Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2018 10 03, 11:52)
čia oras ar šiaip kas ne kažką?..

Oras oras - šalta, drėgna ir tamsu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 10 03, 11:54)
Oras oras - šalta, drėgna ir tamsu  biggrin.gif

ir dar vėjas. Brrr. Bet man kažkodėl visad į darbą išėjus būna gerokai šalčiau nei pora valandų anksčiau išlindus su šuniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 10 03, 12:08)
ir dar vėjas. Brrr. Bet man kažkodėl visad į darbą išėjus būna gerokai šalčiau nei pora valandų anksčiau išlindus su šuniu biggrin.gif

Belekas. Bet užtat savaitgalį kokį žada bigsmile.gif

Pasiėmiau česnakus wub.gif Ačiū labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 10 03, 12:55)
Belekas. Bet užtat savaitgalį kokį žada  bigsmile.gif

Pasiėmiau česnakus  wub.gif  Ačiū labai labai  wub.gif

aga, net netikiu biggrin.gif

nėr už ką smile.gif

FB gavau pasiūkymą sudalyvauti seminare šuns raumenų stiprinimui. Kaina virš 200 pinigų.. aš apakus blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 03 spalio 2018 - 12:03
Saulė šviečia, kur gi čia blogas oras? unsure.gif biggrin.gif

Laba bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 10 03, 13:17)
Saulė šviečia, kur gi čia blogas oras?  unsure.gif  biggrin.gif

Aš turbūt kaip Olafas lietaus debesėlį virš galvos nešiojuosi biggrin.gif

Šita, kaip tavo heivordas? Judi ar stopas? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2018 10 03, 13:00)
FB gavau pasiūkymą sudalyvauti seminare šuns raumenų stiprinimui. Kaina virš 200 pinigų.. aš apakus  blink.gif

A tai tu ką - ne milijonierė? Negi gaila dėl mylimo šunelio? Nu nepavalgysi kelias dienas, bet kiek gero sužinosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 10 03, 14:29)
Aš turbūt kaip Olafas lietaus debesėlį virš galvos nešiojuosi  biggrin.gif

Šita, kaip tavo heivordas? Judi ar stopas?  bigsmile.gif
Papildyta:

A tai tu ką - ne milijonierė? Negi gaila dėl mylimo šunelio? Nu nepavalgysi kelias dienas, bet kiek gero sužinosi  biggrin.gif

Juokavau, lijo ir ant kalno wacko.gif

Laukiu 'papildų' virbalams. A su SD mano santykiai komplikuoti, kaba kažin koks prakeiksmas laugh.gif

Nius joa, išmokti nusimegzt kepurę ar kojines kainuoja pigiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 10 03, 14:29)
Nu nepavalgysi kelias dienas, bet kiek gero sužinosi  biggrin.gif

aš įtariu, kad ten neužteks sužinoti, ten darbas su įranga smile.gif kur paskui mylimas šunelis sportuos, jei nenupirksiu ko reik biggrin.gif
Ai, gal tiek to, aisim geriau nemokamai pasivaikščioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 10 03, 14:43)
Juokavau, lijo ir ant kalno wacko.gif

Laukiu 'papildų' virbalams. A su SD mano santykiai komplikuoti, kaba kažin koks prakeiksmas laugh.gif

Nius joa, išmokti nusimegzt kepurę ar kojines kainuoja pigiau  biggrin.gif

Uf, net palengvėjo biggrin.gif

Yr pasirinkimas ir be SD pati žinai. smile.gif Man vėl ant seilės užtiško vienas kardiganas ar kaip čia pavadint. Nu jau spalva spalva wub.gif Ir šiaip man jis senai jau patinka, vakar seilėjausi ir rinkau info biggrin.gif Mezgasi nuo viršaus taip įdomiai smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Jo, Saintlin, mes tau kaip draugei padarysim išimtį - kiekvienai po 100€ už pamoką paimsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 10 03, 16:17)
Jo, Saintlin, mes tau kaip draugei padarysim išimtį - kiekvienai po 100€ už pamoką paimsim  biggrin.gif

Tiek to, vis tiek šuneliui nieko megzto nereik, galiu nesimokyt biggrin.gif

Neżinau, ar minėjau. Šunio sesutę nusipirko latvė, kuri verpia šunų vilną. FB vis prideda siūlų ir mezginių nuotraukų. Atrodo tai labai minkšti ir švelnūs, kaip triušio kokio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 10 03, 17:29)

Neżinau, ar minėjau. Šunio sesutę nusipirko latvė, kuri verpia šunų vilną. FB vis prideda siūlų ir mezginių nuotraukų. Atrodo tai labai minkšti ir švelnūs, kaip triušio kokio smile.gif

Ne, nu. Viršuj parašai, o apačioj paneigi smile.gif Biznio planas prieš akis biggrin.gif Reik tau megzt, reik.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 10 03, 16:17)
Yr pasirinkimas ir be SD pati žinai.  smile.gif Man vėl ant seilės užtiško vienas kardiganas ar kaip čia pavadint. Nu jau spalva spalva  wub.gif Ir šiaip man jis senai jau patinka, vakar seilėjausi ir rinkau info  biggrin.gif Mezgasi nuo viršaus taip įdomiai  smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Jo, Saintlin, mes tau kaip draugei padarysim išimtį - kiekvienai po 100€ už pamoką paimsim  biggrin.gif

Nu tai jau užsakymas padarytas. Jei iki savaitgalio nesulauksiu jokios reakcijos, teks prašyt grąžint pinigus rolleyes.gif
Joooo, veža tave geltona biggrin.gif Megzk, gražiai tau gaunasi mirksiukas.gif

QUOTE(saintlina @ 2018 10 03, 17:29)

Kaip tai nereikia? Gi reikia batukų, 4! Kiepkos ir šaliko kalėdine tema cool.gif

Taigi povilnę verpia, ir turi būt minkštučiai, švelnučiai wub.gif Kiti specialiai ieško su šuns vilna gaminių. Tokie žvejai, medžiotojai ar šiaip problemų su sąnariais turintys ieško riešinių, pirštinių, juosmeniui, keliams juostų. Nors mums gydymo tikslams ir aviukų vilna tinka.

QUOTE(Kulkė @ 2018 10 03, 17:31)
Ne, nu. Viršuj parašai, o apačioj paneigi  smile.gif  Biznio planas prieš akis  biggrin.gif Reik tau megzt, reik.

Va va drinks_cheers.gif

Uf, įrašė mane į tėvų komitetą. Nieko neišmanau, nežinau ir šiaip nieko nemoku. Vaikui tik gėdos pridarysiu doh.gif
Atsakyti