Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2019 02 08, 12:14)
Laba, mažoji jau baigia sirgt, dabar vyresnė su savo fintais. Man tai patinka, kai 'ligos' pult pradeda pvz., nepasiruošus paskaitoms. Duosiu tuoj tokių antibiotikų, kad mažai nepasirodys cool.gif

Tai va, sėt dar nėra noro, nors jau reiktų pamąstyti apie vienmetės mieste  bigsmile.gif

Sveikatos mažei 4u.gif
O jo, yra šita liga pas didesnius gudročius biggrin.gif

O man vakar pareiškė, kad jai šiemet jau 10 sueis, prasidės paauglystė ir pažiūrėsim kaip čia bus, ir t.t. ir pan. Gerai, kad visa tai sms'u parašė, abo žvengiau susirietus biggrin.gif

Klausai, tai žiūrėsma šiandien Liudočką? bigsmile.gif

Nesėsiu vienmečių. Nei vienos vienutėlės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 08 vasario 2019 - 12:35
QUOTE(Gaudvilė @ 2019 02 08, 12:14)
Laba, mažoji jau baigia sirgt, dabar vyresnė su savo fintais. Man tai patinka, kai 'ligos' pult pradeda pvz., nepasiruošus paskaitoms. Duosiu tuoj tokių antibiotikų, kad mažai nepasirodys cool.gif

Tai va, sėt dar nėra noro, nors jau reiktų pamąstyti apie vienmetės mieste  bigsmile.gif

Gaudvile, cinko duok mergicai. Išties veikia, pagreitėja sveikimas.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2019 02 08, 12:34)

O man vakar pareiškė, kad jai šiemet jau 10 sueis, prasidės paauglystė ir pažiūrėsim kaip čia bus, ir t.t. ir pan. Gerai, kad visa tai sms'u parašė, abo žvengiau susirietus  biggrin.gif

Klausai, tai žiūrėsma šiandien Liudočką?  bigsmile.gif

Nesėsiu vienmečių. Nei vienos vienutėlės  biggrin.gif

lotuliukas.gif vyriškis jau balsu juokiasi, kai savo liūc imu komandas duot. Paskutinis žodis būna - DABAR! Kaip kareivukas viską padaro. Uf greičiai apsiženytų, nuimtų man tokį smagumą kaip komandų davimą wacko.gif laugh.gif

QUOTE(Pou @ 2019 02 08, 12:35)
Gaudvile, cinko duok mergicai. Išties veikia, pagreitėja sveikimas.

Ačiū 4u.gif Pakosti dabar tik, nedaug. Vistiek iki kitos savaitės vidurio dar namie palaikysiu.
Atsakyti
Kulke, žiūrėsiu Liudą biggrin.gif šią visą savaitę linksmino magnuna, tai vakar tiek užkalbėjo ausis apie svoncho, kad net naktį derinau siūlus laugh.gif Ale, perkračiau atminty visus turimus, ir aišku, nieks netinka. Et, atidėsiu 'ant po to'. Žodžiu, būtų buvę smagu kartu su rusaitėm buvę megzt, bet tai tiek to.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2019 02 08, 13:44)
Kulke, žiūrėsiu Liudą  biggrin.gif šią visą savaitę linksmino magnuna, tai vakar tiek užkalbėjo ausis apie svoncho, kad net naktį derinau siūlus laugh.gif Ale, perkračiau atminty visus turimus, ir aišku, nieks netinka. Et, atidėsiu 'ant po to'. Žodžiu, būtų buvę smagu kartu su rusaitėm buvę megzt, bet tai tiek to.

Ir aš laukiu bigsmile.gif
Neturiu magnunos pas save, nežinau apie ką tu čia, bet pasieškosiu, interesna bigsmile.gif
Radau, dar ir live'as aktyvus, reik pažiūrėt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 08 vasario 2019 - 14:05
QUOTE(Kulkė @ 2019 02 08, 14:02)
Ir aš laukiu  bigsmile.gif
Neturiu magnunos pas save, nežinau apie ką tu čia, bet pasieškosiu, interesna  bigsmile.gif
Radau, dar ir live'as aktyvus, reik pažiūrėt  bigsmile.gif

Ji tokia moteriškė uf, bet man patinka, neisterikuojanti. Ir dabar su vaiku sanatorijoje, tai vaizdelis atitinkamas.

