Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2018 10 13, 14:43)

Ėėė, gi, tai ir visas derlius nuriedės man kieman ir daržų laistyt nereikės  bigsmile.gif Aš tik vienus pliusus įžvelgiu  biggrin.gif
Kur čia ta pietinė aukštuomenė randasi kaži?  g.gif

Koks jau ten pliusas supuvę obuoliai ir suplyšę pomidorai. Va, Saintlinos arbūzai bigsmile.gif atlėktų tokie rieduliai nuo kalno su pagreičiu į tavo kiemą lotuliukas.gif

QUOTE(saintlina @ 2018 10 13, 16:10)
Ačiū, drauge smile.gif  wub.gif  ir visai nepavėlavai, aš vis dar dovanų gaunu smile.gif vakar va gavau kelionę į Laimos šokolado fabriką lotuliukas.gif na, ji bus lapkritį, ale yr ko laukt thumbup.gif

Nieko nenuveikiau. Nebuvau visai biggrin.gif  ko man ten važiuot jei tavęs nėr smile.gif

Kokia fainulka dovana wub.gif Tuoj ir lapkritis. Kažkada buvau Rūtos saldainių fabrike, irgi kaip ir dovaną gavau laisvalaikiui praleist.

Tai sūnaus pasimatymas nuėjo lesiui po uodega, ane? unsure.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2018 10 13, 18:03)
Freda, Aleksotas, Garliava. Arba kokie Jonučiai. Reikia eit googlint, kur Kaune pietūs cool.gif

Šilta, šilčiau, karšta.. Galima jau ir pristabdyt, kad nepralėktum bigsmile.gif

Šiandien pasiruošiau žemę česnakams sodint. Bet nepasodinau. Per ilgai kuičiausi. Sutemo biggrin.gif Dabar gal tik kitą savaitę sodinsiu. Girdėjau, kad ruduo dar ilgai karaliaus, bus dvi bobų vasaros. Tai spėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2018 10 13, 21:19)
Šilta, šilčiau, karšta.. Galima jau ir pristabdyt, kad nepralėktum bigsmile.gif

Šiandien pasiruošiau žemę česnakams sodint. Bet nepasodinau. Per ilgai kuičiausi. Sutemo biggrin.gif Dabar gal tik kitą savaitę sodinsiu. Girdėjau, kad ruduo dar ilgai karaliaus, bus dvi bobų vasaros. Tai spėsiu.

Ėėė, gi, tai tu Nera visiška kaimynė būsi. Va jai ir spjaudyk viską, ko negaila cool.gif

Dar net negalvoju apie sodinimą smile.gif O tu sodink, sodink, lietus išplaus ir pas mane viskas suplauks lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 13 spalio 2018 - 20:24
Labas rytas bigsmile.gif

Tai ką, pasimeldėm, dabar šventos kavos galim maktelt biggrin.gif
Atsakyti
Su šv saucainiais wub.gif

Laba bigsmile.gif
Atsakyti
Psio, išlydėjom šventąjį vyrą ir tėtį, aplankėm šventą zoo sodą, prišveitėm šventų čysburgerių ir apėmė šventas tinginys biggrin.gif O kaip norėčiau dar iki knygyno nuvažiuot, gal nusipirkčiau tą šventą knygą bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 14 spalio 2018 - 12:44
Mergiotės praėjusį savaitgalį buvo, per pasaulinę gyvūnų dieną. Dalyvavo kartu su darželiu šventėj rolleyes.gif

A šian toliau intymiai bais toliau bendrauju su savo spintų turiniu. Radau dar trumpesnius virbalų galiukus. Visai pamiršus buvau. Pirkau gi specialiai trumpiems valams doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 14 spalio 2018 - 13:00
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 10 14, 13:59)
Mergiotės praėjusį savaitgalį buvo, per pasaulinę gyvūnų dieną. Dalyvavo kartu su darželiu šventėj   rolleyes.gif

