Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2018 12 04, 22:08)
Galiu kilnot, ale pakelt kažko sunkesnio neišeina ir gulint apsiverst sunku, kol įsipatoginu. Ai, praeis. Gal koks vidinis mėšlungis sutraukė tam kartui. Kaip sutraukė, taip ir atleis. Aš tokį maudimą nuo krūtinės krašto link nugaros toj juostoj jaučiau jau kuris laikas, o šiandien nešiau mažių praust rankyčių, kėliau ir kaip pystelėjo nugaros skausmas vienam taške, akimirkai net kvėpuot sunku pasidarė.

Yra toks tepalas su čiliais. Labai gerai užkaitina ir nuima skausmą. Jei atsibos kentėt, pasakyk, ieškosiu pavadinimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 12 04, 21:22)
Yra toks tepalas su čiliais. Labai gerai užkaitina ir nuima skausmą. Jei atsibos kentėt, pasakyk, ieškosiu pavadinimo  mirksiukas.gif

Patepė mergelė su Diclac smile.gif Taip ištisai neskauda smile.gif Ryte jau bus gerai, tikiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Labas dienas smile.gif

Buvom pas gydytoją, ojei vajei, kiek sergančių vaikų, vakar susirinkime irgi pasakojo, kad serga vaikai. Prisipirkom arbatų, vaistų ir grįžom gydytis toliau.

Kafos?
Atsakyti
Hai smile.gif

Kulke, kaip nugara?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 12 05, 11:17)
Kulke, kaip nugara?

Geriau jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 12 05, 12:24)
Geriau jau  smile.gif

tai gerai smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Aš Kulkė. Aš esu priklausoma nuo spurgų ir mezgimo lotuliukas.gif Dėve, Dėve, aš pati tuoj kaip ta spurga atrodysiu doh.gif

Ką jūs?

Gaudvile, aš toliau sėkmingai naikinu tavuosius dovanotinius siūlus bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Laaaba bigsmile.gif

QUOTE(Kulkė @ 2018 12 05, 14:14)
Aš pati tuoj kaip ta spurga atrodysiu doh.gif

Ką jūs?

Gaudvile, aš toliau sėkmingai naikinu tavuosius dovanotinius siūlus  bigsmile.gif  wub.gif

Kur jau ten - mosikuojantis virbalais daug daug energijos reikia. Kaip kitaip dirbs rankos ir protas be kuro, m? unsure.gif

Aš tai dzirbu, virbalus paimti į rankas nėra kada. Visiška netvarka wacko.gif

Ir kas gi dabar bus ir iš ko? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 12 05, 13:32)
Kur jau ten - mosikuojantis virbalais daug daug energijos reikia. Kaip kitaip dirbs rankos ir protas be kuro, m?  unsure.gif

Aš tai dzirbu, virbalus paimti į rankas nėra kada. Visiška netvarka wacko.gif

Ir kas gi dabar bus ir iš ko?  bigsmile.gif

Gerai, tam kartui patikėsiu ir sušlamšiu dar vieną biggrin.gif

Na na, kokie darbai užėmę galvą ir rankas?

Dabar gimsta storulis megztinis mergikei iš tų Yarnart Shetland kažkokių, etiketės sėkmingai sunaikintos mažų rankyčių biggrin.gif Dar pas save radau panašių, toks visai neblogas gaunasi mano akimis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 12 05, 14:14)
Dėve, Dėve, aš pati tuoj kaip ta spurga atrodysiu doh.gif

aš jau seniai kaip spurga atrodau. Ir nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 12 05, 15:28)
aš jau seniai kaip spurga atrodau. Ir nieko smile.gif

Aik aik biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Atsakyti