Buvom iki daktarės nulėkusios, sergančių, su kaukėm ajazus kiek blink.gif žodžiu, plaučius paklausė, gerklę pažiūrėjo, sakė lengvai prasisukom ( nius joa, kai jau pats gadastis praėjo wacko.gif) ir dar pasijuokė, kad mažai serga. Ir ačiū D biggrin.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Užregistravau Lesių į parodą smile.gif tiesa, patvirtinimo negavau dar smile.gif

Nieko dar nesėjau, bet reiktų jau kokias Polkutes gal išsitraukt.

Gaudvile, primink, kai WD rodys. Abo pražiopsosiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 08 vasario 2019 - 20:28
QUOTE(saintlina @ 2019 02 08, 20:26)
Užregistravau Lesių į parodą smile.gif  tiesa, patvirtinimo negavau dar smile.gif 

Gaudvile, primink, kai WD rodys. Abo pražiopsosiu smile.gif

Kaip fainai bigsmile.gif

Tai ateinantį pirmadienį ir grįžta į ekranus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2019 02 08, 20:26)
Užregistravau Lesių į parodą smile.gif  tiesa, patvirtinimo negavau dar smile.gif 

Nieko dar nesėjau, bet reiktų jau kokias Polkutes gal išsitraukt.

Aš tau patvirtinu, kad lygių parodoj jam nebus wub.gif Aš dar nemačiau gyvenime gražesnio ir mielesnio šuns už tavo Lesių, garbės žodis smile.gif

Nesėsiu ankstyvų, nes ankstyvi pas mane nebūna ankstyvi, startuoja su visais.

Gaudvile, nu ta Liuda yra ne-rea-li wub.gif Aš jos klausyčiau dar kokias tris valandas ir vistiek neužtektų. Olsanos klausiau važiuodama iš darbo. Nervų kratinys kažkoks. Bet ir publika duratska pasidarius, čia negaliu nesutikt.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2019 02 08, 21:46)
Gaudvile, nu ta Liuda yra ne-rea-li  wub.gif  Aš jos klausyčiau dar kokias tris valandas ir vistiek neužtektų. Olsanos klausiau važiuodama iš darbo. Nervų kratinys kažkoks. Bet ir publika duratska pasidarius, čia negaliu nesutikt.

Dar bent kelis kartus jos pasiklausysiu, kaip koks romanas wub.gif A ji man toookia Mokytoja, kuri moka didžiuotis savo kilme ir džiaugtis gyvenimu kitoj šaly wub.gif

Ai, pas Olssana visai padorūs live'ai būna neplanuoti, o penktadieniais ima galvą skaudėti. Vienok, mano asmenine nuomone, pati prie tokios situacijos ir priėjo. Durnių ar net su pošlais pasiūlymais būna ir pas kitas vloger'es, tarkim tokia Margarita net nesumirksi ir kalba, kas jos nuomone yra sakytina. Žodžiu, tas pats per tą patį - eina su savo penktadieniais geriau į muziejų cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 08 vasario 2019 - 22:13
QUOTE(Kulkė @ 2019 02 08, 22:46)
Aš tau patvirtinu, kad lygių parodoj jam nebus  wub.gif  Aš dar  nemačiau gyvenime gražesnio ir mielesnio šuns už tavo Lesių, garbės žodis  smile.gif

Nesėsiu ankstyvų, nes ankstyvi pas mane nebūna ankstyvi, startuoja su visais.

Gaudvile, nu ta Liuda yra ne-rea-li  wub.gif 

Teisėjams gali kitaip atrodyti smile.gif paroda tarptautinė, privažiuoja į tokias ir lenkai, ir suomiai (užas kiek suomių buvo žiemą), ir rusai.

Polkutės tikrai anksčiau būna smile.gif

Kas ta Liuda? Gal ir man reik? biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Pagaliau į sm įleido ir net komentarą parašyti galiu bigsmile.gif čia gal Vilnius taip veikia ax.gif
Gaudvile, sveikatos mažei ir “petakas” didžiajai- kaip aš ją suprantu, kai tiesiog norisi patingėti smile.gif
Pou, vis tiek labsi daug visko smile.gif kaip sūnaitėlis gyvena?
Saintlina, paroda Vilniuj? Kaip lesiui stovėsena sekasi? Kas ringe jį ves?
Kulke, oho kokia ptotinga mergaitė!
Maniškis tai tik Kaziuko mugės planus rezga ir pelno tikisi smile.gif pas mus mokykloj karantinas....
ex, kaip tavo plytelės????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 09 vasario 2019 - 10:33