aš jau po susirinkimo
taip ir maniau, kad nebuvo ko eit. Net pinigų nerinko.

QUOTE(saintlina @ 2017 02 01, 19:34)
Manęs šis malonumas kitą savaitę laukia.
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 01, 19:39)
Manęs šis malonumas kitą savaitę laukia.
daržely kažkaip įdomiau buvo

Dabar skaidres parodo, kaip procentaliai pasikeitė klasės pažangumas pagal kiekvieną dalyką lyginant su praėjusiais metais, ir tiek.
QUOTE(saintlina @ 2017 02 01, 19:43)
Dabar skaidres parodo, kaip procentaliai pasikeitė klasės pažangumas pagal kiekvieną dalyką lyginant su praėjusiais metais, ir tiek.

aš vakar buvau.Pas mus gimnazijos prisistatinnėjo.Tuo pačiu ir užsirašėm į vieną iš jų

QUOTE(saintlina @ 2017 02 01, 19:43)

Kokiam dar daržely, į gimnaziją eisiu 😂. Tikiuosi smagiai pasikalbėti, tik pabando užkabint mergiotę.
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 01, 19:51)
Kokiam dar daržely, į gimnaziją eisiu 😂.
aaa

tai irgi įdomiau bus, paskutinė klasė gi.
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 01, 19:46)
aš vakar buvau.Pas mus gimnazijos prisistatinnėjo.Tuo pačiu ir užsirašėm į vieną iš jų 

mūsų mokykla sutartį turi su viena gimnazija, visi į ją ir pereina. O kas jau nori į kokią gudresnę, tai daba neužsirašysi, stojamieji yra. Na, bet mums dar pora metų iki to

QUOTE(Freke @ 2017 02 01, 17:40)
Reiks seklu pardej paieskot
o gal kuri pasidalint galetumet? Bent keliom seklytem. Idomu pasiziuret. Pazadu su ♥ paset, su ♥ augint

Turiu šiek tiek ir aš tų Saintlinos geltonų ir savo raudonų paprikų sėklų.
Rytas labas 
O , paprikos abiejų buvo gerulės
Šitokio derliaus dar niekad neturėjus ir augo lauke be jokių tuneliukų, augalai tiesiog griuvo, neatlaikę vaisių svorio

QUOTE(Kulkė @ 2017 02 02, 08:17)

Tu tas paprikas lauke auginai? Va taip paprastai lysvėj??

Gonzikai, geroji dūšia, mezgėja, siuvėja, kūrėja, kulinare, ūkininkaite, barbe devyndarbe , auksaranke, tu mūsų, su tavo diena!!! Žinai ko palinkėsiu? Kad rankos ir toliau nepavestų , protas nepamestų, akys nenukryptų, širdis ritmą palaikytų!!!
Va taip va! Spaudžiu dešinę, apkabinu kiek leidžia mano proporcijos, duok bučkį ir gerų tau metų!!!

Už tave ir į tavo sveikatą!!!

Už tave ir į tavo sveikatą!!!

QUOTE(Ex @ 2017 02 02, 07:46)
Tu tas paprikas lauke auginai? Va taip paprastai lysvėj??
Eik į užrašus pažiūrėt kada sėjai jas ir tuoj pat atvarai atraportuot. Aš nusižiūrėsiu tavo namų darbus.. 

Ir aš lauke auginu. Be užrašų galiu pasakyt, kad vasario vidury sėju. Tik paskum į didoką tarą reik persodint, kad kojų nenuspaustų iki išsodinimo.
Labas rytas