A šian toliau intymiai bais toliau bendrauju su savo spintų turiniu. Radau dar trumpesnius virbalų galiukus. Visai pamiršus buvau. Pirkau gi specialiai trumpiems valams doh.gif

Vaikams gal ir smagu, bet suaugusiojo akimis baisi liūdnuma. Ale vieną beždžioną įsiutinau ku-kū darydama, puolė net per stiklą gaudyt biggrin.gif

Nu kaip fain, kai randi naudingų dalykėlių bigsmile.gif Šita, ar aš galiu ryt atvažiuoti pasiimti, ar bus dar antra serija? lotuliukas.gif

Nu kaip aš nepapasakojau svarbiausio - mergelės brolis nusprendė, kad amžinai jaunas nebus ir vakar pasipiršo bigsmile.gif Kažkas šįkart tikrai nebeišsisuks nuo piršliavimo doh.gif

Nugalėjom šventą tinginį ir turiu šventą knygą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 14 spalio 2018 - 14:18
QUOTE(Kulkė @ 2018 10 14, 15:15)
Vaikams gal ir smagu, bet suaugusiojo akimis baisi liūdnuma. Ale vieną beždžioną įsiutinau ku-kū darydama, puolė net per stiklą gaudyt biggrin.gif

Nu kaip fain, kai randi naudingų dalykėlių  bigsmile.gif  Šita, ar aš galiu ryt atvažiuoti pasiimti, ar bus dar antra serija? lotuliukas.gif

Nu kaip aš nepapasakojau svarbiausio - mergelės brolis nusprendė, kad amžinai jaunas nebus ir vakar pasipiršo  bigsmile.gif  Kažkas šįkart tikrai nebeišsisuks nuo piršliavimo doh.gif

Nugalėjom šventą tinginį ir turiu šventą knygą  biggrin.gif

Pasiutusios tos beždžionės biggrin.gif

Dar liko 4 krepšiai. Šiandien jau niekaip nespėju, bet kuriuo momentu gali grįšt baubas cool.gif

Oi, geras. A tai kur vestuvė bus, LT? bigsmile.gif Mokėsi užsienietiškai jaunosios pusei pasvotaut? biggrin.gif Ne, nu žvingauju iš savęs, jau ir taip tikroji lenkų kalba juokina pastoviai, o mūsiškio lenkų dialekto iki šiol nesuprantu laugh.gif Manrods, italų greičiau išmokti galima biggrin.gif

Tą pačią? Paskui papasakok, ar radai ką nors tokio, ko anksčiau nežinojai. Aš tai tik greit permečiau paveiksliukus, tos pačios foto jau turimose knygose yra, tai į turinį net nesigilinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 14 spalio 2018 - 14:37
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 10 14, 15:36)
Pasiutusios tos beždžionės biggrin.gif

Dar liko 4 krepšiai. Šiandien jau niekaip nespėju, bet kuriuo momentu gali grįšt baubas cool.gif

Oi, geras. A tai kur vestuvė bus, LT?  bigsmile.gif Mokėsi užsienietiškai jaunosios pusei pasvotaut? biggrin.gif Ne, nu žvingauju iš savęs, jau ir taip tikroji lenkų kalba juokina pastoviai, o mūsiškio lenkų dialekto iki šiol nesuprantu laugh.gif Manrods, italų greičiau išmokti galima biggrin.gif

Tą pačią? Paskui papasakok, ar radai ką nors tokio, ko anksčiau nežinojai. Aš tai tik greit permečiau paveiksliukus, tos pačios foto jau turimose knygose yra, tai į turinį net nesigilinau.

