Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Labas rytas smile.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2018 09 29, 00:52)
Ir dar vienas klaustukas - gal gi su tais štebuklais greičiau viskas vyktų, vien susitaupytų laiko taisant valą ( persisuka vis ). Ale man rinkinio net ir du valus sujungus trumpokas gaunasi. Žodžiu, dar mąstau apie ilgesnio pirkimą ( bet gi pas SD dabar tokio nėra ), mučinu kvadratiniais.

O Narplioju neturi? Pas tave standartinis virbalo ilgis ar trumpesnieji? Bet tai 250 akių nėr gi daug, kad reiktų valus jungt, laisviausiai ant 100cm telpa. Gal tos skylės ir atsirado nuo valo?
Aš iš vis galvoju savo turimus kitokius virbalus leist į marčias, stovi anie be darbo vistiek. Susipirksiu papildomus valus, galiukus ChiaoGoo ir džiaugsiuos, džiaugsiuos biggrin.gif
Atsakyti
Laba bigsmile.gif
QUOTE(Kulkė @ 2018 09 29, 08:11)
Gal tos skylės ir atsirado nuo valo?

Aš iš vis galvoju savo turimus kitokius virbalus leist į marčias, stovi anie be darbo vistiek. Susipirksiu papildomus valus, galiukus ChiaoGoo ir džiaugsiuos, džiaugsiuos  biggrin.gif

Tai kad ratu mezgant nėra skylių, surenkant nuo pagalbinio siūlo atsirado. Ale sakau, čia ne tiek virbalai ir siūlai kalti, kiek 'suerzinta' nuotaika. Sutvarkysiu makaulę ir vysks bus gerai mirksiukas.gif

A man ne visi siūlai vienodai slysta, ir tarkim Filcolanos vilna net labai smagiai, o Troickio angora ir Drops'ų medvilnė, vilna-medvilnė visai nesmagiai. Žodžiu, į marčias virbalų nei už ką neišleisiu blush-anim-cl.gif A vat siūlus tai šiemet jau trečią kartą nešiu į konteinerį. Kažko ieškojau ir vėl radau mestinų wacko.gif

Kažin pas mus SeeKnit'ais kas nors prekiauja. Džeponiški ir veteranės labai giria.
Atsakyti
Saintlina, šiandien dainuok, šiandien tau šventė biggrin.gif Linkiu, kad mergelė lepintų, vaikai džiugintų, šunelis nesigtų ir kailį augintų, miškai grybų priaugintų, o daržas pamaitintų biggrin.gif Kad Alita nešaudytų, vynas vandeniu nevirstų, o teatrai geru repertuaru prieš tave pasigirtų biggrin.gif Kad kojos nesušaltų, rankos nesužvarbtų, ir ausys liktų sveikos anktyvais šaltais rytais vaikščiojant su Lesium biggrin.gif Linkiu gražių suknelių, dailių batelių, gražių vakarų ir saulėtų rytų biggrin.gif Garbingo atlyginimo, geros sveikatos ir puikios figūros linkiu taip pat biggrin.gif Su švente ir būk laiminga oro_buckis.gif
Už tave biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 09 29, 08:39)
A man ne visi siūlai vienodai slysta, ir tarkim Filcolanos vilna net labai smagiai, o Troickio angora ir Drops'ų medvilnė, vilna-medvilnė visai nesmagiai. Žodžiu, į marčias virbalų nei už ką neišleisiu  blush-anim-cl.gif
A vat siūlus tai šiemet jau trečią kartą nešiu į konteinerį. Kažko ieškojau ir vėl radau mestinų wacko.gif

Kažin pas mus SeeKnit'ais kas nors prekiauja. Džeponiški ir veteranės labai giria.

Nieko nežinau, man jie tinka viskam, net spagečiam ir tiem sumegzt tiktų biggrin.gif
Ėėė, nemesk ką. Geriau pradžioj man parodyk. Aš tiek turiu mezgančių/neriančių aplink, gal susigadytų kuriai bigsmile.gif

Hm, kažkas girdėto, einu pagūglint biggrin.gif
Atsakyti
Saintlina, oro_buckis.gif wub.gif

Va, šiaip ne taip iš parodos išsikrapštėm, mažąją už ausų teko tempt nuo gyvuliukų. Grrrr, noooo augint triušius. Daug daug triušių doh.gif Prisipirkom slyvų, svarainių ir šilauogių. Kažką pralekiant daugiametėse mačiau, bet tai ai, bus kitų mugių.
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2018 09 29, 09:01)
Ėėė, nemesk ką. Geriau pradžioj man parodyk. Aš tiek turiu mezgančių/neriančių aplink, gal susigadytų kuriai  bigsmile.gif

Ok, parodysiu mirksiukas.gif

Ai, gi buvo parodoj ir aptvarai su alpakom. Šalia primegzta ir privelta. Gražios pakuotės. Kainos, tiesa, nustebino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 29 rugsėjo 2018 - 10:46
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 09 29, 11:44)
Va, šiaip ne taip iš parodos išsikrapštėm, mažąją už ausų teko tempt nuo gyvuliukų. Grrrr, noooo augint triušius. Daug daug triušių doh.gif Prisipirkom slyvų, svarainių ir šilauogių. Kažką pralekiant daugiametėse mačiau, bet tai ai, bus kitų mugių.
Papildyta:

Ok, parodysiu  mirksiukas.gif

Ai, gi buvo parodoj ir aptvarai su alpakom. Šalia primegzta ir privelta. Gražios pakuotės. Kainos, tiesa, nustebino.

