Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Labas biggrin.gif

Kavos? bigsmile.gif
Atsakyti
Galim kavos ir pupelių sriubos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 07 10, 11:55)
Galim kavos ir pupelių sriubos  wub.gif

Fiuf, tik kavos tada biggrin.gif

Pabaigiau mažiui kojinytes, dabar galvoju - pradėt mergikei kojines ar megzt riešines iš tvido? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 07 10, 13:34)
Fiuf, tik kavos tada biggrin.gif

Pabaigiau mažiui kojinytes, dabar galvoju - pradėt mergikei kojines ar megzt riešines iš tvido?  bigsmile.gif

Namie virta neapsakomo skanumo 😍 Čia į tai, kad tarkim užsieniečiai atvažiuoja, tradicinę virtuvę ragauja ir įsivaizduoja, kad ir namie žmogai tokias fu kakas valgo. Tai va, Trakuose šaltibarščiai kaip tik tokie, kinų grupelę šiurpinom sriubos spalva. Ir dar rodėm, kad kibinai ne peiliu ir šakute valgomi laugh.gif

Nuuuuuuu ir ką sugalvojai? bigsmile.gif

Ai, prisimimiau. Maniau, kad pabaltyje neteks ragaut sumuštinių tipo picų. Kur nuo kąsnio pusdieniui sotus wacko.gif Ventspily radom, kur tokias kepa, skrandį ilgokai tąsė karsta.gif Už tai turguj pirkom skanių daržovių ir prigaminau kalną graikiškų salotų - skanesnės nei Rode gavos. Vienas mažmožis, Graikijoje žiauriai neskanūs pomidorai, valdiški šiltnaminiai. Ir salotos nebe tokios.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 07 10, 15:15)
Namie virta neapsakomo skanumo 😍

Nuuuuuuu ir ką sugalvojai?  bigsmile.gif

Ai, prisimimiau. Maniau, kad pabaltyje neteks ragaut sumuštinių tipo picų. Kur nuo kąsnio pusdieniui sotus wacko.gif Ventspily radom, kur tokias kepa, skrandį ilgokai tąsė karsta.gif Už tai turguj pirkom skanių daržovių ir prigaminau kalną graikiškų salotų - skanesnės nei Rode gavos. Vienas mažmožis, Graikijoje žiauriai neskanūs pomidorai, valdiški šiltnaminiai. Ir salotos nebe tokios.

A, kad pupelė man tik šparaginė iš bėdos vartojama. Galėtų išvis nebūt dėl manęs.

Pasiėmiau vieną iš nebaigtukų biggrin.gif

Nežinojau net apie tokias smile.gif

O aš prikepiau Sonatinos cukinijų apkepo, jau skanumas wub.gif Burnoj tirpsta. Jauč, būsiu geras cukinijų sėklas nusipirkus, nes užaugo visai nevandeningos ir ne krokodilai bigsmile.gif
Atsakyti
Uf, priėdėm tiesiogine žodžio prasme šilauogių, obuolių ir agurkų. 2 iš 3 daigų negražūs lapai, kenkėjų nesimato. Ai, ir dzin, priskyniau daug daug ir dar mažiukų daug daug kitam kartui palikau. Tiesa, daigai tai pirktiniai iš Olisetos, Mandy. Pasodinau tik iš vojažų grįžus į maišus. Šiemet šiltnamis nuklotas growing bag'ais, daigai kaip ir nesiskundžia. Aišku, laistau pagal galimybes, nelabai šyrai flirt.gif

Kavos? Jungiu serialčiką, ausines ant makaulės ir toliau snaigių nert rolleyes.gif Vėliau bus mažų mažų kojinyčių maratonas, 2nr karbonsiukais. Neišaugu niekaip iš krapštinėjimo smulkybių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 07 10, 19:07)

Kavos? Jungiu serialčiką, ausines ant makaulės ir toliau snaigių nert  rolleyes.gif Vėliau bus mažų mažų kojinyčių maratonas, 2nr karbonsiukais. Neišaugu niekaip iš krapštinėjimo smulkybių  biggrin.gif

Jamam bigsmile.gif Aš 2.75nr. mezgiau, man pats tas. Tie ChiaoGoo tikrai patys mezga, nes plonų virbalų aš visai nemėgėja. O čia net šaliką iš Lolos kokį metrą pavariau, nors jau spjaudžiausi ir laidojau.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 07 10, 19:47)
O čia net šaliką iš Lolos kokį metrą pavariau, nors jau spjaudžiausi ir laidojau.

A Lola ne medvilnė su akrilu?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 07 10, 20:00)
A Lola ne medvilnė su akrilu?

Ta pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 07 10, 20:31)

Tai kokį ten šaliką pavarei? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 07 10, 20:32)
Tai kokį ten šaliką pavarei?  biggrin.gif

Yra instagrame pradžia smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Nuroviau česnakus, mažiukus bandau raugint. Kažkuriais čia metais nieko nesigavo, ale česnakų daug, eksperimentuot galiu kiek noriu smile.gif
Atsakyti