Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2018 09 25, 11:48)
vargšiukai console.gif sveikit  4u.gif  4u.gif
gaila, kad vakar mergelė nepaskambino..

mano vaikis irgi sirguliuoja. Brylikų nėr, temperatūros nėr, bet skauda galvą ir šaltis krečia. Kraujas rodo virusiuką. Sėdi namie.

Danke smile.gif
Reik tik džiaugtis, kad nepaskambino, abo grįžo kaip pats nelabasis susišiaušęs biggrin.gif

Šveikatoš ir taviškiui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 25 rugsėjo 2018 - 12:50
Labos,
Sveikatos sirgaliams. Jaučiu ir mes ryt prisijungsim, nes vaikai be striukių į mokyklą išvažiavo, o aš tik su švarku ir marškinukais trumpom rankovėm.
Saintlina, o tavo princas haris arbuūzą mėgsta? Žaliam tai turėtų patikti biggrin.gif
Ex kulkės kaimynė???
Pou, kaip jūsų su vaiku sveikatos?
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2018 09 25, 15:24)
Ex kulkės kaimynė???

Jo, negi nesakiau biggrin.gif Tavo irgi biggrin.gif Jei rimtai, tai kažkada minėjo, kad kraustysis Kaunan, užtat ir klausiu kuriam kvartale čia tos big stroikės vyksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2018 09 25, 15:24)
Sveikatos sirgaliams. Jaučiu ir mes ryt prisijungsim, nes vaikai be striukių į mokyklą išvažiavo, o aš tik su švarku ir marškinukais trumpom rankovėm.

Saintlina,  o tavo princas haris arbuūzą mėgsta? Žaliam tai turėtų patikti biggrin.gif

taigis. Maniškis kaip tik vakar po pamokų su kažkokia mergička pasivaikščiot ėjo. Apsirengęs tik mokykliniu švarku ant 'maikės'. Kaip tik panašiu metu žiūrėjau į termometrą, tai plius devynis rodė.

Šuo arbūzą ėda, po truputį. Žalias nea biggrin.gif

Tuo parodysiu tau šviežią Lesių, kitos tai fb matė smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2018 09 25, 13:49)

Reik tik džiaugtis, kad nepaskambino, abo grįžo kaip pats nelabasis susišiaušęs  biggrin.gif

nea, nesidžiaugiu visai.
Be to, būtų pamatęs kaip Lesius mašinoj važiuoja, tai būtų užsivengęs ir nereiktų šiauštis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 25 rugsėjo 2018 - 15:32
QUOTE(saintlina @ 2018 09 25, 16:37)
  Kaip tik panašiu metu žiūrėjau į termometrą, tai plius devynis rodė.

Tu į termometrą žiūrėjai, o vaikis į mergičką. Garantuoju, kad jo termometras ryškiai daugiau rodė nei 9 biggrin.gif
Atsakyti
Jatau, pirštinių reik blink.gif neįtikėtina, kad prieš kelias dienas karšta buvo..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 09 25, 20:54)
Jatau, pirštinių reik  blink.gif  neįtikėtina, kad prieš kelias dienas karšta buvo..

O kojinių dar nereik? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 09 25, 21:05)
O kojinių dar nereik?  bigsmile.gif

vilnonių nereik lotuliukas.gif

Atsakyti
Kulke,
gal palieki mažiuką daržely visai dienai? Ką veiki tiek laisvo laiko gavusi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 09 26, 13:26)
Kulke,
gal palieki mažiuką daržely visai dienai? Ką veiki tiek laisvo laiko gavusi? biggrin.gif

Nepalieku, gi namuose abu šią savaitę tūsinamės, tai jau laisvo laiko tikrai kad marios biggrin.gif Nepalikinėsiu bent iki Naujų metų manau, nes ir vakarienės atsisakiau, nėr svarbių reikalų, darbas nekviečia, tai po truputį ir įsilankys, kol man reikės grįžt darban.

Pabaigiau megztinį pagaliau wub.gif Dėvė, Dėve, aš tokios švelnybės sapne nesapnavus, laukiu kol išdžius, galėsiu pikiruotis biggrin.gif Tik negerai, kad pūką meta, bet odinėm kelnėm čia ne bėda, o ir striukė ne iš vilnos, neapsivels smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 09 26, 14:59)
Nepalieku, gi namuose abu šią savaitę tūsinamės

Pabaigiau megztinį pagaliau  wub.gif  Dėvė, Dėve, aš tokios švelnybės sapne nesapnavus, laukiu kol išdžius, galėsiu pikiruotis  biggrin.gif 

Ai, tikrai gi..

Parodyk kai išdžius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 09 26, 20:19)
Parodyk kai išdžius  bigsmile.gif

Nu tai būtiniausiai biggrin.gif Tiesiog nepadoru būtų neparodyti to grožio biggrin.gif
Atsakyti