Pasakyk, kad kai ji paaugs, o viena teta dar pasens truputį galėsime kartu įkurti angoros triušiukų fermą. Darysim jiems šukuosenas, kirpsim ir verpsim siūlus biggrin.gif Ji galės būti atsakinga už triušiukų mylavimą biggrin.gif
Mano svarainiai jau stiklainiuose ir arbata geriama biggrin.gif Nieko nenoo iš augalų. Nie-ko.

Na na, gal siūlų turėjo? Kokios tos kainos? bigsmile.gif

Manęs šian laukia vojažas po kapines.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 29 rugsėjo 2018 - 11:12
QUOTE(Kulkė @ 2018 09 29, 12:06)
Pasagyk, kad kai ji paaugs, o viena teta dar pasens truputį galėsime kartu įkyrti angoros triušiukų fermą. Darysim jiems šukuosenas, kirpsim ir verpsim siūlus  biggrin.gif Ji galės būti atsakinga už triušiukų mylavimą  biggrin.gif
Mano svarainiai jau stiklainiuose ir arbata geriama  biggrin.gif Nieko nenoo iš augalų. Nie-ko.

Na na, gal siūlų turėjo? Kokios tos kainos?  bigsmile.gif

Manęs šian laukia vojažas po kapines.

OK, perduosiu, ale čia tie norai kas savaitę keičiasi biggrin.gif

Ėėėėė, aš taip nežaidžiu! Kur pirkai svarainius, stoties turguj? Buvo parodoj, bet labai jau mažiukai ir pusžalių daug. Auginsiu savo, tai bent padoraus dydžio bus.

Ai, siūlai alpakų nelabai domina, ten jų kainos kaip ir anksčiau - kosTmosas. A vat gaminiai nustebino. Kojinės, kumštinės pirštinės su tokiu gana kukliu žakardu - 25; 28; 30; 35 €/vnt. Iš mūsiškės vilnos kada mugėj mačiau po 5-7 €/vnt. O angorinio triušio vilnos ( 80% angoros ir 20% nepamenu kas) siūlų riestainis virš 25 €. Pagal vaizdą, gal ten 50 gr tokia kaina.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 09 29, 12:23)
OK, perduosiu, ale čia tie norai kas savaitę keičiasi  biggrin.gif

Ėėėėė, aš taip nežaidžiu! Kur pirkai svarainius, stoties turguj? Buvo parodoj, bet labai jau mažiukai ir pusžalių daug. Auginsiu savo, tai bent padoraus dydžio bus.

Tai čia su ta mintim ir rašiau biggrin.gif

Aleksoto turguj.
Atsakyti
Saintlina, saulele tu mūsų su uogienės , nors gal geriau šampano ,diena tave!!!! Kad nei piniginė , nei taurė, nei makaulė niekada neištuštėtų!!!!!
Jatau kokį stresą apturėjau- ateinu , o visur nauja versija, net kvėpuot iš to strioko nustojau ir išjungus iš pasiutimo visus langus ušvaliau bigsmile.gif gerai, kad į vakarą reikiamą mygtuką radau:)
Gauvile, prašom su maža princese į svečius, turim reikiamą augintinį mirksiukas.gif o šiaip kai vaikai augo, tai reguliariai kas savaitgalį į aleksoto turgų eidavom- gyvūnėlių pažiūrėti biggrin.gif
Atsakyti
Jatau, Kulkyt, iš kur tu tokių žodžių randi? wub.gif wub.gif
Ačiū labai, net susigraudinau...

Ačiū, mielosios, už sveikinimus wub.gif jūs pačios pačiausios wub.gif
Kažkokia intensyvi diena, neturiu kada net užsukt su jumis šampės išgert. Ryt gersim bigsmile.gif nenusimuilinkit labai smile.gif
Šian mane dukart piešė smile.gif turiu karikatūrą kartu su mergele ir portretą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 09 29, 20:53)
Jatau, Kulkyt, iš kur tu tokių žodžių randi?  wub.gif  wub.gif
Ačiū labai, net susigraudinau...

Ačiū, mielosios, už sveikinimus  wub.gif  jūs pačios pačiausios  wub.gif
Kažkokia intensyvi diena, neturiu kada net užsukt su jumis šampės išgert. Ryt gersim  bigsmile.gif  nenusimuilinkit labai smile.gif
Šian mane dukart piešė smile.gif turiu karikatūrą kartu su mergele ir portretą smile.gif

Turiu skrynelę ax.gif biggrin.gif

Ooo, kaip faina bigsmile.gif Bent jau šaržą parodyk kada atlaisvėsi bigsmile.gif

Ryt mergelė važiuoja lašišų žuvaut. Pirmą kartą. Laksto ir ruošias kaip merga į pasimatymą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 09 29, 21:29)
Ryt mergelė važiuoja lašišų žuvaut. Pirmą kartą. Laksto ir ruošias kaip merga į pasimatymą lotuliukas.gif

Čia kažkur vietoj ar link Skandinavijos? Lašiša yr gerai smile.gif gero laimikio jam 4u.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Rytas labas su kava smile.gif

QUOTE(saintlina @ 2018 09 30, 07:35)
Čia kažkur vietoj ar link Skandinavijos? Lašiša yr gerai smile.gif gero laimikio jam 4u.gif

Vietoj, pažįstami vakar pagavo 5kg ir 14kg lašišas, tai anam visai akys užsidegė pamačius biggrin.gif Ir šiandien yra paskutinė diena, kai pagavęs gali pasiimti vieną.

Atsakyti