Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Laba, pasirodo naktį didis smagumas buvo bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif

Kaip dušna smile.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2018 09 05, 08:35)
Laba, pasirodo naktį didis smagumas buvo  bigsmile.gif

Ujai, i da koks blink.gif Aš pabudau ir pasigailėjau, nes net bijojau eit langus uždaryt ir į wc. Buvo daaaug garso ir šviesų.

Šita, o tu heivordui kokias rankoves mezgei? 3/4 ar ilgas?
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 09 05, 08:41)
bijojau eit

Šita, o tu heivordui kokias rankoves mezgei? 3/4 ar ilgas?

Ane? biggrin.gif Aš tai tik pažiūrėjau į kurią pusę vėjas ir ant kito šono. Ryte foto nustebino, rajonas pilnas skenduolių.

3/4, bet tai žiūrėk, kaip pačiai patogu. Maniškio gi ypatingo šlykštumo siūlas. Po apačia marškinukus ilgom rankovėm vilksis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 09 05, 09:04)
Ane?  biggrin.gif Aš tai tik pažiūrėjau į kurią pusę vėjas ir ant kito šono. Ryte foto nustebino, rajonas pilnas skenduolių.

3/4, bet tai žiūrėk, kaip pačiai patogu. Maniškio gi ypatingo šlykštumo siūlas. Po apačia marškinukus ilgom rankovėm vilksis  mirksiukas.gif

Mačiau, užas blink.gif Matei kaip vienas prieš eismą varo? lotuliukas.gif

O, gal jau matavosi? bigsmile.gif Neišaugo? Nors jį sunku su tokiu laivumu išaugti biggrin.gif Mano nešlykštus, ale bent apatinės maikutės irgi reiks, abo kaso tas mocheros pūkas.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 09 05, 09:11)
Mačiau, užas  blink.gif  Matei kaip vienas prieš eismą varo? lotuliukas.gif

O, gal jau matavosi?  bigsmile.gif  Neišaugo? Nors jį sunku su tokiu laivumu išaugti biggrin.gif Mano nešlykštus, ale bent apatinės maikutės irgi reiks, abo kaso tas mocheros pūkas.

Aha biggrin.gif šalia policijos visai jis ten.

Dabar buvo užsivilkus, neišaugo ax.gif Pasimaivė prieš veidrodį ir į paskaitas išlėkė, sušus su ta sintetika doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 05 rugsėjo 2018 - 08:42
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 09 05, 09:24)

Dabar buvo užsivilkus, neišaugo  ax.gif Pasimaivė prieš veidrodį ir į paskaitas išlėkė, sušus su ta sintetinka doh.gif

O, matai, koks įvertinimas tau bigsmile.gif Visur dabar ta sintetika, nesušus. Aš gi atsimenu ją su striuke, kai plepėjom pernai vasarą, kai gėlių atvažiavau biggrin.gif Tai pagal tai, net ir labai gerai jausis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 09 05, 09:35)
Aš gi atsimenu ją su striuke...

Tai tada dėl sveikatos problemų, jai tikrai šalta buvo. Ale mano nuomone, tasai gazal siūlas - tragedijų tragedija wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 09 04, 22:28)
Puskė dirba Norgėj auklėtoja.Jokių ten karštų patiekalų negauna.Avižinė duona ar  bulka su riešutų sviestu ,da vaisiai ar daržovės,iš namų įdėti.ir viskas.

labai neįprastai skamba unsure.gif

mano paauglys koks proglotas pasidarė blink.gif o siaube, nespėjam šaldytuvo pildyt.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 09 05, 11:06)
labai neįprastai skamba  unsure.gif

Nežinau kokia dabar situacija, ale anksčiau visos ( !) mergaitės brendimo metu buvo kaip didelės vorienės - pilvai nesveikai išpūsti, galūnės kaip pagaliukai. Vyresnės jau be pilvų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 09 04, 11:47)
skaičiau, kad ir berods Europos kai kuriose šalyse visą maistą į darželius vaikams įdeda tėvai. Va aš irgi supratimo neturiu, ką ten reik įdėt, kad visą dieną išsilaikytų. Ir taip išeina, kad vos ne visus metus vaikas be normalių karštų pietų gyvena?  unsure.gif

Tarkim kai pati pradinukė buvau ir net iki mokyklos baigimo - visas o visas maistas buvo nevalgomas. Tik mamos gamyba. Iš perkamų: plakta grietinėlė, dar karšta duona ir Tartu kavinės spurgos. Pradinėse klasėse pamokos prasidėdavo nuo 9 ir namie būdavau tik apie 19. Kartais mama sumuštinių įdėdavo ar kokį obuolį, kriaušę. Nenumiriau. Aišku, pavasarį tai atrodydavau kaip WD, per vasarą mama vėl atšerdavo ir rudenį jau kaip žmogus. Sesuo valdiško maisto taip pat negalėjo valgyti. Tai turint tokią patirtį, valgyklų gali ir nebūt.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 09 05, 14:03)
pavasarį tai atrodydavau kaip WD

lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif

Pageriam kavos, arbatos? smile.gif Šilumą šian žada iki 25. Vasaros tęsinys biggrin.gif
Atsakyti