Taigis biggrin.gif Kai dvi bezdžionės susitinka - gero nelauk biggrin.gif

Supratau smile.gif

Tikriausiai LT biggrin.gif Nieko nežinau, anai giminei tegu ima atskirus piršlius lotuliukas.gif Iš vis tuos lenkus į kokį sandėliuką lauko suštabeliuot reik ir ramu biggrin.gif

Jo, buvo dar kitokia, bet šitoj raštų daugiau. Ką tikrai galiu pasakyti, kad vertimas yra toks, khem, khem, absoliučiai techninis ir vertėja nelaikius virbalų rankose. Kaip tarkim - Užpakalinių pynių mezgimas doh.gif
Atsakyti

QUOTE(Kulkė @ 2018 10 14, 15:49)
Taigis  biggrin.gif  Kai dvi bezdžionės susitinka - gero nelauk biggrin.gif

Jo, buvo dar kitokia, bet šitoj raštų daugiau. Ką tikrai galiu pasakyti, kad vertimas yra toks, khem, khem, absoliučiai techninis ir vertėja nelaikius virbalų rankose. Kaip tarkim - Užpakalinių pynių mezgimas doh.gif

lotuliukas.gif a vaikai ką tuo metu veikė?

Aha, dažnai girdžiu vartojant šiaip, nors kalba tai tikrai ne apie užpakalius ar užpakalines dalis laugh.gif

Kai tu mezgei mažybines kojinytes trumpom eilėm, bandžiau iš knygų pasimokyt. Nieko, visiškai nieko nesupratau doh.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

OK, einu į 86psl, o ten:

Ir taip toliau. Nusprendžiau, per menkas išsilavinimas, tada jau tavo patarimais ir dar kiek pati išmąsčiau. Greičiausiai vistiek neteisingai darau. Ai, bile į akis labai smarkiai nekrenta ir gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 14 spalio 2018 - 16:29
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 10 14, 17:27)
lotuliukas.gif a vaikai ką tuo metu veikė?

Kai tu mezgei mažybines kojinytes trumpom eilėm, bandžiau iš knygų pasimokyt. Nieko, visiškai nieko nesupratau doh.gif
OK, einu į 86psl.

Ir taip toliau. Nusprendžiau, per menkas išsilavinimas, tada jau tavo patarimais ir dar kiek pati išmąsčiau. Greičiausiai vistiek neteisingai darau. Ai, bile į akis labai smarkiai nekrenta ir gerai.

Mažas užlūžęs buvo vežime, o didžioji žvengė susirietus ant viso zoo biggrin.gif

Šituo 86psl būdu visad mezgu 'rastoką', kaip lietuviškai pavadint? Apykaklės pakilimą? Nu rimtai, kai skaityt pradėjau, tai ir rašo, kad apykaklei megzt. O prie ko čia kojinytės kulniukas? Šitas būdas neduoda linkio.
Ką būtent manai, kad neteisingai darai?
Mano visa mokykla youtube. Nėr geriau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 14 spalio 2018 - 17:11
QUOTE(Kulkė @ 2018 10 14, 18:04)
Mažas užlūžęs buvo vežime, o didžioji žvengė susirietus ant viso zoo biggrin.gif

Šituo 86psl būdu visad mezgu 'rastoką', kaip lietuviškai pavadint? Apykaklės pakilimą? Nu rimtai, kai skaityt pradėjau, tai ir rašo, kad apykaklei megzt. O prie ko čia kojinytės kulniukas? Šitas būdas neduoda linkio.
Ką būtent manai, kad neteisingai darai?
Mano visa mokykla youtube. Nėr geriau  biggrin.gif

lotuliukas.gif

Čia tas atvejis, kai skaitai ir matai 'špygą', niekaip neteksto nesupratau.

Tai jau darau, taip, kad akims gražu būtų, mano atveju - net du kartus vienoj vietoj apsuku siūlu - vienas būna mažinant akis ir jis lieka, kitas - 'auginant'

Negerai čia kas nors? Skylučių nėra, tik kad reikia vis sukinėt akis, nius kad akys gražiai sugultų.

O instagrame mačiau dar kitokį būdą. Berods užsiseivinau, einu ieškoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 14 spalio 2018 - 17:46