Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2018 07 25, 23:51)
Uf, smagu jums ten su tais vamzdžiais wacko.gif
A dėl gerbūvio - jūsų nuosavas kiemas, niekam gi neprivalot atsiskaityt  mirksiukas.gif

Šiandien smagų pranešimą gavom - savivaldybė planuoja mūsų name socialinius butus įrengt. Ramiai gyvent neleidžia verysad.gif

Aina nakui, bet aš šiandien tiek visko sužinojau apie vandentiekį, galimus sprendimų ir pasėkmių variantus, kad vieną durnesnį ( vyresnį ta prasme ) uždusinau šitom savo žiniom ir didžiuojuosi savim kaip niekad. Bo anas gudrus iš savo pusės, o aš protinga buvau iš savo pusės biggrin.gif

Tu tik džiaukis, kad imi viršų, o ne apačią. Šiaip tai šūds su šakutėm...
Atsakyti
laba, kuri čia norėjot Plauk su skęstančiais, mačiau, jau yra pdf. Daimura gal?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 07 25, 23:51)

Šiandien smagų pranešimą gavom - savivaldybė planuoja mūsų name socialinius butus įrengt.

o kokiu pagrindu tuos socialinius būstus parenka? Pas jus yra savivaldybei priklausančių butų?
Pas mus tai ryškiai padaugėjo nuomininkų - baltarusių ir ukrainiečių. Šiaip netrukdo jie, ramūs, tik auto aikštelė labai per maža pasidarė ir lašinių skūrų prie namo pastoviai primėtyta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 07 26, 09:23)
o kokiu pagrindu tuos socialinius būstus parenka? Pas jus yra savivaldybei priklausančių butų?
Pas mus tai ryškiai padaugėjo nuomininkų - baltarusių ir ukrainiečių. Šiaip netrukdo jie, ramūs, tik auto aikštelė labai per maža pasidarė ir lašinių skūrų prie namo pastoviai primėtyta doh.gif

Neįsivaizduoju iš kur, šiaip turėjo būt visi privatizuoti. Bet tai gal jau metai, kaip savivaldybė perka pigius butus iš gyventojų, juos suremontuoja ir vėliau pigiai nuomuoja soc remtiniems. Po manim gi tie bjaurybės išsikėlė, tuščias butas, savininkui visai nereikalingas. Jei vėl tokie patys įsikels, tai ne tik dūmų detektorius reiks visose patalpose įrengt, dar ir bent kelis didžiulius gesintuvus po ranka turėt doh.gif O dar nuolatinis triukšmas naktimis verysad.gif

Siaubas, specialiai šunis maitina? doh.gif

Jazau, vakar šunį su dredais mačiau, vienas sodo keliuku ėjo. Nesuprantu, ar žmonės visai nukvako.

Kulke, o ką tas vyresnis siūlė daryt? Kažkaip keista situacija, dar pernai mąsčiau, kad jūs ten net trinkelių negalit susidėt įvažai, nei ką sodint.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 07 26, 10:30)

Kulke, o ką tas vyresnis siūlė daryt? Kažkaip keista situacija,  dar pernai mąsčiau, kad jūs ten net trinkelių negalit susidėt įvažai, nei ką sodint.

Vyresnis siūlė mums nuo JO atsijungti, mums vestis naują įvadą, o jis prasikiš siauresnį naują vamzdį. Tai aš jam ir sakau, sutarkim, kad čia ne mano ir ne jūsų, o kauno vandenų vamzdžiai, ir jeigu mes atsijungiam, t.y. naują įvadą daromės, tada mes galim ir jusų įvadą naikinti, nes mes nenorim kaskart kasinėt ir jis bus priverstas jungtis nuo pagrindinės gatvės įvado, kuris jam už 20m. Aš vakar daug su inžinierium kalbėjau ir jis man tiek visko pripasakojo, kiek yra absurdo ir biurokratijos, kad ne tas žodis.
Bet man labai įdomu, kaip jis tą savo vamzdį pasigaus ir pasijungs pas save kieme, nes pas jį viskas kampais nueina, tiesioji tik per mūsų sklypą eina. O jis planuoja prakišti tik iki sklypo ribos. Daviau to inžinieriaus nr., tegu sprendžia. Mums reikalinga tik sklendė, kur avarijos atveju užsuktų vandenį tam, pas kurį avarija, nes dabar užsuka abiems.
Dėl trinkelių tai jo, dar vakar su mergele peršnekėjom, kad visa laimė, jog jų visdar nėra.

Laba diena smile.gif

Mažas mano su tempa. Jauč, būsim per daug prisiventiliatorinę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 07 26, 10:30)
Bet tai gal jau metai, kaip savivaldybė perka pigius butus iš gyventojų, juos suremontuoja ir vėliau pigiai nuomuoja soc remtiniems.

Po manim gi tie bjaurybės išsikėlė, tuščias butas, savininkui visai nereikalingas.

Siaubas, specialiai šunis maitina? doh.gif

Jazau, vakar šunį su dredais mačiau, vienas sodo keliuku ėjo. Nesuprantu, ar žmonės visai nukvako.

ach štai kaip.. bet normaliam padoriam name negi randa pigių butų? Nebent apleisti kokie, su didelėm skolom.

Tai butas gal nereikalingas, bet pinigai reikalingi bus vis tiek. Tikėsimės, kad padorūs žmonės įsikels.

Nemanau, kad maitina. Turbūt šiaip primėto. Jei neturėčiau šuns, tai ir nepastebėčiau. Ale mano šuo pro tokį delikatesą kaip lašinio skūra praeiti negali. Ir tik atimu, išmetu į šiukšliadėžę, kitą dieną jau vėl randa.

