Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 05, 20:23)
Man mišrainėm užtenka tiek, kiek pagamina prekybcentriai  biggrin.gif pamenu, sykį vienas augo agurkų lysvėj, apsivijo kotą vienas agurkas, tai taip patogu buvo nuskinti, kai pradėjo derėti. Ir ilgau derėjo ta virkščia, turiu pasakyti  biggrin.gif

gal dėl agurkų reiktų pasėt.. nors šiemet pikta buvau ant lauko agurkų, sakiau, kitąmet šiltnamy auginsiu. Užteks, mislinu, vieno šiltnamio pomidorų per akis. Kitą galima užleist agurkams, abo jau kelinti metai lauke š gaunasi.
A kukurūzų net į mišraines nededu rolleyes.gif nu taip visai visai nenaudoju. Nors ne, meluoju, popkornas tai namie eina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 02 05, 18:58)

špilkom prisisegdavom, na, princesių šukuosenas darydavomės ir žaisdavom smile.gif Dabar vaikai turbūt taip nežaidžia.

mano mažė taip žaidžia...o ir kaip lėlėm plaukus pina ax.gif
vaikai,kol jaunos burbuolės valga,o paskum vištos sulesa..tik ne kas tę jom lieka..
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 02 05, 20:33)
gal dėl agurkų reiktų pasėt.. nors šiemet pikta buvau ant lauko agurkų, sakiau, kitąmet šiltnamy auginsiu. Užteks, mislinu, vieno šiltnamio pomidorų per akis. Kitą galima užleist agurkams, abo jau kelinti metai lauke š gaunasi.
A kukurūzų net į mišraines nededu  rolleyes.gif  nu taip visai visai nenaudoju. Nors ne, meluoju, popkornas tai namie eina biggrin.gif

jau keletą metų tik šiltnamy auginu,bet pernai,norėdama išbandyti gautą dovanų sėklą,pasėjau lauke..nu derėjo super...bet tik tiek,kad auginau vertikaliai,o ir uždengti agro jie buvo...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 05, 20:33)
A kukurūzų net į mišraines nededu  rolleyes.gif  nu taip visai visai nenaudoju. Nors ne, meluoju, popkornas tai namie eina biggrin.gif

Pas mane irgi neinamas produktas. Man tik pajūry pardavinėjami ant pagaliuko su sviestu skanūs ax.gif Tuos net dukra valgo biggrin.gif
Atsakyti
Tai jau sėjat, gi gaudvilė sako- blogas mėnulis biggrin.gif dieną gi nesimatė smile.gif
Gonzikai mes vakar iki 3:30 šokom, o šiandien 10:30 jau ant kalniuko buvom smile.gif už tai jau dabar visai prigulti norėčiau ax.gif
Ex, gi braškių iš sėklų dar neauginai turbūt- va jų tau ir reikia smile.gif
Kukurūzas man irgi toks augalas- 2m neaiškios paskirties ir ne visada duoda vsisių rolleyes.gif
O į mišraines konservuotų aš dedu ax.gif paskutiniu metu dažnai darau- vištiena+ kukurūzai+ ananasai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 05 vasario 2017 - 20:47
QUOTE(NERA @ 2017 02 05, 20:44)
Gonzikai mes vakar iki 3:30 šokom

Ex, gi braškių iš sėklų dar neauginai turbūt- va jų tau ir reikia smile.gif

ką šventėt? bigsmile.gif

nea, šitų jai tikrai nereik. Š.. gaunasi iš tų braškių sėklų.
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 05, 20:42)
jau keletą metų tik šiltnamy auginu,bet pernai,norėdama išbandyti gautą dovanų sėklą,pasėjau lauke..nu derėjo super...

pas mane anksčiau lauke derėdavo fantastiškai. Minties neturėjau šiltnamy vietą užimt. A dabar kaip tai nesigauna kažkas. Pliatstva, ne kitaip.

Berniukas-skaičiukas mano pažįstamos sūnelis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 05 vasario 2017 - 21:02
QUOTE(saintlina @ 2017 02 05, 20:48)

Bet koks fainas bigsmile.gif Šiaip, aš su Lylia sutinku dėl vaikų tokiuose šou, bet šitas vaikis kietas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 05, 20:48)

Fainas vaikas wub.gif
Atsakyti
Kas ten per salotakelnis toliau bus? bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 05, 21:06)
  Šiaip, aš su Lylia sutinku dėl vaikų tokiuose šou, bet šitas vaikis kietas  smile.gif

sužibės mūsų mokykla matematikų konkursuose smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 05, 21:09)
Kas ten per salotakelnis toliau bus?  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

čia bus koks nors pozityvas, kuris patiks publikai, bet nelabai teisėjams smile.gif Bet man jis irgi krito į akį biggrin.gif

Nusižiūrėjau šian filmą, ale pusę dvyliktos tik prasidės doh.gif gi akių nepraplėšiu ryt doh.gif teks atsisukinėt kažkada..
http://www.imdb.com/...ref_=fn_al_tt_1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 05 vasario 2017 - 21:27
QUOTE(saintlina @ 2017 02 05, 21:16)
Bet man jis irgi krito į akį biggrin.gif

Kaip tūpčiojantis Fredžio back vokalistas per Euroviziją? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 05, 21:26)
Kaip tūpčiojantis Fredžio back vokalistas per Euroviziją?  biggrin.gif

aha, nesakyk, ten gerulis buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 05, 21:28)
aha, nesakyk, ten gerulis buvo biggrin.gif
Tai čia nėr net ką diskutuoti biggrin.gif Jei iki dabar vaizdas akyse stovi biggrin.gif

Vo, salotakelnis naujasis bohemietis tuoj bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 05 vasario 2017 - 21:39