Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

aš jau po susirinkimo smile.gif taip ir maniau, kad nebuvo ko eit. Net pinigų nerinko.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 01, 19:34)
aš jau po susirinkimo smile.gif taip ir maniau, kad nebuvo ko eit. Net pinigų nerinko.

Manęs šis malonumas kitą savaitę laukia.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 01, 19:39)
Manęs šis malonumas kitą savaitę laukia.

daržely kažkaip įdomiau buvo biggrin.gif
Dabar skaidres parodo, kaip procentaliai pasikeitė klasės pažangumas pagal kiekvieną dalyką lyginant su praėjusiais metais, ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 01, 19:43)
Dabar skaidres parodo, kaip procentaliai pasikeitė klasės pažangumas pagal kiekvieną dalyką lyginant su praėjusiais metais, ir tiek.

aš vakar buvau.Pas mus gimnazijos prisistatinnėjo.Tuo pačiu ir užsirašėm į vieną iš jų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 01, 19:43)

Kokiam dar daržely, į gimnaziją eisiu 😂. Tikiuosi smagiai pasikalbėti, tik pabando užkabint mergiotę.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 01, 19:51)
Kokiam dar daržely, į gimnaziją eisiu 😂.

aaa lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tai irgi įdomiau bus, paskutinė klasė gi.
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 01, 19:46)
aš vakar buvau.Pas mus gimnazijos prisistatinnėjo.Tuo pačiu ir užsirašėm į vieną iš jų ax.gif

mūsų mokykla sutartį turi su viena gimnazija, visi į ją ir pereina. O kas jau nori į kokią gudresnę, tai daba neužsirašysi, stojamieji yra. Na, bet mums dar pora metų iki to smile.gif
Atsakyti
A, beje, darželiui turiu padaryti trispalvę, tautinę gėlę. Baikė, na bet kaip mėgstu tas tris spalvas derint tai nemoku apsakyt wacko.gif Žodžiu, siaubas 👾
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2017 02 01, 17:40)
Reiks seklu pardej paieskot biggrin.gif o gal kuri pasidalint galetumet? Bent keliom seklytem. Idomu pasiziuret. Pazadu su ♥ paset, su ♥ augint biggrin.gif 

Turiu šiek tiek ir aš tų Saintlinos geltonų ir savo raudonų paprikų sėklų.
Atsakyti
Rytas labas smile.gif

O , paprikos abiejų buvo gerulės bigsmile.gif Šitokio derliaus dar niekad neturėjus ir augo lauke be jokių tuneliukų, augalai tiesiog griuvo, neatlaikę vaisių svorio bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 02 vasario 2017 - 07:22
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 02, 08:17)

O , paprikos abiejų buvo gerulės  bigsmile.gif  Šitokio derliaus dar niekad neturėjus ir augo lauke be jokių tuneliukų, augalai tiesiog griuvo, neatlaikę vaisių svorio  bigsmile.gif

Tu tas paprikas lauke auginai? Va taip paprastai lysvėj?? blink.gif Eik į užrašus pažiūrėt kada sėjai jas ir tuoj pat atvarai atraportuot. Aš nusižiūrėsiu tavo namų darbus.. ax.gif
Atsakyti
Gonzikai, geroji dūšia, mezgėja, siuvėja, kūrėja, kulinare, ūkininkaite, barbe devyndarbe , auksaranke, tu mūsų, su tavo diena!!! Žinai ko palinkėsiu? Kad rankos ir toliau nepavestų , protas nepamestų, akys nenukryptų, širdis ritmą palaikytų!!! biggrin.gif Va taip va! Spaudžiu dešinę, apkabinu kiek leidžia mano proporcijos, duok bučkį ir gerų tau metų!!!
vartotojo įkelta nuotrauka

Už tave ir į tavo sveikatą!!!

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 02 02, 07:46)
Tu tas paprikas lauke auginai? Va taip paprastai lysvėj?? blink.gif Eik į užrašus pažiūrėt kada sėjai jas ir tuoj pat atvarai atraportuot. Aš nusižiūrėsiu tavo namų darbus.. ax.gif

Ir aš lauke auginu. Be užrašų galiu pasakyt, kad vasario vidury sėju. Tik paskum į didoką tarą reik persodint, kad kojų nenuspaustų iki išsodinimo.

Labas rytas smile.gif
Atsakyti