Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Nu, draugės, kur prapuolę? Atėjau visa pikta čia pabūt, a čia nei gyvos dvasios. Oficialiai stipriai pykstu ant MB, parazitas.

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 08, 17:21)
Nu, draugės, kur prapuolę? Atėjau visa pikta čia pabūt, a čia nei gyvos dvasios. Oficialiai stipriai pykstu ant MB, parazitas.

Tai jau leisk čia garą, ką dabar čia su tavim padarysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 08, 17:21)

tikras parazitas, visiškai sutinku. Net neklausiu, dėl ko. Žinau, ką anie sugeba. Hrrrr.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 08, 17:26)
Tai jau leisk čia garą, ką dabar čia su tavim padarysi  biggrin.gif

Et, kad čia labiau net ne garą nuleist reik. Čia labiau nusivylimas. O anas negaruoja. Galiu tik padūsaut. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 02 08, 17:50)
tikras parazitas, visiškai sutinku. Net neklausiu, dėl ko. Žinau, ką anie sugeba. Hrrrr.

Taigis. Žinau, kad tu mane supranti kaip niekas kitas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 08, 17:53)
Et, kad čia labiau net ne garą nuleist reik. Čia labiau nusivylimas. O anas negaruoja. Galiu tik padūsaut.

Dūsautoja mieloji, aš tai tau pavydžiu. Rimtai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 08, 18:01)
Dūsautoja mieloji, aš tai tau pavydžiu. Rimtai  tongue.gif

Aha. Aš irgi sau pavydžiu. Tyla, ramybė aplink ax.gif Dar, kad iš užupakalio kas tą kaktusą ištrauktų ir gyvent būt galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 08, 18:04)
Aha. Aš irgi sau pavydžiu. Tyla, ramybė aplink  ax.gif  Dar, kad iš užupakalio kas tą kaktusą ištrauktų ir gyvent būt galima  smile.gif

Nu, ****, ****, ****! Ir dar *****! laugh.gif

Geriau papasakok, kaip pamokėlė praėjo, ką nors naujo sužinojai?
Atsakyti
Per teliką pranešė, kad šiandien tarptautinė tinginių diena, rimtai. Su tuo visas ir sveikinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2017 02 08, 19:13)
Per teliką pranešė, kad šiandien tarptautinė tinginių diena, rimtai.

kodėl taip vėlai pranešė blink.gif taip dirbau nuo ryto. Būčiau tingėjus.. rolleyes.gif
Atsakyti

Aha. Aš irgi sau pavydžiu. Tyla, ramybė aplink ax.gifDar, kad iš užupakalio kas tą kaktusą ištrauktų ir gyvent būt galima smile.gif

Nu tu maladec :)

Paprašyk, kad vyras papūstų, kaip suprantu, nusipelnęs anas, ane?

Atsakyti

Per teliką pranešė, kad šiandien tarptautinė tinginių diena, rimtai. Su tuo visas ir sveikinu biggrin.gif

Nu va, o variau šnd kaip jautis, po šimts

Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2017 02 08, 19:22)
Nu va, o variau šnd kaip jautis, po šimts

nu sakau, tokius dalykus iš vakaro turi pranešt
Atsakyti