Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(ponia Lylia @ 2018 08 02, 10:23)
2 didelius, 2 mažus, vieną jau matei gatavą ir dar medžiagos spalvotos, turiu kelių patikusių rinkinių nutekintas schemas smile.gif

darbo ilgam turėsi smile.gif

Atsakyti
Labas rytas.
Tikriausiai dar rytas.

Radau labai gražių nuotraukų wub.gif
Gonzikai, tikrai liuks atrodo tavo mėlynieji grūšiukai, ir gražiai kabo wub.gif biggrin.gif Paragavai? Ir?.. Saldūs? su rūgštele? Kaip atrodo pilnai sunokę?
Labai patiko tavo to gėlių vazono fotkė su paukšteliu bigsmile.gif Kaip pagavai tokį kadrą, ar ten kokia tavo naminė putpelė akis varto vazone pasislėpusi biggrin.gif

SEB'o reklama wub.gif SEBas už tokią reklamą turėtų šuniui maišą ėdalo padovanot. Bet jau koooks dyyydelis ŠUO blink.gif

Gaudvilės drugelis ant ežiuolės wub.gif

Ir labai mielas Lylios siuvinukas 4u.gif

Daimura, gal iš manęs tie pomikai. Turėjau, man labai patiko. Kažkam dalinau sėklas. Šįmet sau nesėjau. Sėjau senovinius geltonus pomidorus Zlato. Reanimavau sėklas, nes laaabai jau seniai juos buvau auginusi. Irgi labai skanūs.

Kažkaip daržininkė iš manęs vis prastesnė. Nugvėro mano agurkai suvisam. Amaras nuputo, kad jį griausmas. Pomidorai tai kaip visad nemirtingi patys iš savęs, aš čia niekuo dėta. Va, cukinijos dera. Stebuklas. Pasėjau ant durniaus, maniau, kad kaip visad nieko nebus, tik lapai.

Gal žinot kas parduoda laiką? Ot kaip jo trūksta..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 02 rugpjūčio 2018 - 10:06
QUOTE(Ex @ 2018 08 02, 11:05)
Labas rytas.

Bet jau koooks dyyydelis ŠUO blink.gif

Kažkaip daržininkė iš manęs vis prastesnė.

Gal žinot kas parduoda laiką? Ot kaip jo trūksta..

Labas bigsmile.gif

nu kad mažiukas dar. Aš vis pergyvenu, kad gal per lėtai auga..

Čia tik į gera - pailsėsi daugiau, jei to laiko kiti reikalai nesuės.

Jooo, su laiku bėda. Šian maniškis jau skundėsi, kad aš dabar arba darbe, arba su šuniu. Daugiau manęs nėr.
Atsakyti

Pažiūrėjau tuos persimonus, galėjau tada ir aš Daimurai nusiųsti, buvau gavusi iš Adijos kelias sėklas churma vardu :)

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 08 02, 11:25)

nu kad mažiukas dar. Aš vis pergyvenu, kad gal per lėtai auga..

Čia tik į gera - pailsėsi daugiau, jei to laiko kiti reikalai nesuės.

Jooo, su laiku bėda. Šian maniškis jau skundėsi, kad aš dabar arba darbe, arba su šuniu. Daugiau manęs nėr.

Paauglys tavo šuo. Gerai jei ne per greit auga, nes kitaip klišas užaugs. Po kudlom dar kūdas ir siauras biggrin.gif Va, iki pusantrų metų išplatės krūtinė, pastorės, bus pats gazas grožiui wub.gif

Aha, jei nesuės. Tai kad yr kam ėst laiką. Pasikinkiau ilgam ir tikiuosi kad pasiseks daeit iki vagos galo bigsmile.gif Turiu savanorišką misiją, kurios dėka mano vargšas kompas užmirštas jau tiek laiko, kad vos visus jo kankorėžius ir laidus suradau biggrin.gif Bet visą bičių bobinčių prisimenu, nepamiršau kur ieškot biggrin.gif

