Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2018 06 15, 12:59)
Nu baisu. Toks vaizdas, kad jie po 4 klasių eina į servisus dirbt.
Grįžo mergelė, išvežė auto į servisą  lotuliukas.gif Ką dar suras blogo  be starterio?  biggrin.gif

Labos,
kaip maniškis sako, nėra meistrų dabar, yra tik detalių keitėjai....
Atsakyti
Į temą apie ratus smile.gif
Anksčiau padangas man keisdavo servise. Pakeičia, žiemines ar vasarines palieku pas juos iki kito sezono, po vasaros/žiemos atvažiuoju, padangas apkeičia. Paskutinįkart atvažiuoju - nauji berniukai dirba. Per pietų pertrauką atvariau, gi ilgai netruks. Greit pakeičia, aš už vairo, jungiu atbulą - mašina nevažiuoja. Bernas man nekantriai ranka moja - varyk, tipo, greičiau per vartus iš bokso. Pagazavau - pajudėjau, ale nedaug, pusmetrį - kažkoks skystis pasiliejo, lemputės sužibo. Pasirodo - per ilgus varžtus susuko gale, pramušė kažką ten stabdžių sistemoj. Tai pusę dienos ten kiurksojau, kol jie naujas dalis atsivežė, kol pakeitė. Po to karto mergelė pats keičia smile.gif
Atsakyti
Nieko nežinau, jei atsiranda kokie nefaini garsai, muziką pasigarsinu ir nesuku smegenų. Pats kaltas - dar praeitam šimtmety liepė taip daryt. Klausau ir vykdau laugh.gif A meistrai - žmonės su žmogiškom klaidom. Piktybinius reikia auklėt tiesiog.

Prieš žiemą meistram nuvežė, po to atsirado 'bildukas'. Tarsi kokia mažytė skarda sparne būtų. Pasakiau, sakė vaidenasi jau man. Vaidenas tai vaidenas, kiti tokių garsų negirdi, vat laugh.gif. Tyliu dabar, ką čia gąsdint žmones.

Ai, kai jau pats išgirdo, skambino meistriukui. Vaiduokliškų garsų girdėjimas muset perduodamas oro lašeliniu būdu, ar ką laugh.gif

O dėl 4 klasių esti tikra tiesa.

Fulę žiūrim, eina sau, kokios aistros ir kokios gražios rungtynės wub.gif

Atsakyti
Labas dienas smile.gif
Parpiat, ania?..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 06 16, 09:03)
Labas dienas smile.gif
Parpiat, ania?..

Laba, nu nea, marširuoju su laistytuvu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 06 16, 08:03)
Labas dienas smile.gif
Parpiat, ania?..

Ot ir ne. Labas.
Keturi broileriai galveles padėjo. Vėsinu. Pati atokaitoj sėdžiu. Arbatėle lepinuos.
vartotojo įkelta nuotrauka
Kažkaip savės ant suolo nesugebėjau parodyt. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 16 birželio 2018 - 08:42
Šaunuolės, darbininkės thumbup.gif
Atsakyti
O mes su šunium šian lapiuką sutikom smile.gif nufotkint nespėjau, aišku. Bet vizualiai tikrai panašūs biggrin.gif tik tas mažesnis gerokai smile.gif
Atsakyti
Ė, gyvų yra? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 06 18, 08:22)
Ė, gyvų yra?  unsure.gif

Aš čia, gyva. biggrin.gif
Vakar agurkus konservavau. Dar tokioj ankstybėj neesu turėjus. wub.gif
Atsakyti
Labuuu ,bitukės mirksiukas.gif
Prisduodu su kaimo naujienom:
Na agurkus jau savus valgom,da ne konservuoju ,pirma atsvalgyt reik.
Juodus serbentus savaitės pabaigoj jau skint reiks ,kai anksčiau liepą nuiminėdavau
Liepukai žydi,bittės puotauja juose.
Daugiagalviai svogūnai išvirtę lysvėse
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 06 18, 09:41)
Aš čia, gyva. biggrin.gif
Vakar agurkus konservavau. Dar tokioj ankstybėj neesu turėjus. wub.gif

super thumbup.gif

Pas mus su agurkais tai baika. Tokios kaimynkos katinai nešerti, ėda agurkus. Jau ne pirmi metai. Bet kai aš šiltnamy niekad anksčiau neauginau, tai lauke nuėsdavo tada, kai pas visus derėdavo. T.y. kažkiek, ne masiškai mano nurydavo. Daba lauke agurkų dar nėr, tai šiltnamy agurkų oho kiek nuėsta. Uždėjau ant lango ir durų groteles metalines. Po kurio laiko - nuėsta. Galvoju, plėvelėj ant stogo skylė yra, turbūt per ją įlenda - užklijavau. Vistiek nuėsta. Atradau, kad grotelės vienoj vietoj nelabai prisispaudžia, per jas nuo stogo įsigrūda, uždengiau tinklu. Šian vis tiek nuėsta. Pasirodo, išsikasė po slenkstuku tunelį lotuliukas.gif
Aš tai per daug nesinervinu, agurkų vistiap kibirą priskyniau. Bet mamikė baigia pasiusti smile.gif
Atsakyti