Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 24, )
P.S. šiaip į temą spalvų atnešu ax.gif

Gražios kokios spalvos wub.gif tai kiek užpirkai? Geltoną ir oranžinę matėm, gal dar ką turi? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 24, 17:46)
Laimėjau nuolaidą siūlams.

Kaip laimėjai? Didelę?
Atsakyti
Gėda net pasakyti- buvau šventai įsitikinus, kad gaudvilė tas foto iš interneto deda.
Aš mangus labai mėgstu. Agurkus su ciberžole šiemet marinavau, tai kaip ir užskaitom jos vartojimą, sne?
Gaudvile, jei tikrai ta kaukė mums, gal galėtume savaitgalį prilėkti? Nes darbo dienom man laiką kažkas vagia.
Daimura ir aš liepiu perrašinėti, bet...
Mano vaikai iš manęs nieko nepaveldėjo manyčiau. Kiba reiktų trečio, kad į mane būtų smile.gif
Šiandien einu per pietus maximoj, ogi žiūri gražuoliai narcizai į mane, nesusilaikiau. Mačiau ir amariliai su nuolaida, bet anuos bus gaila numarinti? Tai neėmiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 24 vasario 2017 - 18:38
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 24, 17:46)
Laimėjau nuolaidą siūlams. Nius ir ką čia tokio sugalvojus nusimegzt unsure.gif

Aš irgi turiu nuolaidą, iki kovo vidurio galioja, gal ką sumąstysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 24, 18:30)
Gražios kokios spalvos wub.gif tai kiek užpirkai? Geltoną ir oranžinę matėm, gal dar ką turi? smile.gif
Papildyta:
Kaip laimėjai? Didelę?

Raudona dar wub.gif

15%, visai nesitikėjau. FB pakomentavau ir štai turiu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(NERA @ 2017 02 24, 18:37)
Gaudvile, jei tikrai ta kaukė mums, gal galėtume savaitgalį prilėkti? Nes darbo dienom man laiką kažkas vagia.

Mano vaikai iš manęs nieko nepaveldėjo manyčiau. Kiba reiktų trečio, kad į mane būtų smile.gif

Anieks nežino, kur ir kada būsiu laugh.gif Tais šian per paštomatą išsiunčiau. Rytoj gausi sms kodus dėžutės iškrapštymui. Šita, gi gumytę tik ploną namie turėjau, tais pasižiūrėk, gal kokią tvirtesnę prisiūsi ;)

Ugu, kažin į ką tokie gudragalviai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 24 vasario 2017 - 20:02
labas penktadienio vakaras ax.gif
ką tik gavau iš mažės mokytojos žinutę,kad per savaitgalį kaukę pasigamint.. unsure.gif
Gaudvile,mezgei megztinį tą kreivom siūlėm-kokiom akim tą siūlės imitaciją darei?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 24, 19:58)
labas penktadienio  vakaras ax.gif
ką tik gavau iš mažės mokytojos žinutę,kad per savaitgalį kaukę pasigamint.. unsure.gif
Gaudvile,mezgei megztinį tą kreivom siūlėm-kokiom akim tą siūlės imitaciją darei?

O, na nors ne iš vakaro pranešė. Pas mus dar tylu darže.

http://www.li.ru/int.../post409208659/ turi minty? Čia Lylios norimas. Ar apie kažką kitą kalbëjom kažkada? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 24 vasario 2017 - 20:09
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 24, 20:09)
O, na nors ne iš vakaro pranešė. Pas mus dar tylu darže.
http://www.li.ru/int.../post409208659/ turi minty? Čia Lylios norimas. Ar apie kažką kitą kalbëjom kažkada? mastau.gif

neee,ne šitas...lyg pernai,pagal parduotuvinį narpliojai..kur ne tiesios šoninės siūlės,bet į priekio detalę pereina .Lyg ir pilkas buvo,vyresnėlei

kažkas panašaus su šoninėm siūlėm My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 24 vasario 2017 - 20:56
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 24, 19:50)
Raudona dar wub.gif

FB pakomentavau ir štai turiu unsure.gif

parodyk visas kartu bigsmile.gif o čia raktažolės ar kažkas kita? Man labai gražios wub.gif bet nepirksiu. Abo pasodinsiu paskum kaime, o jas antys nuris.

bet kaip malonu kai nesitiki, ania? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 24 vasario 2017 - 20:41
Gaudvile, nu kodėl man vienu metu norisi tave išbarti ir tau dėkoti!!!!
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 24, 20:31)
neee,ne šitas...lyg pernai,pagal parduotuvinį narpliojau..kur ne tiesios šoninės siūlės,bet į priekio detalę pereina

A, tai iš tvido mezgiau, raudonai mėlyną.
Nuo viršaus ratu, tai tokia pačia kryptimi ir nufotkinau.

vartotojo įkelta nuotrauka

Fotkė pasididina. Pasakoju. Nuo pažastų, kai pridėjau papildomas berods 4 akis, susiradau šonuose centrus. Tais viena išvirkščia, tada dvi geros ir pilvuko zona buvo išvirkščių akių. Jei nenori taip, tai užteks tik vienos išv a ir jau toliau kaip nori. Tiesiai mezgiau, mezgiau ( padalinau priekį nuo viršaus į apačią į tris dalis: vienoj daly reglano takelis, antrojoje dalyje tiesi stulpelių dalis, trečioj daly - menama siūlė eina į priekio centrą). Tais dabar toji trečia dalis su menama siūle - kaip tiksliai tiksliai, neprisimenau, bet principas toks: iš abejų pusių turi būt išv akys, kryžiuot kas antroje eilėj. Dešinės pusės siūlė į kairę žiūri, kairės pusės į dešinę ;) Tik ten ne tikra pynutė, ty po vieną akį keist vietomis. Ir perkėlimo eilutėse prieš tai buvusi išv a, megzt gerą, prekryžiuojant pirma akis išvirkščia ir tt. Pasibandyk, baikė čia ;)
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 02 24, 20:37)
parodyk visas kartu  bigsmile.gif  o čia raktažolės ar kažkas kita?  Man labai gražios  wub.gif  bet nepirksiu. Abo pasodinsiu paskum kaime, o jas antys nuris.

bet kaip malonu kai nesitiki, ania?  bigsmile.gif

Raktažolės. Geltoną gerai apskabiau. Tai kai nauji pumpuriukai pražys, parodysiu ;)

Ne tas žodis! biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(NERA @ 2017 02 24, 21:04)
Gaudvile, nu kodėl man vienu metu norisi tave išbarti ir tau dėkoti!!!!

Tu nepyk, pasirodo saviškį labai gerai pažįstu. Tik neseniai grįžo ir pranešė planus. Kaune net nebūsiu ;) a dėkot nėra už ką.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 24, 21:13)
Tai kai nauji pumpuriukai pražys, parodysiu ;)

Tik neseniai grįžo ir pranešė planus. Kaune net nebūsiu ;)

lauksiu smile.gif

kas nors įdomaus nusimato? bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Gaudvilė,2017 02 24, 21:13]
A, tai iš tvido mezgiau, raudonai mėlyną.
Nuo viršaus ratu, tai tokia pačia kryptimi ir nufotkinau.

[quote/]
AČIŪ,TAS pats ..nu bandysiu
Atsakyti