Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Labas rytas biggrin.gif

Prasidėjo rytas mano nuo skundo. Apskundžiau trūliką, taip užkišo, kad rankos kojos nutirpo ax.gif Net geriau pasidarė biggrin.gif

Tai va, dabar galim užsikaist kavos ir paplepėt apie ką nors biggrin.gif Jeigu čia yra plepančių smile.gif
Atsakyti
Laba bigsmile.gif
QUOTE(Kulkė @ 2019 02 28, 09:23)
Prasidėjo rytas mano nuo skundo. Apskundžiau trūliką, taip užkišo, kad rankos kojos nutirpo  ax.gif  Net geriau pasidarė  biggrin.gif

Tai va, dabar galim užsikaist kavos ir paplepėt apie ką nors  biggrin.gif  Jeigu čia yra plepančių  smile.gif

Ne blondinė buvo?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2019 02 28, 10:08)

Ne blondinė buvo?

Nežinau, nemačiau, nes ji man šoko prieš nosį, kai aš jau ties jos viduriu buvau. Nu žodžiu, bet nufotkinau po to ir foto prikabinau, kad matytų nr. ir maršrutą.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2019 02 27, 20:07)
Net neįsivaizduoju kas ta mažulė  biggrin.gif  Bet suintrigavai  biggrin.gif

Mano dideliam t.y. mergelei panašu migrena, nes vėl kokią savaitę išgyvena vakarais priepuolius. O vaistų kokių išrašė? Receptiniai ar galima paprastai įsigyti?

tu pažėk youtubėj smile.gif Antikvariniai kašpirovskio dantys 'Mažulė' thumbup.gif geros emocijos garantuotos.

vaistų neišrašė. Tiesiog liepė gert nuo skausmo iškart, vos pajus pirmus požymius. Abo paskui jau vėlu. Jam nustatė klasikinę migreną su aura. Na, kaip ir man kadaise. Sakė, stengtis šilčiau būti tuo metu, nes nukrenta temperatūra (nu tikrai nukrenta, matavom).
Vakar visą dieną pragulėjo vaikas, šiandien irgi guli.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2019 02 28, 12:34)
tu pažėk youtubėj smile.gif Antikvariniai kašpirovskio dantys 'Mažulė' thumbup.gif  geros emocijos garantuotos.

vaistų neišrašė. Tiesiog liepė gert nuo skausmo iškart, vos pajus pirmus požymius. Abo paskui jau vėlu. Jam nustatė klasikinę migreną su aura. Na, kaip ir man kadaise. Sakė, stengtis šilčiau būti tuo metu, nes nukrenta temperatūra (nu tikrai nukrenta, matavom).
Vakar visą dieną pragulėjo vaikas, šiandien irgi guli.

Geruliai bigsmile.gif Patinka man jie ir dainą pasirodo žinojau biggrin.gif

Mergelė geria dvigubą dozę ir vistiek pačiam pike raitosi nuo skausmo. O pas gydytoją neina. Kiekvieną kartą kai užeina dievagojasi, kad jau eisiu tikrai, iškenčia, praeina viskas ir nenueina.

Ojei, tegu greičiau preina 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Labas penktadienio rytas biggrin.gif Labas pavasario penktadienio rytas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2019 03 01, 11:09)
Labas pavasario penktadienio rytas  bigsmile.gif

bet kokio šaltumo tas pavasario rytas blink.gif

Buvau vakar Turandot generalinėj repeticijoj. Darbuotojai turėjo galimybę papigiai pirkti bilietus į ją, vienas pažįstamas pats visiškai nevertina tokios galimybės, tai aš mielai pasinaudojau smile.gif Susirinko pilnutėlis teatras žmonių, tas pats kaip premjeroj. Nu ir ką, prieš pat pasirodymą praneša, kad pagrindinis atlikėjas turi bėdų su balsu, taip kad jis saugos balsą ir nedainuos blink.gif Nu pipiec, kaip gražu buvo - Turandot arijas kad traukia, balsas dieviškas, o diedo eilė kai ateina, jis vaikšto po sceną, rankom kokį mostą padaro - ir tyli. Titrai eina, balso jokio. Ėjau dėl tų gražiųjų arijų, dėl Nessun dorma - ir fig. Nieko.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2019 03 01, 12:23)
bet kokio šaltumo tas pavasario rytas  blink.gif

Buvau vakar Turandot generalinėj repeticijoj. Darbuotojai turėjo galimybę papigiai pirkti bilietus į ją, vienas pažįstamas pats visiškai nevertina tokios galimybės, tai aš mielai pasinaudojau smile.gif Susirinko pilnutėlis teatras žmonių, tas pats kaip premjeroj. Nu ir ką, prieš pat pasirodymą praneša, kad pagrindinis atlikėjas turi bėdų su balsu, taip kad jis saugos balsą ir nedainuos  blink.gif  Nu pipiec, kaip gražu buvo - Turandot arijas kad traukia, balsas dieviškas, o diedo eilė kai ateina, jis vaikšto po sceną, rankom kokį mostą padaro - ir tyli. Titrai eina, balso jokio. Ėjau dėl tų gražiųjų arijų, dėl Nessun dorma - ir fig. Nieko.

Čia 9 pragaro ratai sukasi, kas liečia orą šiandien biggrin.gif

Teip, nemokamas sūris tik pelėkautuose biggrin.gif
Atsakyti
Šian mažoji sako: mama, jei aš tau daug kartų sakysiu 'myliu', galėsiu su iPad'u pažaist? wub.gif biggrin.gif

Laba bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2019 03 01, 22:17)
Šian mažoji sako: mama, jei aš tau daug kartų sakysiu 'myliu', galėsiu su iPad'u pažaist?  wub.gif  biggrin.gif

Laba  bigsmile.gif

wub.gif Kokia gudruolė bigsmile.gif

Lab smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2019 03 01, 23:17)
Šian mažoji sako: mama, jei aš tau daug kartų sakysiu 'myliu', galėsiu su iPad'u pažaist?  wub.gif  biggrin.gif

Gudrioji lapė thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif

Sėjot jau ką nors į šiltnamius? Aš tinginys visiškas, jau skaitykit 5dienį didžioji pomidorų sėja, o aš nieko nežinau, nieko neplanuoju, miegu dar biggrin.gif
Mano ir pelargonijos dar netvarkytos, bet 4 naujos užtat nupirktos biggrin.gif
Atsakyti