia. Maniau iki Akro tikrai kur nors teks į kamštį papult, o gi laisvi keliai thumbup.gif

Ai, paskutiniu metu interjerai domina, tai bent keli straipsniai vienam žurnale būna. Vyriškis sumąstė mažei atskirą kambarį įrengt. Žiūrėsim, ar ir vėl neliks kalbom. Žodžiu, dar reikia miego vietą tuo pačiu padaryti. Ir dar sode atskirą mažei, jau per didelė manieže miegoti, nors ir yra ten užtrauktukas pačiai įlįst.

P. S. Mezgimo dar turiu iš anksčiau sąrašą, internetinės naujienos - gražu pažiūrėt, ale nekabina. Niekur tie modeliai nedings, galima bus ir vėliau susirasti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 04 birželio 2018 - 10:25
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 06 04, 11:23)
Akivaizdžiai tuščia. Maniau iki Akro tikrai kur nors teks į kamštį papult, o gi laisvi keliai thumbup.gif

Ai, paskutiniu metu interjerai domina, tai bent keli straipsniai vienam žurnale būna. Vyriškis sumąstė mažei atskirą kambarį įrengt. Žiūrėsim, ar ir vėl neliks kalbom. Žodžiu, dar reikia miego vietą tuo pačiu padaryti. Ir dar sode atskirą mažei, jau per didelė manieže miegoti, nors ir yra ten užtrauktukas pačiai įlįst.

Tai dar gal geru laiku važiavai, kai visi jau suvažiavę darban smile.gif

Mes senukuose dabar dažni svečiai dažų skyriuje, tai užmatėm tas perlamutrines visokias pudras dažams. Džyz, kaip kai kam užsireikė biggrin.gif Tiesa, gi vakar prisuko baltą apvadą. Mano akiai žiūrisi labai ir net labai gerai bigsmile.gif Vizualiai labai išdidina langą bigsmile.gif
Atsakyti