Ne, nu diedas sakyč naglas. Visos paros su tavim nori. Taip nebūna. Šuniui ir darbui dalini po pusdienį, o jam visa naktis tenka. Tik jis, tikriausiai, geriausią laiką tada pramiega. Pats kaltas.
Papildyta:
Ai, o kas tau ten užėjo su tuo katinu, kam tau to čiurškiančio ant sienų senio reik. Gi turi savo katytes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 02 rugpjūčio 2018 - 10:53
QUOTE(Ex @ 2018 08 02, 11:53)
Paauglys tavo šuo. Gerai jei ne per greit auga, nes kitaip klišas užaugs.

Turiu savanorišką misiją,

Ne, nu diedas sakyč naglas. Visos paros su tavim nori. Taip nebūna. Šuniui ir darbui dalini po pusdienį, o jam visa naktis tenka. Tik jis, tikriausiai, geriausią laiką tada pramiega. Pats kaltas.

Gi turi savo katytes.

iš tikrųjų tai per greit auga - sąnariai nespėja, galinės kojos buvo pradėjusios iksuot. Vaikštom pas vetą dėl to reikalo. Papildai triskart per dieną, tai dabar kojos akivaizdžiai pastiprėjo.

Kas per misija? bigsmile.gif Kokį gerą darbą darai?

lotuliukas.gif

tik vieną katytę beturiu..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 08 02, 12:19)
iš tikrųjų tai per greit auga - sąnariai nespėja, galinės kojos buvo pradėjusios iksuot. Vaikštom pas vetą  dėl to reikalo. Papildai triskart per dieną, tai dabar kojos akivaizdžiai pastiprėjo.

Kas per misija?  bigsmile.gif  Kokį gerą darbą darai?

tik vieną katytę beturiu..

Nu taip, didelių veislių šunims kol užauga papildų reikia. Aviganius auginau irgi su papildais, neaugo X kojos, bet papildų vistiek daviau. Ir dar daug ėda tie paaugliai šunys. Suryja dvigubai kaip suaugęs šuo. Paskaičiavau sąmatą 10čiai metų, kad signalizacija namui ir apsauga pigiau gaunasi biggrin.gif Nu, čia bajeris, aišku.. Jokia signalizacija neatstos mielo, visada laukiančio, ištikimo šuns.

Ai, misija tipo. Savo gerovei. Jei pati nepasinaudosiu, tai ateinančioms kartoms bus biggrin.gif Nu, įlindau, kelio atgal nėra. Bet gal daeisiu iki galo. Tik labai pavargau. Kažkurią vieną dieną savaitėje turiu atseit laisvą, ir tą sunaudoju namų ūkio darbams. Va, skalbiau, viriau, dabar bulvinius blynus kepu. O dar net rytinės kavos negėriau! Mano pusryčiai bus popiet.

Oooo.. labai užjaučiu. Labai. Jei dar migdyt reikėjo vežt, tai išvis sunku turėjo būt toks sprendimas. Nebent pati miegodama pasimirė. Aišku, ne mažiau gaila, bet tą D nusprendžia, o ne tu pati. Užtat ir jau nebenorėsiu ateityje turėt gyvūnų daugiau, labai didelė moralinė trauma kai reikia atsisveikinti. Man per sunku.
Bet tai kam tau suaugęs katinas? Nežinia kaip su tavo kate, šuniu sugyvens. Bėda gali būt, pavydnikai visi tie gyvūnai, vieną paglostysi, tai kitas pasišiauš.
Atsakyti
Valio, papusryčiavau kavos, papietavau vieno blyno ir pavakarieniavau pomidorų su grietine. Dabar laisva. Galima eit miegot rolleyes.gif Nu taip, pamiegot, negi per tokį karštį eisiu laukan smerties ieškot.

