Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2018 08 29, 12:05)
Vo mano naujagimė jau kokia  bigsmile.gif

wub.gif

QUOTE(saintlina @ 2018 08 29, 14:39)
Klausykit, kada tos braškės apsispakajins???  Nusibodo karpyt.

Va va, ir man atsibodo, kad uh wacko.gif

Laba, kavos? bigsmile.gif

NERA, jei ir liko gyvi kokie trys (vingiai), tai ir tie sėkmingai miega.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Mažas pabudo 7. Atrodo, normalus gi laikas, pats tas, juk tuoj visad taip kelsimės. Bet aš zombis, voliojuos lovoj iki dabar. Kąąą daryt? Reik anksčiau gult eit ar ką g.gif

Viskas, keliuosi ir einu kavooos smile.gif

QUOTE(saintlina @ 2018 08 30, 09:07)
Ir aš nesuprantu, iš kur čia tokios mintys gali kilt  blink.gif

Pilnatėlės džiaugsmeliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 08 30, 09:22)
Mažas pabudo 7. Atrodo, normalus gi laikas, pats tas, juk tuoj visad taip kelsimės.

Man tai tas pats vasara ar ruduo, atostogos ar darbas, vistiap ilgiau šešių pamiegot jokių šansų smile.gif užtat šian ryte stirnas matėm wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 30 rugpjūčio 2018 - 12:40
QUOTE(saintlina @ 2018 08 30, 13:40)
Man tai tas pats vasara ar ruduo, atostogos ar darbas, vistiap ilgiau šešių  pamiegot jokių šansų smile.gif užtat šian ryte stirnas matėm  wub.gif

Pati prisipratinote biggrin.gif O tau dar atostogos? Vilniuj ar kaime matėt? bigsmile.gif
Atsakyti
Gaudvile, a nu ka, pasakokis ką narplioji tokio vilnonio ir kaip virbalai? biggrin.gif bigsmile.gif Ar čia tik aš viena nesveikai jų apžavėta niekaip negaliu nustoti megzti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 30 rugpjūčio 2018 - 20:04
QUOTE(Kulkė @ 2018 08 30, 17:52)
O tau dar atostogos? Vilniuj ar kaime matėt?  bigsmile.gif

Dar smile.gif vėl braškes tvarkau. Aina jos nakum. Visos atostogos prie tų braškių praėjo.
Kaime matėm smile.gif kur jau ten Vilniuj stirnų pamatysi. Džiaugiausi ežiuką pamačiusi smile.gif bet tam reikėjo penktą ryto išeit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 08 30, 22:01)
Dar smile.gif  vėl braškes tvarkau. Aina jos nakum. Visos atostogos prie tų braškių praėjo.

Kaime matėm smile.gif kur jau ten Vilniuj stirnų pamatysi.

Džiaugiausi ežiuką pamačiusi smile.gif bet tam reikėjo penktą ryto išeit lotuliukas.gif

biggrin.gif Bet kai dera užtat koks smagėsis ir gardėsis biggrin.gif

Mes čia kada palei Nemuną zuikį šuoliuojant matėm smile.gif Briedžiai užklysta, tai stirnaitė, skaityk, kasdienis vaizdas turėtų būt biggrin.gif Pas mergelės tetą ir lapių, ir zuikių, ir stirnų, ir žalčių yr, o gyvena per 5km nuo mūsų smile.gif

Jauč, jei kas matė, tai galvojo, kad tu ne iš namų, o dar tik pakeliui į namus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 30 rugpjūčio 2018 - 21:12
QUOTE(Kulkė @ 2018 08 30, 21:04)
Gaudvile, a nu ka, pasakokis ką narplioji tokio vilnonio ir kaip virbalai?  biggrin.gif    bigsmile.gif  Ar čia tik aš viena nesveikai jų apžavėta niekaip negaliu nustoti megzti  biggrin.gif

Askham pagal Rowan mirksiukas.gif
Niu, virbalai kaip virbalai, džiaugiuosi. Tyliai biggrin.gif Ale kad vakarais visada ką nors narplioju, nesvarbu kokiais virbalais. Man tai visai smagu ir karbonsiukais kojiniais krapštytis, ir kvadratiniais, ir addi, ir vąšeliai džeponiški gerai prie rankų limpa wub.gif Matai gi pagal foto, visur tampausi ir rengiu viešus mezgimo/nėrimo seansus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 08 30, 22:24)
Askham pagal Rowan  mirksiukas.gif
Niu, virbalai kaip virbalai, džiaugiuosi. Tyliai  biggrin.gif Ale kad vakarais visada ką nors narplioju, nesvarbu kokiais virbalais. Man tai visai smagu ir karbonsiukais kojiniais krapštytis, ir kvadratiniais, ir addi, ir vąšeliai džeponiški gerai prie rankų limpa  wub.gif Matai gi pagal foto, visur tampausi ir  rengiu viešus mezgimo/nėrimo seansus laugh.gif

Ufff, gryna vilna prie kaklo - drąsu biggrin.gif
Aik aik, čia džiaugsmas, o ne tik virbalai wub.gif Aš kaskart paėmus dėkliuką paglostau ir pasidžiaugiu, kad juos turiu biggrin.gif
O aš šitą heivordą pradėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 08 30, 22:33)
Ufff, gryna vilna prie kaklo - drąsu  biggrin.gif
Aik aik, čia džiaugsmas, o ne tik virbalai  wub.gif  Aš kaskart paėmus dėkliuką paglostau ir pasidžiaugiu, kad juos turiu  biggrin.gif
O aš šitą heivordą pradėjau  ax.gif

Ir vėl tu lotuliukas.gif čia tau drąsu būtų, man - įprasta. Nius neturiu nervų. Visai laugh.gif

Nuuuu rolleyes.gif biggrin.gif

Gerai pasiskaičiavai?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 08 30, 22:41)
Ir vėl tu lotuliukas.gif čia tau drąsu būtų, man - įprasta. Nius neturiu nervų. Visai laugh.gif

Gerai pasiskaičiavai?

lotuliukas.gif Nu ką dabarties, nėėė, tai nėėėė biggrin.gif

Ar aš? Pasiskaičiavau? biggrin.gif Šmaikštuolė biggrin.gif Man gi megzt reikėjo, o ne skaičiuot. Viskas pas ją paskaičiuota. 120a, po 6a rankovėms, 30cm reglano linija, po pažastim + 6a, plotis lygus klubų apimčiai plius po 10cm kiekvienam šonui. Psio, mezgam biggrin.gif Mezgu iš Siūlo galo merino vilnos + Drops kidsilk 4nr virbalais. A, pridedu kas 4 eilę reglanui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 30 rugpjūčio 2018 - 21:49
QUOTE(Kulkė @ 2018 08 30, 22:47)
Ar aš? Pasiskaičiavau?  biggrin.gif  Šmaikštuolė  biggrin.gif  Man gi megzt reikėjo, o ne skaičiuot. Viskas pas ją paskaičiuota. 120a, po 6a rankovėms, 30cm reglano linija, po pažastim + 6a, plotis lygus klubų apimčiai plius po 10cm kiekvienam šonui. Psio, mezgam  biggrin.gif Mezgu iš Siūlo galo merino vilnos + Drops kidsilk 4nr virbalais.

Mmmmmm bigsmile.gif
Atsakyti