Aš dabar beveik kasdien du pudelius matau. Tuos didelius, karališkus. Vieni šeimininkai laiko du - juodą ir baltą. Iš tolo gražiai atrodo, ale kada čia iš arti pamačiau. Varge tu varge.. apkirpti taip kaip tradiciškai pudelius kerpa - plikas užpakalis, kamuoliai ant kojų. Ant galvų kudlos nekirptos, tokios ilgos supintos kasos jau gerokai primenančios dredus plaikstosi. Nu šiaubaš.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 07 26, 10:51)
Vyresnis siūlė mums nuo JO atsijungti, mums vestis naują įvadą, o jis prasikiš siauresnį naują vamzdį. Tai aš jam ir sakau, sutarkim, kad čia ne mano ir ne jūsų, o kauno vandenų vamzdžiai, ir jeigu mes atsijungiam, t.y. naują įvadą daromės, tada mes galim ir jusų įvadą naikinti, nes mes nenorim kaskart kasinėt ir jis bus priverstas jungtis nuo pagrindinės gatvės įvado, kuris jam už 20m.

Mažas mano su tempa. Jauč, būsim per daug prisiventiliatorinę  unsure.gif

Jis nori pasakyt, kad jūs darytumėtės naują atskirą įvadą, o jis toliau naudosis tuo, kuris dabar per jūsų kiemą eina?

vargšiukas.. sveikit greičiau 4u.gif

pas mus kondiškė toliau sau ramiai kėpso kampe, bet laiko pastatyt nėr. Šian jau burbėjo mergelė, kad peršalo mašinoj kondicionierių jungdamas, tai gal tuoj nutars, kad namie išvis pavojinga sveikatai.
Atsakyti
Labu merginos mirksiukas.gif
Kulke,pas mum su vandentiekio įvadu ta pati situacija.Taljaunai negalim sustvarkyt kiemo,nes eina kaimynui nuo mūsų vanduo.Ote senberniai gyvena,viens iš vis neskūrena..ty anom žiemom net užšalę buvo..ty vrombino paskum..jau du kartus kiemą vandentiekis kasė.Na...neskeikus unsure.gif
Mergucos,ar turit kuri agurkų su čili padažu receptą?

Kulke,mažiui sveikatos ir balioną,tau -kantrybės 4u.gif mirksiukas.gif
Nėr baisu tie socialiniai butai,jei normalūs žmonės atsikrausto.Tai tokia pat loterija kaip ir įprastame name
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 26 liepos 2018 - 10:35
QUOTE(Kulkė @ 2018 07 26, 10:51)
Mažas mano su tempa. Jauč, būsim per daug prisiventiliatorinę  unsure.gif

Sveikit console.gif 4u.gif

QUOTE(saintlina @ 2018 07 26, 10:51)
ach štai kaip.. bet normaliam padoriam name negi randa pigių butų? Nebent apleisti kokie, su didelėm skolom.

Tai butas gal nereikalingas, bet pinigai reikalingi bus vis tiek. Tikėsimės, kad padorūs žmonės įsikels.

Nemanau, kad maitina

Namas mūsų tai visai nepadorus. Žinau, kad vienam bute šaudėsi, dabar jis tuščias. Na, viską žinanti vis kokią naujieną leptelna, anksčiau rinkliavomis užsiimdavo. Kitam patalinė močiutė gyveno, sūnus iš kalėjimo vis neišeidavo. Tai lyg ir pasimirė, o kur tas sūnus, biesai žino, gal ir jis užvertė kanopėles unsure.gif
Po mumis tikrai tvarkinga moteris gyveno, virš pijokai mokytojai, bet jie kažkaip tyliai pijokauja, moteris gal jau net ir metė. Gyvenom ramiai iki nuomininkų. Na, laiptinėj matom švirkštus ar skudurų krūvas suneštas, bet tai retai, bo paprastai liftu važiuojam. Ai, ilga daina, nuo pradžių pradžios bendrijos neįkūrė, vieni už kitus protingesni ir gavos taip, kad kai reikia ką nuspręst, keli parėkauja, pasiginčina ir visi išsiskirsto po savo urvelius.

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 07 26, 11:33)
Nėr baisu tie socialiniai butai,jei normalūs žmonės atsikrausto.Tai tokia pat loterija kaip ir įprastame name

Na, dažnai lankomės tokiuose namuose, kur 100% remtini gyvena. Stebuklais loterijoj netikiu verysad.gif
Atsakyti

Labuuuuuu blink.gif ty kur visos dingę?Tipo urvus kasam,kad nuo karščio pasislėpt ,aniavartotojo įkelta nuotrauka?
Kaip ty reikalai su pomidorais ,agurkais?
In saviškius pasižiūriu ir galvoju,kad nereikėjo nė pusės jų man šiemet unsure.gif Noro net sultis gamint nėr.
Paryčiais palijo ,ty taip vėsu ,gera wub.gif
EX,specialiai tau blue pear bigsmile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 28 liepos 2018 - 07:13
QUOTE(GONZIKAS11)
Kaip ty reikalai su pomidorais ,agurkais?
In saviškius pasižiūriu ir galvoju,kad nereikėjo nė pusės jų man šiemet unsure.gif

Identiškai ir pas mane. Eina nakum tokiu oru dar prie stiklainių sėdėt. Naktį, ir tai tvankuma. Namie balaganas, bet jokių jėgų nėr tvarkytis.
Atsakyti
Neatėjo net ruduo, o mergelė jau kondicionierių pajungė bigsmile.gif Tam kambary, kur jis veikia, liapota... kitur vistiap pliatstva. Vaikis kaifuoja su kondiśinu, šuo negyvas po ventiliatorium, o aš troškinuosi kaip ir anksčiau biggrin.gif
Atsakyti