Kaip sekasi Pou vaikiui? Kaip jaučiasi? Vis dažnai pagalvoju. Gal parašys. Jei šiandien jau nebeužeisiu, tai šeštadienį bandysiu užbėgt paskaityt.

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2018 08 02, 13:27)
dabar bulvinius blynus kepu

Jei dar migdyt reikėjo vežt...

Bet tai kam tau suaugęs katinas? Nežinia kaip su tavo kate, šuniu sugyvens. Bėda gali būt, pavydnikai visi tie gyvūnai, vieną paglostysi, tai kitas pasišiauš.

Nu čia gerą mintį davei su tais blynais bigsmile.gif kepsiu vakarienei.

Reikėjo.. prisiminiau ir vėl žiumbiu. Nu labai skausmingas man šitas periodas buvo.
O suaugęs katinas dar geriau už kačioką. Jokio siuto namie, socializuotas pilnai, išauklėtas. A va ciuckis mano absoliučiai nepavydus. Nu tokio gerumo šuniukas, kad pati sau tokio pavydžiu biggrin.gif agresijos nė lašo, ant nieko neurzgia, nepyksta, niekas jo nebijo, nu gėrių gėris wub.gif
Va, dar parodysiu. Fb buvau įdėjus, tai kitos matė, ale aš šitu šuniu girtis niekad nepavargstu biggrin.gif

http://www.part.lt/i...e4a779b7227.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 02 rugpjūčio 2018 - 16:28
QUOTE(saintlina @ 2018 08 02, 17:23)

Reikėjo.. prisiminiau ir vėl žiumbiu. Nu labai skausmingas man šitas periodas buvo.

O suaugęs katinas dar geriau už kačioką. Jokio siuto namie, socializuotas pilnai, išauklėtas. A va ciuckis mano absoliučiai nepavydus. Nu tokio gerumo šuniukas, kad pati sau tokio pavydžiu biggrin.gif  agresijos nė lašo, ant nieko neurzgia, nepyksta, niekas jo nebijo, nu gėrių gėris  wub.gif

console.gif paverkti kartais reikia. Lengviau pasidaro.
Prieš kelis metus mūsų vilkas paskendo, tai irgi buvo ašarų pakalnė. Ilgai. Nu ir dabar sunku prisimint, kai viską matei savo akimis ir niekuo negalėjai padėt. Baisiau už tą migdymą toks vaizdas.

Nu gal. Jei toks jau išauklėtas katinas. Mažu turtus atneš ir tapsi markize karabase bigsmile.gif Bet tai šuo nepavydus tol, kol nėra kam pavydėt. Kai atsiras konkurentas, stumdysis dėl tavo dėmesio.
Papildyta:
Nuostabus šuo wub.gif Be galo gražus, grakštus, toks savim pasitikintis. Neįmanoma tokio kaskart nepagirt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2018 08 02, 17:36)
Prieš kelis metus mūsų vilkas paskendo, tai irgi buvo ašarų pakalnė. Ilgai. Nu ir dabar sunku prisimint, kai viską matei savo akimis ir niekuo negalėjai padėt.

Siaubas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 02 rugpjūčio 2018 - 17:11
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 08 01, 23:29)
O čia mano 3 dienų darbas

O čia razbaininkas medžioklėj.

Net nežinau, kuris mielesnis. Abu žiauriai faini wub.gif

QUOTE(saintlina @ 2018 08 02, 09:14)
reik išbandyt

Reikia laugh.gif

Nu kada duos pailsėt. Jei dar visas rugpjūtis toks bus, aina švilpt wacko.gif

Kažin, ką čia reiškia tokie ruošimaisi žiemai vidurvasary - į gerą ar į blogą mastau.gif

Ai, pamiršau parašyti. Saintlina, neradau greit trečios dalies, tai jau kaip ir perdegė. Susirasiu kada vėliau.
Atsakyti