Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2017 02 02, 13:55)
kodėl gi? Visiškai gali būti. Buvo juk pomidorų, kur litais apie trisdešimt kainavo, tai kodėl paprikų tiek neįkainuot?.. tuo labiau, kad kainos gi viskam kyla. Kuo paprikos nusikalto, kas pigios liktų biggrin.gif

Tai ta pati Robertina negali 7€ kainuot, kai va tavo nuorodoj be nuolaidos pusė euro. Skani paprika, tikrai, ale niekad protelis nesusisuktų tiek už kelias paprikos sėklas mokėt 😁

Schetelig'e geros sėklų kainos, ale ir ten už tiek mėgėjiškos pakuotės nemačiau.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 02 02, 13:18)
Ai, merginos, klausykit, o hibridines paprikos kaina 6.99 yra normalu? Seklu uzciuopiau laaabai nedaug.

atsiprašau už klausimą - ar tau tikrai jų reikia??? blink.gif sėklų pridėjau ne po 2 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 02, 14:05)
Tai ta pati Robertina negali 7€ kainuot, kai va tavo nuorodoj be nuolaidos pusė euro.

gal ten ne Robertina tiek kainavo? Ai, aš jau niekuo nebesistebiu.
Aha, toj nuorodoj už dešimt gramų didelė kaina buvo.
Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2017 02 02, 12:06)
Gonzikai, su gimtadieniu  lithuania.gif  Linkiu visko gero ir daug.

ačiū mirksiukas.gif
kur čia tokios pigios paprikos? blink.gif blink.gif
Po,rimtai,ką su hibridinėm darysi?Saintlinos ir Ex pasisodink,kitų nė nebereik... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 02 vasario 2017 - 14:43
Man tai reik kitų. Pernai vien tų storasienių neužteko. Be to, mes jas kaip obuolius valgom, tai su mažytėm nėra ką veikt, ilgiau sėklas krapštyt užtrunka 😀
Atsakyti

Aš pernai prome nusipirkau paprikų valgymui. Tokios ilgos , patiko ir pasėjau iškart. Labai gerą derlių turėjau, pormąsyk gyvenime.vat.

Atsakyti
Atbildu paskutiniu traukiniu ir kaip visada sėdžiu paskutiniam vagone..

Gonzikai, gražios, jaukios ir linksmos Tau šventės. Su Gimtadieniu!!!

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 02 02, 15:22)

Tai tu linksmiausioje dalyje biggrin.gif Kur visa normali chebra renkasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2017 02 02, 16:17)

Kukuška, atsakiau tau į a/ž. Gerai, kad perspėjai, nes man niekad nerodo kad gaunu laišką unsure.gif Kažkokia nesąmonė.
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 02, 16:39)
Tai tu linksmiausioje dalyje  biggrin.gif Kur visa normali chebra renkasi  biggrin.gif

Ugu, galiorkoj visada vietos tik ypatingiems biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 02 02, 15:22)
Gonzikai, gražios, jaukios ir linksmos Tau šventės. Su Gimtadieniu!!!

AČIŪ mirksiukas.gif
VAIŠĖS PAVĖLAVUSIEMS
vartotojo įkelta nuotrauka
tikiuos,kad naminis vynas tiks biggrin.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 02 vasario 2017 - 15:49
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 02, 15:49)
VAIŠĖS PAVĖLAVUSIEMS

o nepavėlavusiems dar galima kokį kąsnelį nugvelbt? Išalkom jau mažumėlę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 02, 15:54)
o nepavėlavusiems dar galima kokį kąsnelį nugvelbt? Išalkom jau mažumėlę  biggrin.gif

Aš tai lašinių vis laukiau laukiau biggrin.gif Panašu, jau sulaukiau biggrin.gif Bet jaučiu kažkokie falšyvi, aiškiai, ne jos rankų prisilietimo ax.gif

Atsakyti