Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Uf, aš be kojyčių....
Užtat buvom susitikę su šunio 'seneliais'?.. (tėvo šeiminiinkais). Sužinojau, kad labai gerai mano ciuckis atrodo, puikus kailis, kaulai, sudėjimas ir pan. Galim registruotis į parodas smile.gif tik uodegą reik mokyt ringe nuleist.

Žiūrim Kaukę bigsmile.gif gražu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2018 12 22, 1)
Saintlina tuo tarpu vis dar šąla. Nu užlindo jie man prieš eilę, nėr kur dėtis.

O mergelė šiandien šovė - žinai, geriau aš nupirksiu siūlus, tu man numegsi megztinį, negu aš parduotuvėj pirksiu gatavą. Jau buvo atsisakęs minties, kad aš megsiu. Sako, gi iki Kalėdų numegsi lotuliukas.gif Aha, sakau, nemiegosiu, nevalgysiu, o tik megsiu  biggrin.gif  Tai ne, sako, dvi valandas pamezgi, 5 min leisiu pailsėt  biggrin.gif  Žmogus gerasis  biggrin.gif

Nešąla smile.gif su Lesium kai palakstau, šlapia grįžtu. Megzk ramutukė šeimynai smile.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 12 22, 20:11)
Uf, aš be kojyčių....
Užtat buvom susitikę su šunio 'seneliais'?.. (tėvo šeiminiinkais). Sužinojau, kad labai gerai mano ciuckis atrodo, puikus kailis, kaulai, sudėjimas ir pan. Galim registruotis į parodas smile.gif  tik uodegą reik mokyt ringe nuleist.

Žiūrim Kaukę  bigsmile.gif  gražu  wub.gif

Žinokis tu ne viena tokia biggrin.gif
Jeigu šunys turėtų elitą, tai tavasis būtų pirmųjų gretose wub.gif Rimtai smile.gif

Eglė yra wub.gif Didelė ir labai graži biggrin.gif Tik lempučių trūksta, vyniojau, susibadžiau visa, žiū, vienas laidelis išlėkęs ir neveikia doh.gif

Įsijungiau ir aš nors galiuką pažiūrėsiu, kad jau prisėdau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 12 22, 22:28)
Jeigu šunys turėtų elitą, tai tavasis būtų pirmųjų gretose  wub.gif  Rimtai  smile.gif

Eglė yra  wub.gif  Didelė ir labai graži  biggrin.gif

Įsijungiau ir aš nors galiuką pažiūrėsiu, kad jau prisėdau  smile.gif

Kaip faina wub.gif

Super thumbup.gif nufotkink bigsmile.gif

Prisėsk,atsipūsk smile.gif

Mes šian parodoj vos meino meškėno nenusipirkom smile.gif ir mergelei labai patiko. Būtų buvęs katinukas, ne katytė, būčiau parsinešus.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 12 22, 21:47)
Super thumbup.gif nufotkink  bigsmile.gif

Mes šian parodoj vos meino meškėno nenusipirkom smile.gif ir mergelei labai patiko. Būtų buvęs katinukas, ne katytė, būčiau parsinešus.

Kai lemputės bus smile.gif

Oi šitie ir man laaaabai patinka bigsmile.gif Tik mano abi kvankos dar gyvos, kažkaip 3 katės daugoka net ir man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 12 22, 22:52)
Kažkaip 3 katės daugoka net ir man  biggrin.gif

Ai, kur dvi, ten ir trys biggrin.gif tik tos dvi kaži kaip priimtų.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 12 22, 22:35)
Ai, kur dvi, ten ir trys biggrin.gif tik tos dvi kaži kaip priimtų.

Jos, būna, viena kitos nepriima, nors ir kraujo ryšys sieja, tai baisu ir pagalvot apie naują katiniuką unsure.gif
Atsakyti
Hai! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 23 gruodžio 2018 - 18:22
Laba bigsmile.gif

Jei ne eilinis kipišas su rinkimais, būčiau ir nesugalvojus. Žodžiu, Saintlina, Operos ir baleto teatre kalėdinę pasaką sukūrė M. Petruškevičius, žinojai? mastau.gif

A mes vakar tikroj žiemoj buvom. Jau koks gražus Šiaurės Lietuvos miškas. Baltas, baltas, dideli kąsniai ant eglių šakų. Uf, pataikėm geru momentu važiuot wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 12 23, 21:02)
Laba  bigsmile.gif

Jei ne eilinis kipišas su rinkimais, būčiau ir nesugalvojus. Žodžiu, Saintlina, Operos ir baleto teatre kalėdinę pasaką sukūrė M. Petruškevičius, žinojai? mastau.gif

A mes vakar tikroj žiemoj buvom. Jau koks gražus Šiaurės Lietuvos miškas. Baltas, baltas, dideli kąsniai ant eglių šakų. Uf, pataikėm geru momentu važiuot  wub.gif

Lab!

Kur bolotiruojies? biggrin.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 12 23, 21:11)
Kur bolotiruojies?  biggrin.gif

Niekur biggrin.gif va, Vilniaus vitrinos ir viešos vietos konkurse dalyvavo.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 12 23, 21:17)
Niekur  biggrin.gif va, Vilniaus vitrinos ir viešos vietos konkurse dalyvavo.

A jooo, mačiau fajeboke kipišą. Nu ką dabar, mano langai prieš porą metų su karpiniais irgi būtų galėję paimt nominaciją biggrin.gif

Na, ką megsi? Su nakvyne važiavot žibintų žiūrėt? Nesušalėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 23 gruodžio 2018 - 21:22
QUOTE(Kulkė @ 2018 12 23, 21:21)
A jooo, mačiau fajeboke kipišą. Nu ką dabar, mano langai prieš porą metų su karpiniais irgi būtų galėję paimt nominaciją biggrin.gif

Na, ką megsi? Su nakvyne važiavot žibintų žiūrėt? Nesušalėt?

Ai, nesistebiu. Pirma reakcija buvo: ar Mantas pigus dekoratorius, ar teatras toks turtingas. Na, bet tik pirma reakcija. Šiaip, artimas ano stilius bent jau Kalėdų tema bigsmile.gif

Dar nežinau. Gal ryt vakare išvis miegosiu. Norėčiau gal avantiūrą. Noriu megzt, bet nežinau ką. Šiandien tikrai nežinau, bet visai visko gali būt, kad ryte tvirtai žinosiu biggrin.gif Vo, koks žodžių jovalas gavos laugh.gif
Atsakyti