Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2017 01 07, 17:13)
. Miegot negaliu, nes megzt noriu, o megzt negaliu, nes miegot noriu  biggrin.gif Tai dabar dar pavalgiau marinuotų grybukų. Jei jau šiandien grybdienis pas bites, tai kuo aš prastesnė  biggrin.gif

Mažikė sakė čia varnėnai pamačius  smile.gif Aš paukščiuose abelis  biggrin.gif

Dabar dar užėjo bžikas, kad reik megzt pleduką. Va tokių spalvų. Bet tokių spalvų nerandu. Tai kaip gyventi žmogui  unsure.gif

prie pagalvės ne tave vieną traukia...gulčiau,ale paskum nakčia blūdysiu,tai dantus sukandusi su siuvimo mašina žaidžiu...jei virbalus paimčiau-lūžčiau migom...
Gal,nežinau ...kažkokie nečysti unsure.gif o jie uogas lesa?bo šitie vynuoges rankioja,pabėrėm šaldytų serbentų ,irgi lesa,o į semkas ir kviečius nereaguoja...
laaabai bus gražu...pas save nerandi ar pardėse?
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 01 07, 17:31)
zrazus darau smile.gif

iš krūtinėlės? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 07 sausio 2017 - 17:40

Kulke cia ner panasiu? 

http://siuludama.lt/...mezgimo-siulai/

Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2017 01 07, 17:40)
<p>Kulke cia ner panasiu? </p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://siuludama.lt/produktas/drops-baby-merino-merino-vilna-mezgimo-siulai/'>http://siuludama.lt/produktas/drops-baby-merino-merino-vilna-mezgimo-siulai/</a></p>

Aš turiu mintį apie šituos siūlus, bet reik pačiai damai rašyt ir prašyt, kad parinktų pati, nes dropsai keitė atspalvius, o paletės neatnaujintos. Jau vieną mėtinę kai gavau, čiut neišgriuvau.
Atsakyti

APmezga Kaune prekiauja dropsais. Gal gyvai apziuret gautus. Tik kazi ar kaina panasi

Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2017 01 07, 17:56)
<p>APmezga Kaune prekiauja dropsais. Gal gyvai apziuret gautus. Tik kazi ar kaina panasi</p>

Tai yra kur apžiūrėti gyvai, ir kąsiūlai prekiauja, bet kaina geriausia damos, o pas ją nežinia kokių partijų atspalviai bus smile.gif
Atsakyti

Na taip....  sunku su siulais internetu.... kaip ir su visais atspalviais. Tai rasi vistiek kazka panasaus ;) 

Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 07, 17:38)
bo šitie vynuoges rankioja,pabėrėm šaldytų serbentų ,irgi lesa,o į semkas ir kviečius nereaguoja...

iš krūtinėlės? biggrin.gif

nepažįstu ir aš paukštukų, ale man visus stebėt patinka smile.gif čia gal kokie iš šiaurės atmigravę, kad taip šaldytas vuogas mėgsta bigsmile.gif

aha smile.gif labai skaniai gavosi smile.gif ačiū už idėją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 07, 18:16)
aha smile.gif labai skaniai gavosi smile.gif ačiū už idėją  4u.gif

mirksiukas.gif
kaip nėr ką per tv žiūrėt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 07 sausio 2017 - 18:54
O mes saltibarscius valgysim.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 07, 18:52)
mirksiukas.gif