Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 27, 20:20)
blink.gif  blink.gif kas tę ?bažnyčia senų medžių apsupty? blink.gif  blink.gif merguca,kokio stiprumo akinius ant nosės pasikabinai?galva svaigsta vien nuo priartinto vaizdo unsure.gif

Nezinau, kas te, te aplamai bus kaimo sodyba, ukis, man primena vokieciu-kazkodel- kiema smile.gif
Dar be akulioriu izlibinu. Arti matau kaip mikroskopas, i toli viena akis prasciau mato.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 27, 20:40)
Daimura, radai ką skaityt?

Laba visoms... aš šiandien negaliu atsigaut dėl to užmušto vaikelio...
Jau buvau pradėjus skaityti "Balandžio kerus"... kažkodėl užsimaniau pabaigti rolleyes.gif bet persikėliau viską tavo ir p.Lylios į skaityklę...
Atsakyti
Na, kaip visuomet MAMA apdovanojimai virsta Montvydo apdovanojimais ax.gif Jau ne biškį erzina. ax.gif
Atsakyti
Su Naujais metais 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 27, 23:31)
Su Naujais metais  4u.gif  bigsmile.gif

Su lotuliukas.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
su Naujais biggrin.gif
ką veikiam? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 28, 09:48)
ką veikiam? ax.gif

Kol kas nieko smile.gif
Atsakyti
Ahoi Naujais Gaidžiuko metais! biggrin.gif

Gonzikai, ar išrinko vaikai vardą veršiukui? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 28 sausio 2017 - 10:12
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 28, 09:48)
ką veikiam? ax.gif

Prie Regitros sėdžiu rolleyes.gif Ermitaže pašliaužiojom ir nieko indomaus neradau.

P.S. egzo neišlaikė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 28, 10:28)
Prie Regitros sėdžiu  rolleyes.gif Ermitaže pašliaužiojom ir nieko indomaus neradau.

P.S. egzo neišlaikė  cool.gif

Nėr dar gėlių daigų?

Teorijos ar vairavimo?
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 28, 11:31)
Nėr dar gėlių daigų?

Teorijos ar vairavimo?

Nėra dar ;)

Teorijos. Na, bent jau pamatė, kad jokie drakonais nes į tai ko suvalgyti. Iš kitos pusės, kainuoja tas mandražinimasis. Ai, oras už tai koks šiltas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 28, 11:43)
Nėra dar  ;)

Teorijos. Na, bent jau pamatė, kad jokie drakonais nes į tai ko suvalgyti. Iš kitos pusės, kainuoja tas mandražinimasis. Ai, oras už tai koks šiltas  wub.gif

Gaila smile.gif Eisiu tada kokias kalibrach..brach..brach..as ir petunijas pati pasisėsiu biggrin.gif

Aš teorijos iš pirmo karto irgi neišlaikiau. Tegu nepergyvena, išsilaikys. Ten Regitroj girdėjau labai chitri klausimai. Man dabar reiktų teoriją laikyt- oi ilgai vaikštinėčiau pėsčiom.
Atsakyti